Jump to content

αξιζει η αγορα στακερ?

magicman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αξιζει η αγορα του στακερ αυτη τη περιοδο? ελεγα να παρω ενα ποιο μικρο κουτι(προηγουμενο thread) αλλα επεσαν και αλλα φραγκα και δινω μεχρι 150 ευρω. λετε να περιμενω μηπως πεσει και αλλο η τιμη του? επειδη βγηκε το καινουριο. αν και ειναι πολυφορεμενο κουτι,εμενα δεν με χαλαει γιατι με καλυπτει πληρως και κυριως χωραει ολοκληρη την υδροψυξη γιατι αυτο ειναι το προβλημα μου. Λοιπον ακουω αποψεις. :T:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Δεν νομίζω πως έχει σχέση το νέο στάκερ με το παλιό γιατί πλέον παίζουν σε άλλη οικονομική κατηγορία. Να είχε το καινούριο καμιά 200άρα να λέγαμε ότι ενδεχομένως να γίνει κάποια μείωση στο παλιό.

Τώρα ως προς την αγορά πιο μικρού κουτιού, έχουν ξαναγίνει άπειρες συζήτησεις... είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Δε νομίζω να πέσει ιδαίτερα η τιμή του. Τώρα κοντά τουλάχιστον... Όσο για το μεγάλο κουτί... σίγουρα βολεύει εκτώς κι αν έχεις περιορισμένο χώρο στο γραφείο σου. Σκέψου πόσο καλύτερη κυκλοιφορία αέρα θα έχεις. Σκέψου πόσο πιο εύκολα θα έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του κτλ κτλ ;)

Aν υπήρχε χρύση τομή σε κουτί θα την όριζε το stacker . Πολυ ακριβό δεν ειναι , πολλές ευκολίες έχει , πολύ καλη διαταξη επισης εχει στα Φαν για flow , Καινοτομίες αρκετές [crosflow fan , θέση για καθαρό 2Χ12 ψυγειο στον πάτο , full customized προσοψη ] στιβαρή και ποιοτική κατασκευή , και οχι τραβηγμένο σχεδιαστικά . [Ούτε ενα απλο τετράγωνο κουτι ειναι , αλλά ουτε και τσίρκο ] .

Δεν ειναι τυχαίο ότι έχει αντιγραφεί και θα αντιγράφεται ακόμη .

να μην ήταν και "τρύπιο" μπροστά ώστε να μονώνει τουε θορύβους...θα ήταν το τέλειο...

My opinion:το Stacker ειναι απο τα καλητερα κουτια για τα λεφτα του.Προσφερει τα παντα.Και πανω απολα χωρους.

Απο εκει και περα ομως εγω προτιμω να παρω ενα κουτακι του κιλου με κανα 20αρι ευρω και να το μονταρω ακριβως οπως θελω εγω.Και θα ειναι και μοναδικο....

Το στακερ ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κουτια και χωραει αρκετα πραγματα μεσα του.

Τα μειονεκτηματα που του βρισκω ειναι τα εξης

1)Η τιμη του για την ποιοτητα κατασκευης του.Εαν lianli pc70 ειναι 30 πιο ακριβο και ειναι σαφεστατα πιο ποιοτικο

2)Δεν ξερω κατα ποσο αυτη η αρχιτεκτονικη κανει θορυβο ή οχι

3)Και να θες δεν μπορεις χωρις πολυ πατεντα να κρυψεις τα καλωδια.

@Vagouridis ομως αυτο το λιαν λι που λες δεν ειναι midi?

βασικα λεω να κατευω σαλονικα το σαββατο να το παρω. τα μουλτιραμα ξερετε αν το εχουν ετοιμοπαραδοτο,εννοω να το παρω εκεινη την ωρα.

@sotiris αυτο το βιβλιο εκει τυχαια ειναι? :hehe: :hehe: :hehe:

Κοίτα, για υδρόψυξη είναι πολύ καλό λόγω της τρύπας, ούτε πατέντες ούτε τίποτα.

Το cage του τροφοδοτικού μου είχε βγάλει λίγο την πίστη, αλλά γενικότερα no prob.

Οι ρόδες είναι όλα τα λεφτά (όταν το χεις στο πάτωμα).

Το cage 4x3.5"->3x5.25" είναι πάρα πολύ καλό.

Οι ανεμιστήρες που έχει είναι σχετικά αθόρυβοι.

Από κει και πέρα, 160 ευρά είναι πολλά χρήματα για κουτί, αλλά προσωπικά δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα και γι' αυτό τα έδωσα. (ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το design, πιο πολύ η πρακτικότητα.). Βέβαια θα αλλάξει το μοντέλο, οπότε μπορείς να περιμένεις να δεις τι θα γίνει με το πιο καινούριο.

Αν έχεις αποφασίσει να το αγοράσεις, κάνε τηλέφωνο στα multi(δ)rama να ρωτήσεις αν υπάρχει ή/και να το κλείσεις.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ωραιο πληκτρολογιο εχεις σωτηρη :hehe:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

@sotiris αυτο το βιβλιο εκει τυχαια ειναι? :hehe: :hehe: :hehe:

Δε θέλω -κακοήθη- σχόλια :rofl:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 15:14]

@Vagouridis ομως αυτο το λιαν λι που λες δεν ειναι midi?

βασικα λεω να κατευω σαλονικα το σαββατο να το παρω. τα μουλτιραμα ξερετε αν το εχουν ετοιμοπαραδοτο,εννοω να το παρω εκεινη την ωρα.

