Jump to content

RivaTuner core vid control

.38-.45

Recommended Posts

να υποθεσω κατι αντιστοιχο γινεται με το rabit για ατι???

Ελα ομως που δεν εχει επιλογη για ταση...Μονο hard mod παιζει σε μενα??

περιμενοντας απαντηση για το πως το ati tool V25 beta 10 αλλαζει τασεις σε 6600gt, κανεις μια βολτα απο το δωματιο με τα παλια και αρχιζεις και μαζευεις οτι βρεις:

μια Thermosonic ThermoEngine που παλευε με τους palomino, ενα ρεταλι απο αλουμινιο, ενα παλιο 6αρι ανεμιστηρα και 2 βιδες απο ενα μπλοκ της Asetek.

με τον ανεμιστηρα στο 40% βασταει σταθερα 44 βαθμους, 5-6 λιγοτερους απο πριν. στο τερμα, παιζει γυρω στους 35, αλλα με φασαρια.

post-9-1416072377,0329_thumb.jpg

Ωραίος

Πώς το σκεφτηκες αυτό.....

Αλλά μην την σφίγκεις πολύ γιατί το pcb της Leadtek είναι για τον γούτσο σε τέτοια θέματα

Α...βάλε και καμιά ψύκτρα στις μνήμες.....ζεσταίνονται υπερβολικά πολύ και ζεσταίνουν και την υπόλοιπη κάρτα...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:01]

Ωραίος

Πώς το σκεφτηκες αυτό.....

διεκδικω βραβειο πρωτοτυπιας, σιγουρα.

εχει στραβωσει το pcb ή ειναι ιδεα μου οτι το πισω μερος εχει υπερυψωθει??

Μπορεις να εξηγησεις πιο αναλυτικα πως το εσφιξες??Απο πισω εχει βαλει τιποτα(κατο σε backplate?)....

.........

να τονισω λιγο το ..."περιμενοντας απαντηση για το πως το ati tool V25 beta 10 αλλαζει τασεις"

με μια παλια ελληνικη ταινια-θετρικο εργο..

Ξ Υ Π Ν Α Β Α Σ Ι Λ Η

αν και κατι μου λεει οτι δεν μπορεις...

.....τα σχολια βλεπω οτι πανε βροχη παντου.........!!!!!

Αν κοιταξεται τις απαντησεις με εχει ρωτησει ο Vagouras για τις ATi πως το κανουμε και του εχω πει για το ATi TOOL....δεν εχω αναφερει πουθενα οτι κανει για nVidia.....

εχει στραβωσει, ναι, αλλα οχι τοσο οσο φαινεται στη φωτο (παραμορφωσεις του φακου γαρ). σε καποια δοκιμη βεβαια δεν επαιξε, αλλα τελικα βρεθηκε το σωστο σφιξιμο που την αφηνει να παιζει, εστω και στραβωμενη.

απο πισω δεν εχει τιποτα, οσο να και να ηθελα. ισως βρεθει κατι ομως για να γινει ενα backplate. η βαρεμαρα να στραβωσεις λαμαρινες και να τρυπησεις ειναι καλος συμμαχος, βολεψε το ρεταλι απο την αλουμινεμια σιτα που ηταν ετοιμο. ειναι μαλακο και το φερνεις ανετα με το χερι εκει που θες, και εχει τρυπες. περνας τις βιδες με τις ναυλον ροδελες, βαζεις και το πλαστικο παξιμαδι απο την πισω πλευρα και ειναι ετοιμο.

μου εδωσες ιδεα παντως, μαλλον θα κατσω να της φτιαξω ενα σωστο τροπο να μπει επανω. ετσι οπως ειναι στη διαγωνιο, βρισκει στην βαση και δε μπορει να ερθει σε πιο καλη θεση.

εεε με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε....

Τρελλη αγαπη για τον vagoyra.....πες και στο λαο που δεν εχει nvidia oμως...γιατι δεν βρηκα κατι.....

(αν και σε μενα μαλλον δεν γινεται)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από ΝTG

εεε με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε....

Τρελλη αγαπη για τον vagoyra.....πες και στο λαο που δεν εχει nvidia oμως...γιατι δεν βρηκα κατι.....

(αν και σε μενα μαλλον δεν γινεται)

AAti tool 25 beta 12......ειναι το τελευταιο λινκ στα tools....Ημερομηνια 25-1-06 ωρα 2.21

38.45 αμα θες να φτιαξω bios να δοκιμασεις για την 6600 σου πες μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.