Jump to content

GeForce 7800GS AGP !!!!!

overvolt

Recommended Posts

http://www.hexus.net/content/item.php?item=4348

Θελουν να μας τρελανουνε ??

Τελος παντων .. και αληθεια να ειναι , δεν κουνιεμε καθολου 6800GT for ever !! :)

οπως και να'χει εγω δεν τσιμπαω :TD: με την 6800gt @ 410/1100 θα μεινω μεχρι να βγουνε τα παιχνιδια με το DX10, ε τοτε και ποδι θα φαει ο 3800+ και το 1gb ddr,θα φυγω επιτελους απτο agp slot και θα παω στο Pci-e, και ολα αυτα χωρις να αλλαξω mobo αφου εχω και pci-e slot και slot για socket M2 add-on, οποτε την Mobo δεν την αλλαζω εκτος αν αποδειχθει μουφτικο το ULi chipset και δεν ανταποκρινεται στις απαιτεισεις για bandwidth που θα εχουν τα parts

Αρχική απάντηση από pontium

Εγώ βλέπω ένα νεκρό slot...η agp ότι και να γίνει δεν έχει μέλλον.Παμε γι 'άλλα........:D

Έτσι έλεγαν και για την 478...

Με ένα πινάκι παραπάνω τσσοοοοοοουκ... Ανάσταση

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 19:52]

Έτσι έλεγαν και για την 478...

Με ένα πινάκι παραπάνω τσσοοοοοοουκ... Ανάσταση

....χεχεχε.....κορυφαιο......:D :D :D

... και εγω τελιωμενη υποθεση το βλεπω το agp....απλα πιστευω οτι ειναι μια λυση για καποιους που δεν πολυασχολουνται με το hardware....αλλα ομως θελουν εναν καινουριο αερα στο pc τους.....παντως ειλικρινά το βλεπω καπως ακυρο να εχεις 6800gt και να παρεις την 7800GS, για καποιους ομως που εχουν απο 6600gt και κατω ειναι πολυ καλη φαση..

Αν όμως έχεις 9500προ σε ένα σύστημα με barton που δουλεύει χαλαρά στα 2600MHz και δε σκοπεύεις να κανείς αναβάθμιση για καιρό για οικονομικούς λόγους λέει να συνεχιστεί λίγο ακόμα η παραγωγή agp όποια κάρτα κι αν βγαίνει

Αν νεκρώσει η παραγωγή μια 6600gt agp θα κάνει όσο μια 7800gtx

Φυσικά και αν έχεις 6800 δε συμφέρει να την αλλάξεις

Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 20:13]

... και εγω τελιωμενη υποθεση το βλεπω το agp....παντως ειλικρινά το βλεπω καπως ακυρο να εχεις 6800gt και να παρεις την 7800GS, για καποιους ομως που εχουν απο 6600gt και κατω ειναι πολυ καλη φαση..

Θα συμφωνήσω και εγω για την περίπτωση της 6600GT η οποία ανήκει στην μεσαία και κάτω κατηγορία επιδόσεων, με αποτέλεσμα να δικαιολογείτε μια καλύτερη κάρτα ως αναβάθμιση.

Στην πράξη, προσωπικά πιστεύω ότι πάντα με βάση την 6800GT ( διότι είναι άκοπη (χωρίς περιορισμούς επιδόσεων)) και βάζοντας στον χάρτη ακόμα και την 850ΧΤ ως εφάμιλλη λύση .

Η 6800GS είναι ένας καλός συμβιβασμός , αλλά και η 7800GS είναι άλλος ακόμα συμβιβασμός , το πόσο καλός είναι , θα το δούμε στο μέλλον .( Τιμή απόδοση)

Διότι GS=Κομμένη κάρτα !!

Τώρα, γιατί αρχίζει η NVIDIA να χτυπάει την αγορά με κάρτες GS AGP ??,αυτό είναι ένα παιχνίδι βρόμικο δυστυχώς .

Από τη μια , χτυπάνε την ΑΤΙ στα μοντέλα AGP , όπου είναι υπερτιμημένα του θανατά ( Βλέπε σειρά 8ΧΧ XL & XT .

Ενώ από την άλλη συνεχίζουν οι κομμένες κάρτες GS , να αποτελούν μια λύση , όπου συνεχίζει να υποτιμά περισσότερο θεωρητικά, παρά πρακτικά, όποιον ακόμα έχει μητρική με AGP .

