jpcupra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 καθε φορα που παω να κανω ποστ 'η να ανοιξω καινουργιο thread μου βγαζειτο παρακατω μην.γιατι?εδω και 3 μερες συμβαινει.... σσ:δουλευω με ie5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 11, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 παιδακια κανενας?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Γιατι νομιζω οτι εισαι ο μονος εδω μεσα που χρησιμοποιει ακομη ie?Δοκιμασε και σε καποιον αλλο browser.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 λες ε???στελνω τωρα με mozilla...για να δουμε.... :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 :T: :T: ολα κομπλε με firefox! γιατι ομως ετσι με τον explorer?? btw εχει γινει απελπιστικα γρηγορος(firefox)!!!πατησα πανω στα smilies και σε κλασματα μου τα εβγαλε ολα!σε αντιθεση με τον ie που κανει λιγα δευτερολεπτα! up στον firefox! @ευχαριστω deadlock.δεν περασε καν απο το μυαλο μου.... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Θα σου ελεγα να μην ξαναχρησιμοποιησεις ie.Ο firefox ειναι πολυ πιο ασφαλης και γρηγορος..φυσικα μην ξεχναμε και τα κουλα προβληματα του ie(οπως αυτο που εχεις)!!!Αν δεν σε ικανοποιει δοκιμασε και Opera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιανουάριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Πάντως δοκίμασε να σβήσεις την cache του IE έτσι από περιέργια για να δεις αν διορθώνεται το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 12, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από n1ck0s Πάντως δοκίμασε να σβήσεις την cache του IE έτσι από περιέργια για να δεις αν διορθώνεται το πρόβλημα. :slap: καθαρισα cookies και ιστορικο και διορθωθηκε!!!ελα παναϊα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 εγω τοσα χρονια με explorer ειμαι....(συνηθεια..)κανενα προβλημα!αυτο που ειχε ο φιλος μου χει βγει μια δυο φορες...καθαρισμος cookies!!οπως κ εκανε!τωρα για την γρηγοραδα...ειναι λιγο σπαστικος ωρες,ωρες!!!!!μαλλον θα δοκιμασω κ γω firefox!:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από amgamerμαλλον θα δοκιμασω κ γω firefox!:worship: :worship: μαλλον????? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ OTI θα το δοκιμασεις και θα μεινεις Μ@μ@κ@ς που δεν το χρησιμοποιουσες τοσο καιρο... εχει απιστευτες δυνατοτητες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 οκ,λοιπον...μια δοκιμη ποτε δν βλαπτει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 loooooooool!!!!!!! ποιος firefox ρε παιδια?ποια γρηγοραδα?τον ανοιγω παταω σελιδα κ ειναι απολυτα νεκρος!!!!! δν φορτωνει τπτ. γαμωτους explorers!:D:D:D δν βασανιζεσαι καθολου τι να καθεσαι να ψαχνεις σου λεει!!κατσε εκει κ κοιτα την ασπρη οθονη μια χαρα!:D:D:D για πειτε!τι κανω λαθος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Mηπως δεν εχεις internet?Δεν χρειαζεται να ρυθμισεις κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 nope!ο explorer δουλευει μια χαρα!!!ενω ο firefox μενει νεκρος...περιεργο παντως!μαλλον πρεπει να κανω restart! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 εκανα ενα restart κ δουλευει.πρωτες εντυπωσεις??αρκετα καλος,ελαφρυς,αλλα μου φαινεται το ιδιο γρηγορος με τον ie.....τους κρατησα κ τους δυο σε περιπτωση βλακειας του ie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 13, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Mα δεν βαζεις firefox τοσο για ταχυτητα(αν και ειναι πιο γρηγορος απο ie),αλλα για την ασφαλεια που παρεχει σε σχεση με τα bugs του ie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 ειναι ελαφρος πιο γρηγορος...ρε παιδια ποια bugs??εγω γτ δν εχω προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιανουάριος 13, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Ρε παιδια, ο ανθρωπος πηγε στο φεγγαρι και εσεις ειστε ακομα με τον ie? ie-λεοC Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 13, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 ο ανθρωπος εχει παει στο φεγγαρι απο το 1959!...τοτε δυστηχως δν υπηρχε ουτε ο ie ουτε ο firefoxοσο για τον firefox...εγω δν τρελαθηκα παντως!απλα ειναι πιο ελαφρυς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 14, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer ο ανθρωπος εχει παει στο φεγγαρι απο το 1959!... τοτε δυστηχως δν υπηρχε ουτε ο ie ουτε ο firefox οσο για τον firefox...εγω δν τρελαθηκα παντως!απλα ειναι πιο ελαφρυς. :D παντως εμενα μου κανει παλι τα ιδια F I R E F O X PWA! ! ! :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.