Maximus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Σα χαρούμενο παιδί που είμαι είπα να ζορίσω λίγο την καινούρια μου κάρτα και αφού δοκίμασα τις αλλαγές στους χρονισμούς της (σημ.: σε όσες σελίδες κοίταξα που την έκαναν παρουσίαση έπιαναν νούμερα του στυλ 485-1200, μάλλον δε δοκίμασαν το 3DMark03...Στο 05 με αυτά τα νούμερα, όλα καλά όπως και το σκορ (7942) αλλά δοκιμάζοντας το 03, στο τελευταίο τεστ (Nature) τα artifacts εξαφανίστηκαν μόνο όταν έριξα την κάρτα στα 450-1150. Λίγο προσοχή με όσα λένε οι διάφορες σελίδες λοιπόν.) είπα να δοκιμάσω με το Rivatuner να βγάλω τα εξτρά 4 pipelines. Αμ δε...Μουλάρωσε.... Nα και μια εικόνα του προγράμματος όπου φαίνονται τα disabled pipelines (bit 03): Ξέρει κανείς τίποτα για το αν θα βγει κάποια έκδοση του προγράμματος που θα τα ξεκλειδώνει? Διάβασα σε άρθρα στο νετ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο ξεκλείδωμα αλλά στην ασφάλεια που έχει βάλει η NVidia για να μην ξεκλειδώνουν. Στην ουσία χρειάζονται το κατάλληλο "crack". Έχετε καμιά πληροφορία? Θα μου πεις 20 δε σου φτάνουν?... Ε άλλο 20 και άλλο 24! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιανουάριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 ειναι κομμενα οχι κλειδωμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Eγώ διάβασα ότι στις δοκιμαστικές κάρτες που μοίρασαν μπορούσαν άνετα να ξεκλειδωθούν, μετέπειτα όμως τις κλείδωσαν με ένα σύστημα ασφαλείας που οι προγραμματιστές δεν έχουν ξαναδεί. Αρκετά καλό κόλπο για να ξεγελάσουν τον κόσμο στο να τρέξει τις πρώτες μέρες να τις πάρει. Είναι λένε πολύ πιθανό, αν καταφέρουν να το ξεκλειδώσουν, τα pipes να δουλεύουν κανονικά. Τα ίδια ακριβώς λέει και ο δημιουργός του Rivatuner. Είναι κομμένα λοιπόν ή κλειδωμένα?Μην ξεχνάμε ότι και η 6800 γινόταν GT μέχρι τα νέα revision της, στα οποία έχει πάρει εντολές παρόμοιες με αυτές των 7800 που δεν επιτρέπουν το ξεκλείδωμά της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιανουάριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 λαθος μου.αλλα το αποτελεσμα ειναι παλι οχι"Thus, the four pixel pipelines and one vertex pipeline are locked either inside the die or with the help of programmable registers, or in BIOS. The last two options provide a chance to unlock them. In case of the first option you may kiss goodbye the chance to update GT into GTX. To the pity of overclockers, NVIDIA designers used the first option. "http://www.digit-life.com/articles2/video/g70-4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Βασικά εμένα η κάρτα χωρίς κανένα mod ήταν αρτθφακτ φρεε 475 - 1100(ίσως 1120) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Μόνο στο 4ο τεστ του 2003 μου έβγαλε, σε όλα τα άλλα + τα παιχνίδια (call of duty 2, hl lost coast, riddick, fear, nfs mw) μια χαρά έπαιζε. Δεν το ρισκάρω όμως, και 450 μια χαρά είμαι. Οι μνήμες ανεβαίνουν παράξενα καλά πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Δεν εχει απο οσο ξερω κανενας καταφέρει να ξεκλειδωσει 7800gt.Εχει περασει αρκετος καιρος που εχει βγει η καρτα στην αγορα και μιας και ατομα απο Ρωσια μερια κυριως, "λιωνουν" πανω σε αυτο το τομεα, δε νομιζω να αλλαξει τιποτα πια 6 μηνες αφοτου κυκλοφορησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Tώρα που το πρόσεξα ΑΝ7, το NV Silencer 5 που έχεις βάλει "πατάει" καλά πάνω στην κάρτα? Σκεφτόμουν να το χρησιμοποιήσω και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Βλέπω έχεις ανεβάσει αρκετά ψηλά τη δικιά σου και ζηλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
meni Ιανουάριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Μπορεί να μη ξεκλειδώνουν τα pipes αλλά στις περισσότερες 7800GT μπορείς με bios mod να αυξήσεις κατά 0.1v τη τάση του πυρήνα...Κάνε μια έρευνα στο net και θα το βρεις...Δυστυχώς σε 7800GTX πρέπει να γίνει hard mod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 12, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από gznp Tώρα που το πρόσεξα ΑΝ7, το NV Silencer 5 που έχεις βάλει "πατάει" καλά πάνω στην κάρτα? Σκεφτόμουν να το χρησιμοποιήσω και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Βλέπω έχεις ανεβάσει αρκετά ψηλά τη δικιά σου και ζηλεύω Nαι παταει καλα και μαλιστα σε αυτο το revision οι μνημες ακουμπανε κατευθειαν την ψυχτρα χωρις να παρεμβαλονται οι χοντροκομενες κουβερτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 12, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Xμμμ, με βάζετε σε σκέψεις, διάβασα και το άρθρο του planetamd64.com και σκέφτομαι να τσεκάρω κι εγώ τι παίζει...Και αν δεν πιάσει και πάθουμε κανα κακό, RMA da b1tch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 12, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Έκατσα το απογευματάκι και έκαψα λιγάκι τις μνήμες και έπιασα 1220 κόφτη. Τις έβαλα στα 1200 για σιγουριά και εκεί θα παραμείνουν. Ο πυρήνας με παιδεύει, ακόμα κομπλάρει στο 2003 και είναι σπαστικό :rant: Όπως και να χει, θα δοκιμάσω το βολτ μοντ μετά την εξεταστική, για αρχή λέω να πάρω το Silencer 5 (βρήκα όμως τη revision 3, θα είναι εντάξει ή να ψάξω την 1?) και βλέποντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 To rev1 με μια πατέντα στις βίδες μπαίνει κυριλέ Το rev3 μπαίνει χωρίς καμιά πατέντα αλλά στις μνήμες έχει κάτι ηλίθιες κουβέρτες για την μετάδωση της θερμότητας στην πλάκα ενώ το 1 έχει φίλα χαλκού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 13, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Που θα το βρω όμως?...Ιδού η απορία! Με βλέπω να σαρώνω την Εθνικής Αμύνης και να βάζω τους πράκτορές μου στη Στουρνάρη να φέρουν μια βόλτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 13, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Δίσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο....Εγώ μεταχείρα το πήρα από... Nos-Dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 13, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 TheLab.gr - Forum - Ζήτηση - NV Silencer 5 Rev. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 13, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Ρε παιδιά έχω διαβάσει σε κάποιο Site οτι αυτό δεν γίνεται γιατι τα εξτρα pipelines είναι κομμένα με laser οπότε δεν υπάρχει περίπτωση μετατροπής απο 7800gt σε 7800gtx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 13, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Σε ποια σελίδα το έγραφε αυτό? Εγώ από όσα διάβασα απλά έχουν πολύ γερό κλείδωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.