Midi δεν ειναι (μαλλον και μεγαλυτερο απο το στακερ), απλα εξεφρασα την αποψη για το στακερ μιας που τις τελευταιες μερες ψαχναμε για κουτι , και εχοντας δει διαφορα και εχωντας και το στακερ στις επιλογες μου απλα λεω τα μειονεκτηματα που ειδα εγω.Υπεροχο κουτι αλλα ακομα δεν εχω σκεφτει καλαισθητο και "αλμπινιδικο"* τροπο να κρυψω τα καλωδια.

http://www.lian-li.com/Product/Chassis/S_C_PC-70.htm

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=STC-T01&other_title=+STC-T01+CM%20Stacker%20ATX%2FBTX

* αλ'μπινι : Αλλος τροπος εξεφρασης για το σουρατι στην γυφτικη διαλογο.Π.χ. ρε σι μαστορα αλλα αλ'μπινι εχει το bmw και αλλο το datsun.Πουλαει σουρατι το bmw....

post-32-1416072371,0743_thumb.jpg

γμτ πηρα τηλ στα μουλτιραμα και δεν το εχουν λεει απο την αλλη βδομαδα. ξερετε που αλλου μπορω να το βρω σαλονικα μηπως? στο e-shop που λεει θα το εχει? η πρεπει να το παραγγειλω και εκει?

@Vagouridis

ομως αυτο δεν γινεται btx,ασε που εχει 8αρια. θα μας παρουν το κεφαλι.

Παρε το Armor, φθηνότερο και πιο εντυπωσιακο, και με παραθυρο και με τρυπες για watercooling.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Το στακερ ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κουτια και χωραει αρκετα πραγματα μεσα του.

Τα μειονεκτηματα που του βρισκω ειναι τα εξης

1)Η τιμη του για την ποιοτητα κατασκευης του.Εαν lianli pc70 ειναι 30 πιο ακριβο και ειναι σαφεστατα πιο ποιοτικο

2)Δεν ξερω κατα ποσο αυτη η αρχιτεκτονικη κανει θορυβο ή οχι

3)Και να θες δεν μπορεις χωρις πολυ πατεντα να κρυψεις τα καλωδια.

2) Πολύ θόρυβο δεν κάνει. Εγώ το έχω και πάνω στο γραφείο και δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Πιο πολύ θόρυβο κάνει το ups.

3)Ψιλοκρύβονται με λίγη πατέντα, αλλά αν βάλεις κρος φλόου φαν, θέλει πάρα πολύ πατέντα, για να μην πω αδύνατο να τα κρύψεις.

Πάντως το πιο σοβαρό μείον του κουτιού (μετά την περίπου 15μηνη «συμβίωση» :hehe: ), είναι η χωροταξία των σκληρών. Μπορεί θεωρητικά να βολεύει να έχεις ένα «κουτάκι» για σκληρούς, όμως στην πράξη, για να βγάλεις ένα σκληρό πρέπει να λύσεις το μισό κουτί... Επίσης το κουτάκι αυτό υποτίθεται ότι χωράει 4 hdd, όμως δε θα έβαζα πάνω από τρεις, αλλιώς θα έχουν απόσταση κανα δυο χιλιοστά μεταξύ τους. Και σε περίπτωση που πάρεις δεύτερο cage για παραπάνω δίσκους, χάνεις αρκετό χώρο και είναι πολύ δύσκολο να χωρέσεις και το ψυγείο και την αντλία μέσα στο κουτί, αν έχεις και 2dvd και κανα gatewatch.

Αυτό με τα cages είναι όντως πρόβλημα και όχι μόνο στο Stacker αλλά σε όλα τα κουτιά που το εφαρμόζουν (πχ Chieftec Dragon series). Ωστόσο προτιμώ χίλιες φορές αυτό παρά να ρίχνω καντίλια επειδή δεν μπορώ να βιδώσω μια βίδα επειδή δεν μπορώ να την κρατήσω στη θέση της (όπως μου συμβαίνει στην κρυφή μεριά πολλών noname κουτιών....

Αρχική απάντηση από Sbeetle [Σήμερα, στις 20:01]

όμως στην πράξη, για να βγάλεις ένα σκληρό πρέπει να λύσεις το μισό κουτί...

Για πές πώς βγάζεις τον σκληρό .

Αρχική απάντηση από vpapanik [Σήμερα, στις 19:47]

Παρε το Armor, φθηνότερο και πιο εντυπωσιακο, και με παραθυρο και με τρυπες για watercooling.

μπα οχι,το εχει ενα φιλαρακι μου και δεν μαρεσει,πολυ εφετζιδικο ρε γμτ.. :D στις τρυπες εκεινες τι σωληνας να περασει,ουτε καλωδιο δεν χωραει.

εδιτ. πηρα τηλ. στο e-shop και μου ειπαν αν το παραγγειλω θα ειναι στο e-point θεσ.νικης το σαββατο. λοιπον τωρα μονο παραγγελια μενει.

edit2. παιδια κοιταξτε λιγο αυτο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806114

η φοτο ειναι με τα μαυρα πλαινα.κοιταξτε εκει που λεει

Χρώμα διακόσμησης: Ασημί κουτί με μαύρη πρόσοψη.

:...: :...: εγω θελω με τα μαυρα πλαινα. τωρα ποιο να πιστεψω????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.