Jump to content



nec 1970gx


gio7

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.Σκοπευω να παρω μια τφτ 19αρα.Ειδα την nec1970gx στο multirama και ξεχωριζε σα την μυγα μες στο γαλα απο τις υπολοιπες!!!:laughing: Η διαφορα που ειδα βλεποντας τα χαρακτηριστικα ηταν στη φωτεινοτητα(400)Αξιζει να δωσω 450ευρω?εχετε να μου προτεινετε κατι πιο οικονομικο?με ενδιαφερει κυριως για παιχνιδια(fps)

Link to comment
Share on other sites

Ξεχώριζε λόγω του ''X-Black'' type χαρακτηριστικού της (''γυαλιστερά'' χρώματα), το οποίο σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι ενώ έχει το μειονέκτημα της εμφάνισης αντανακλάσεων από φωτεινές πηγές (η συγκεκριμένη NEC πάντως το έχει λιγότερο από τις SONY).

Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή (μιας και δεν έχεις και πολλές: Αυτή ή SONY τις οποίες άστες καλύτερα λόγω εγγύησης - υποστήριξης κλπ).

Αν το ''X-Black'' type δεν είναι απαιτούμενο, κοίτα την SAMSUNG 930BF την οποία και θεωρώ κορυφή για 19αρα με DVI.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά την οθονούλα αυτήν τν έχω και μπορώ να πώ πώς είμαι αρκετά ηκανοποιημένος...

Όπως είπε ο spc οι ανακλάσεις που γίνονται καμιά φορά σου σπάνε τα νευρα....ειδικά αν βλέπεις καμια ταινεία ή κανένα shout em up

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.