n1ck0s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Έχω καιρό ένα πρόβλημα με τον FF στο forum εδώ και είπα επιτέλους να ποστάρω μπας και έχετε καμμιά ιδεά. Αν δείτε να screenshot που επισυνάπτω, στον FF δεν εμφανίζονται τα avatars, τα attachments εμφανίζονατι ως links και όχι μέσα στο κείμενο του post και επίσης δεν βλέπω τα signatures!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 12, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Να πω επίσης ότι στον Firefox έχω απενεργοποιήσει το adblock Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Tools, options, content, τι επιλογές έχεις στο load images? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Δεν βρήκα 'content'... Σε FF 1.07 που έχω ένα 'Load Images' στα 'Web Features' είναι κλικαρισμένο και το 'for the originating site only' είναι ανενεργό.ΜΟΝΟ στο thelab.gr έχω αυτό το πρόβλημα, πουθενά αλλού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Δεν δοκιμάζεις τον 1.5(τελευταία official έκδοση)?Μήπως κάποια ρύθμιση σε firewall? και εγώ FF έχω, χωρίς κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Κάποιος έπαιζε με το προφίλ του όλα no τα έχεις βρε παλικάρι.... Show Signatures Νο Show Avatars Νο Show Images Νο Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 <i_feel_like_a_n00b>Για αυτό μου τα έδειχνε με ΙΕ... γιατί όταν το χτύπαγα για τεστ στον ΙΕ δεν έκανα login... </i_feel_like_a_n00b>thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιανουάριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα:μετα την μεταβαση σε ff 1.5 δεν μπορω να εγκαταστησω τιποτα καινουργιο (επεκτασεις) ουτε να κανω ενημερωση τα υπαρχοντα.για πειτε μου παρακαλω που ειναι η επιλογη για να μην εμποδιζεται η εγκαταστση;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.