Jump to content

GeForce 7800GS AGP !!!!!

overvolt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

350?

Ρε παιδιά στο πλαίσιο που είδα την λίστα αναμονής θυμάμαι ότι ήταν κοντά στα 300.....

Βέβαια το μόνο που αξίζει στην eVGA είναι ότι θα έχει 1,4νς μνήμες....αντί για 2,0...

Δλδ οι μνήμες στο χαλαρό θα πηγαίνουν 1300.....

Που υπάρχει αυτή η lista?

Κανένα... Τα περισσότερα πράγματα στο site του πλαισίου δεν υπάρχουν. Σε πέρνουν τηλέφωνο, σου λένε δεν τα έχουμε ενώ τα έχεις παραγγείλει, τα βγάζουν από το web και μετά τα ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ.

Αλλά από την στιγμή που γίνονται προπαραγγελίες γιατί δεν το έχουν στο site;

350?

Ρε παιδιά στο πλαίσιο που είδα την λίστα αναμονής θυμάμαι ότι ήταν κοντά στα 300.....

Βέβαια το μόνο που αξίζει στην eVGA είναι ότι θα έχει 1,4νς μνήμες....αντί για 2,0...

Δλδ οι μνήμες στο χαλαρό θα πηγαίνουν 1300.....

Χεχεχεχεχε.... είναι σαν να λές, γιατί η Porsche έχει 50.000 ενώ η Mercedes μου κάνει 40.000!! Πέρα από τις μνήμες ή ακόμα και την εγγύηση, όταν επιλέγεις μια μάρκα και όχι απλά το τσίπ, δέχεσαι και κάποιες διαφορές στην τιμή με δεδομένες διαφορές στην ποιότητα... είναι σαν να λές γιατί να πάρω παπούτσι α επώνυμο και να μήν πάρω το κινέζικο που έχει το 1/4 της τιμής... μα γιατί δεν έχει προφανώς την ίδια ποιότητα από την μία και γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αντέξει ούτε κάν το 1/4 του χρόνου!

Αρχική απάντηση από oktech

Χεχεχεχεχε.... είναι σαν να λές, γιατί η Porsche έχει 50.000 ενώ η Mercedes μου κάνει 40.000!! Πέρα από τις μνήμες ή ακόμα και την εγγύηση, όταν επιλέγεις μια μάρκα και όχι απλά το τσίπ, δέχεσαι και κάποιες διαφορές στην τιμή με δεδομένες διαφορές στην ποιότητα... είναι σαν να λές γιατί να πάρω παπούτσι α επώνυμο και να μήν πάρω το κινέζικο που έχει το 1/4 της τιμής... μα γιατί δεν έχει προφανώς την ίδια ποιότητα από την μία και γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αντέξει ούτε κάν το 1/4 του χρόνου!

Όταν ξέρεις ότι θα σου κόψουν το πόδι μέσα σε ένα χρόνο δε σε νοίαζει τι παπούτσι θα πάρεις...

Αρχική απάντηση από totally_wired

Όταν ξέρεις ότι θα σου κόψουν το πόδι μέσα σε ένα χρόνο δε σε νοίαζει τι παπούτσι θα πάρεις...

Όπως βλέπεις, πολλοί είναι με κομμένο πόδι (βλ. AGP) αλλά επειδή έχουν γερή καρδιά (κάποιον καλό επεξεργαστή) ψάχνουν για δεκανίκι!

Όπως βλέπεις, πολλοί είναι με κομμένο πόδι (βλ. AGP) αλλά επειδή έχουν γερή καρδιά (κάποιον καλό επεξεργαστή) ψάχνουν για δεκανίκι!

’ρα η 7800GS της evga είναι Π και τα άλλα είναι δεκανίκια...

’ρα η 7800GS της evga είναι Π και τα άλλα είναι δεκανίκια...

Δεν ξέρω άν κατάλαβα καλά... αλλά με την προηγούμενή μου απάντηση δεν αναφερόμουν στην eVGA. Εννοούσα απλά, ότι ο δίαυλος AGP δεν έχει πεθάνει μιας και πολλοί χρήστες έχουν σχετικά νέα μηχανήματα και ελάχιστη πρόθεση να τα αντικαταστήσουν σύντομα οπότε είναι εμφανές ότι ψάχνουν για μια λύση στα μέτρα των δυνατοτήτων του μηχανήματός τους. Το άν και γιατί θα επιλέξει κανείς μια συγκεκριμμένη μάρκα, είναι στο ίδιο επίπεδο σκέψης με το οποίο επιλέγει κανείς οτιδήποτε αγοράζει!

