Jump to content

αξιζει η αγορα στακερ?

magicman

Recommended Posts

μπα το μαυρο θα ειναι αφου το λεει και στον τιτλο... παρε ενα τηλεφωνο και ρωτατους αν θες να εισαι σιγουρος

παντως το stacker κ εμενα με εχει εντυπωσιασει και νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα δε βρισκεις κατι καλυτερο.. και θα το παρω καποια στιγμη που θα μου παει

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

αν εχει παρει κανεις το στακερ απο το e-shop ας μου πει τι του ΄΄ηρθε΄΄. θελω το μαυρο ρααααααααα!

τελος παντων και το ασημενιο να ειναι δεν πειραζει...

τωρα το παραγγειλα! :happy2: :jump1: :lock:

@nickthegreek ευχαριστω πολυ!

βασικα παιδια το μανισιο πλαινο ειναι καθολου διαφανο? μπα ε?

αντε να δουμε πως θα ειναι, ειναι το πρωτο μου καλο κουτι,μεχρι τωρα ειχα του κιλου.

ετοιμαζω και ενα τανκ απο ενα δοχειο που βρηκα,αν καταφερω και το φτιαξω θα τα παρουσιασω ολα μαζι.:T:

απο εμενα stacker και παλι stacker στην κατιγορια του δεν μπορει να σιγκριθη ευκολα με κανενα αλλο.....

armor & candalf πολυ μουφα απο κατασκευη αστα να πανε και απο χορους οσο μεγαλα και να δυχνουνε δεν ειναι......

το στακερ μπορει να σιγκροθη ανετα με καπιο απο τα καλα τις lianli αλλα εκει μηλαμε για πανο απο 200+ ευρο που δεν π[ιστευω να τα εδινε καπιος ανετα για ενα κουτακι.....

παντος απο εμενα ενα ειναι το συγουρο οτι το επομενο κουτακι μου οποτε και να το παρω θα ειναι stacker

βασικα παιδια το μανισιο πλαινο ειναι καθολου διαφανο? μπα ε?

'Οχι δεν είναι.

Δεν έδεινες και 40 παραπάνω να πάρεις το plexi;

Βέβαια νομίζω είναι καλύτερο να σου έρθει με ασημί πλαινά διότι μαύρο plexi δεν έχει το eshop αν αποφασίσεις να πάρεις αργότερα. Εγώ δεν είχα βρεί πουθενά για το μαύρο.

παιδια χθες που παραγγειλα το κουτι απο e-shop οπως ειπα ειχα παρει πριν τηλ. σρο e-point θεσ/νικης και ρωτησα τον υπαλληλο αν υπαρχει εκει. μου ειπε οχι. τον ρωτησα αν το παραγγειλω θα ερθει μεχρι το σαββατο το μεσιμερι,γιατι δεν ειμαι απο θεσ/νικη και θα κατευω για μια δουλεια και μονο τοτε μπορω να το παρω. μου ειπε μισο λεπτο και κοιταξε και μου ειπε οτι θα εχει ερθει μεχρι το σαββατο το πρωι. τωρα που παω να δω στο e-shop για κοιταξτε τι λεει. :TD:

post-1839-1416072373,4932_thumb.jpg

Patience my friend, κάτσε να πάει Σάββατο πρώτα :)

Πάντως πολύ καλή επιλογή, έχω κι εγώ το ίδιο κουτί και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Μετά από ένα τέταρτο συναρμολόγησης απλά έμεινα άφωνος με τις δυνατότητες του κουτιού. Υπέροχο, με γειες!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 16:27]

παιδια χθες που παραγγειλα το κουτι απο e-shop οπως ειπα ειχα παρει πριν τηλ. σρο e-point θεσ/νικης και ρωτησα τον υπαλληλο αν υπαρχει εκει. μου ειπε οχι. τον ρωτησα αν το παραγγειλω θα ερθει μεχρι το σαββατο το μεσιμερι,γιατι δεν ειμαι απο θεσ/νικη και θα κατευω για μια δουλεια και μονο τοτε μπορω να το παρω. μου ειπε μισο λεπτο και κοιταξε και μου ειπε οτι θα εχει ερθει μεχρι το σαββατο το πρωι. τωρα που παω να δω στο e-shop για κοιταξτε τι λεει. :TD:

Πάντα έτσι κάνουν...Αν και δεν πολυεμπιστεύομαι αυτό το συστηματάκι που έχουν για να βλέπεις που είναι η παραγγελεία. Όσες φορές παρήγγειλα κάτι μου έλεγε "έλεγχος διαθεσημότητας" ή "τιμολόγηση" και τα πράγματα είχαν έρθει.

@gznp ευχαριστω πολυ!

λετε ε? βασικα δεν με πειραζε να κατεβαινα να το παρω αλλη μερα,αλλα εχω σχολειο γμτ.

πηρα τηλ. στο e-point και δεν εχει ερθει. βασικα ο υπαλληλος μου ειπε οτι ακομη ΔΕΝ εχουν ελενξει τη διαθεσιμοτητα. του ειπα οτι εγω μπορω να κατευω μονο σημερα. και μου ειπε οτι εμεις μπορουμε μα το κρατησουμε μεχρι 7 μερες. :mad: τελευταια φορα που παραγγελνω απο το e-shop.

εδιτ. ξερετε καποιο αλλο μαγαζι που να εχει το σκακερ στη θεσ/νικη? μπορω να ακυρωσω την παραγγελια τωρα?

Stacker φέρνουν στάνταρ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχουνε διαθέσιμα τα Multirama στην Τσιμισκή και η Τεχνόραση στην Εθνικής Αμύνης, το κακό είναι ότι "δαγκώνουν" λίγο...

πηρα τηλ. και στα μουλτικλαμα και μου ειπαν και αυτοι απο βδομαδα! πηρα και στο e-shop και ζητησα εναν υπευθυνο για να μαθω τι θα γινει. μου ειπαν οτι ουτε αυτοι το εχουν και περιμενουν την δευτερα να τους ερθει. και τριτη-τεταρτη θα ειναι στο e-point θεσ/νικης. αφου θα κανουν τον ιδιο χρονο να ερθουν θα περιμενω το e-shop. αλλα η τελευταια φορα δεν αγοραζω απο κει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.