Εφόσον σε PCI-E, η ιδία κάρτα έχει λίγο περισσότερη ισχύ .

Και από την άλλη είναι ο τελικός καταναλωτής , όπου ειλικρινά πιστεύω ότι θα πρέπει να αποφασίσει το επόμενο βήμα, βασισμένος σε απόλυτα οικονομικοτεχνικά κριτήρια , και όχι με συναισθηματικά . ( ποιο μοντέλο είναι στην μόδα !! ή τι θα πουν οι φίλοι μου !! )

Διότι η NVIDIA και η ΑΤΙ , κοιτάνε να βγάλουν, η μια, τα μάτια της άλλης .

Και λόγω ότι εμείς δεν πρέπει να βγάλουμε τα δικά μας , ο ένας στον άλλον, μέσα σε αυτό το φόρουμ.

Το να σταματήσουν ορισμένοι να επηρεάζονται από μόδες στους υπολογιστές , παθιάζοντας τους άλλους, πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο για όλους μας .

• 3 weeks later...

Η 7800GS θα εχει 16pipelines....

Xbitlabs and Digitimes are reporting that NVIDIA plans to launch the GeForce 7900 PCIe graphics cards during Cebit 2006.

Next week NVIDIA plans to launch the GeForce 7800GS AGP series cards. Manufacturers tell us there will be immediate retail availability of the card at launch. GeForce 7800GS is a 16-pipe version of the G70 ASIC used in GeForce 7800GT and 7800GTX.

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060124235047.html

http://www.digitimes.com/mobos/a20060124PB205.html

7800GS pci-e

315_7800_small.jpg

και εγώ εκεί γύρω την κόβω ανάμεσα στα 270 για την 6800gs (agp) και τα 330 για την 7800GT (pci express)

ανάσταση για το νεκρό μου agp slot αν και όποτε έρθει. :happy:

Θα υπερχρονίζεται κιολας λογικά σχετικά εύκολα (από τα 375Mhz?)

http://www.vr-zone.com/index.php?i=3100

σε 2 γεύσεις...

Πληροφοριακά από πλευράς eVGA αναμένονται με μνήμη 256ΜΒ/256bit στα 2ns οι 6800 & 1.4ns οι 7800 οι ακόλουθες κάρτες:

EVGA e-GeForce 6800 GS

EVGA e-GeForce 6800 GS CO - Copper Version

EVGA e-GeForce 7800 GS

Οι τιμές τους αντίστοιχα είναι 260-290& 350 ευρώ.

Όλες οι eVGA έρχονται με lifetime εγγύηση.

Αρχική απάντηση από oktech

Πληροφοριακά από πλευράς eVGA αναμένονται με μνήμη 256ΜΒ/256bit στα 2ns οι 6800 & 1.4ns οι 7800 οι ακόλουθες κάρτες:

EVGA e-GeForce 6800 GS

EVGA e-GeForce 6800 GS CO - Copper Version

EVGA e-GeForce 7800 GS

Οι τιμές τους αντίστοιχα είναι 260-290& 350 ευρώ.

Όλες οι eVGA έρχονται με lifetime εγγύηση.

350!!! η 7800GS... πωπω...... ouch

Τουλάχιστο ξέρουμε μια τιμή...

Αρχική απάντηση από overvolt [13-01-2006 12:46]

Τώρα, γιατί αρχίζει η NVIDIA να χτυπάει την αγορά με κάρτες GS AGP ??,αυτό είναι ένα παιχνίδι βρόμικο δυστυχώς .

Γιατι η NVIDIA βλέπει πως δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί που να είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν σε PCI-E ενώ το AGP προσφέρει ακόμα ικανοποιητικές επιδόσεις και απλά γιατι έχει την δυνατότητα να προσφέρει καλές κάρτες για AGP.

Go NVIDIA :T: :worship: :banging: :clap: :T:

350?

Ρε παιδιά στο πλαίσιο που είδα την λίστα αναμονής θυμάμαι ότι ήταν κοντά στα 300.....

Βέβαια το μόνο που αξίζει στην eVGA είναι ότι θα έχει 1,4νς μνήμες....αντί για 2,0...

Δλδ οι μνήμες στο χαλαρό θα πηγαίνουν 1300.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.