Κοιτα φιλε.....

Εδώ δεν μιλάμε για παπούτσια....ούτε για αυτοκίνητα που είναι ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ και όχι ηλεκτρονικα....κα ένα μπαμ παράδειγμα...ότι ένας πυκνωτής δεν έχει χρόνο ζωής.....οπότε ατυχές το παράδειγμά σου...

Σε προκαλώ να μου δείξεις μια κατσκευαστική διαφορά στο pcb της evga με το reference που να δικαιολογεί αυτό που λές....αν και πιστεύω ότι απλά έχουν διαφορετικό χρώμα pcb....

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο...όλες πάνω κάτω το ίδιο χρονο ζωής έχουν....

Κοιτα φιλε.....

Εδώ δεν μιλάμε για παπούτσια....ούτε για αυτοκίνητα που είναι ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ και όχι ηλεκτρονικα....κα ένα μπαμ παράδειγμα...ότι ένας πυκνωτής δεν έχει χρόνο ζωής.....οπότε ατυχές το παράδειγμά σου...

Σε προκαλώ να μου δείξεις μια κατσκευαστική διαφορά στο pcb της evga με το reference που να δικαιολογεί αυτό που λές....αν και πιστεύω ότι απλά έχουν διαφορετικό χρώμα pcb....

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο...όλες πάνω κάτω το ίδιο χρονο ζωής έχουν....

Νομίζω ότι η συναρμολόγιση και τα τέστ έχουν συμαντικό ρόλο... Έγω σαν pixelview κάνω 2 λεπτά τεστ, ενώ σαν evga κάνω 20 λεπτά.

Ακόμα σαν pixelview μπορεί να αγοράζω 2 διαλογής πυκνωτές ενώ σαν evga να αγοράζω τους καλύτερους.

Κοιτα φιλε.....

Με λίγα λόγια τότε, έπρεπε όλα τα αυτοκίνητα να λέγονται Yugo και να κάνουν 5000 ευρώ!

Όσο για ποιότητα σε μή μηχανικά εξαρτήματα, θα σου πώ απλά, ότι υπάρχουν πυκνωτές και πυκνωτές, υπάρχουν pcb & pcb και σαφώς έχουν όρια ζωής, όπως και διαφορές στις προδιαγραφές..... έστω ότι το παράδειγμά μου είναι ατυχές όπως λές, αλλά μήν τα ισοπεδώνουμε όλα.....

Νομίζω ότι η συναρμολόγιση και τα τέστ έχουν συμαντικό ρόλο... Έγω σαν pixelview κάνω 2 λεπτά τεστ, ενώ σαν evga κάνω 20 λεπτά.

Ακόμα σαν pixelview μπορεί να αγοράζω 2 διαλογής πυκνωτές ενώ σαν evga να αγοράζω τους καλύτερους.

Σίγουρα αλλά 50 διαφορά είναι 50 με 100 πυκνωτές ΑΑΑ

Με λίγα λόγια τότε, έπρεπε όλα τα αυτοκίνητα να λέγονται Yugo και να κάνουν 5000 ευρώ!

Οχου....είπαμε άστα τα αυτοκίνητα έξω....στα μηχανικά μέρη υπάρχουν τεράστιες διαφορές ποιότητας....και δεν είπα πουθενά ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι ίδια προς θεού...

Όσο για ποιότητα σε μή μηχανικά εξαρτήματα, θα σου πώ απλά, ότι υπάρχουν πυκνωτές και πυκνωτές, υπάρχουν pcb & pcb και σαφώς έχουν όρια ζωής, όπως και διαφορές στις προδιαγραφές..... έστω ότι το παράδειγμά μου είναι ατυχές όπως λές, αλλά μήν τα ισοπεδώνουμε όλα.....

Πυκνωτές φίλε μου στα χαρτιά δεν έχουν...όπως και οι αντιστάσεις....

Δεν τα ισοπεδώνω...αλλά μην μου λές ότι τα 50ε διαφορά είναι από πυκνωτές...μόνο στις μνήμες είναι και τίποτα άλλο...και στο "ονομα"

Κια σου ξαναλέω...

"Σε προκαλώ να μου δείξεις μια κατσκευαστική διαφορά στο pcb της evga με το reference που να δικαιολογεί αυτό που λές....αν και πιστεύω ότι απλά έχουν διαφορετικό χρώμα pcb...."

Εκτός από τις μνήμες που είπαμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.