amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 σιγουρα λιγο πολυ ολοι τα εχετε παιξει... το θεμα ειναι ποσοι καταλαβαν τι γινεται κ ποσοι τα τερματησαν?!!!!! η πρωτη ιστορια ειναι το riven (μαλιστα ηταν κ το πρωτο adventure που επαιξα εκεινα τα χρονια...) οσες φορες κ αν προσπαθησα τοτε να καταλαβω τι γινοταν με τα λιγα αγγλικα που ηξερα δν τα καταφερα! κ ποτε δν μπορεσα να το τερματησω. αργοτερα δοκιμασα το myst 3 κ τωρα ειδα λιγο το end of ages! αυτη η ιστορια μου χει κινησει εδω κ πολλα χρονια την περιεργια!! μπορει καποιος να μου πει τι γινεται?να μου δωσει μια περιληψη καθε τιτλου ή καλυτερα μια γενικη περιληψη?? σκεφτομαι καποια στιγμη να ξαναρχισω το riven,να το τερματησω κ μετα ολη την υπολοιπη σειρα.. ξερω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολα..(θα χρησιμοποιησω trainers..τι να κανουμε! :tomato: ) αλλα πρωτου το κανω αυτο,θελω πολυ να μαθω τι γινεται!πως αρχιζει ολο αυτο κ πως τελειωνει... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Ιανουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Η πρώτη ιστορία δεν είναι το Riven αλλά το Μyst. H σειρά πάει: Myst Riven: The sequel to Myst Myst III: Exile Myst IV: Revelation Myst V: End of ages Τώρα για την ιστορία τί να σου πώ... δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται καθώς κάθε τίτλος ακολουθεί μεν την ιστορία αλλά είναι και αυτοτελής παράλληλα. Πάντως παίζοντας Myst πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ποολύ διάβασμα και σημειώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Ιανουάριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 η πρώτη ιστόρια είναι το ΜYST και όχι το riven φίλε μουedit: ^^ lagarw sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 α...ναι??! δν το ξερα! καποια στιγμη θα το αρχισω,θελω πολυ να καταλαβω τι γινεται σε ολους αυτους τους τιτλους απο μικρος!τωρα πια που ξερω κ καλα Αγγλικα,ηρθε η ωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.