unstoppable Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Stacker imitation με 90Εhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=15&Product_Id=305607
greekfragma Ιανουάριος 11, 2006 #2 Ιανουάριος 11, 2006 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! παω να το δω απο κοντα συντομα.
Vagouridis Ιανουάριος 11, 2006 #3 Ιανουάριος 11, 2006 Και πανω που τα χαζευα στην macs ( η νεα casetec) , αληθεια τελικα ειναι casetech ή casetec ή casetek?
YDinopoulos Ιανουάριος 11, 2006 #4 Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! παω να το δω απο κοντα συντομα. Xρονια σου πολλα......θεοδοσει
unstoppable Ιανουάριος 11, 2006 Author #5 Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Vagouridis Και πανω που τα χαζευα στην macs ( η νεα casetec) , αληθεια τελικα ειναι casetech ή casetec ή casetek? http://www.casetek.com.tw/super/ck-1022-5.htm
format c: Ιανουάριος 11, 2006 #6 Ιανουάριος 11, 2006 Αφού μου έσπασε τα νεύρα το google τελικά βρήκα ότι είναι casetek. Καλό φαίνεται το κουτάκι για τα λεφτά του αλλά το original Stacker παραμένει μοναδικό. Αν η ποιότητα κατασκευής του είναι αποδεκτή φαίνεται σαν καλή αγορά (είναι και BTX)Δείτε και εδώ:http://www.casetek.com.tw/super/ck-1022-5.htm[edit] καποιος ασταμάτητος με πρόλαβε
Vagouridis Ιανουάριος 11, 2006 #7 Ιανουάριος 11, 2006 Απο το λιγο ψαξιμο που εριξα καλο ειναι σαν κουτι και για τα λεφτα του αρκετα καλο αλλα του λειπουν μερικοι ποντοι για να ειναι σαν stacker.Απλα εχει την ιδια μουρη και σουλουπι αλλα αρκετα μικροτερο σε διαστασεις.
format c: Ιανουάριος 11, 2006 #8 Ιανουάριος 11, 2006 Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι η τιμή. Στο προηγούμενο CustomPC (review εδώ: http://www.custompc.co.uk/custompc/reviews/80784/casetek-a-xblade.html ) η τιμή του ήταν 92 λίρες αγγλίας. Γερμανικά sites το δίνουν από 120 έως 132 ευρώ. Τώρα πως κατάφερε το Πλαίσιο και το πουλάει 90, πρέπει να έκανε καλά παζάρια. Καλό αυτό για όσους το παρουν.Να και μερικές φωτο:http://casetrace.be/Xblade2.htm
deadlock7 Ιανουάριος 11, 2006 #9 Ιανουάριος 11, 2006 Απο θεμα ψυξης θα ειναι καλυτερο σε σχεση μ'ενα μικροτερο αλουμινιου αραγε?Γενικα ψαχνομαι για κουτακι κι αυτο ειναι πραγματικα πολυ καλο για τα χρηματα του.Το θεμα ειναι αν προτιμηθει υλικο ή μεγεθος για καλυτερη ψυξη?(4*120μμ? )
taramas Ιανουάριος 11, 2006 #10 Ιανουάριος 11, 2006 Καλό φαίνεται και το μάτι μου το κόβει με μερικές αλλαγές έχοντας υπόψιν την τιμή το βλέπω ενδιαφέρον..
format c: Ιανουάριος 11, 2006 #11 Ιανουάριος 11, 2006 Από ψύξη είναι πολύ καλό και δεν νομίζω στα ίδια λεφτά να βρεθεί σοβαρό κουτί αλουμινίου. Προσωπικά πιστέυω ότι το θέμα του υλικού έχει πολύ λιγότερη σημασία στη ψύξη από τη διάταξη του κουτιού. Από την άλλη, η διάταξή του ευνοεί πολύ το θόρυβο γιατί είναι ανοικτό από παντού.
FrOsT Ιανουάριος 11, 2006 #12 Ιανουάριος 11, 2006 Προσθέτοντας ένα 3το4 από stacker θα λέει για τον serverακο μου...Θεσσαλονίκη το έχει στο μαγαζί ή μονο στο site το έχου?
format c: Ιανουάριος 11, 2006 #13 Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 22:32] Προσθέτοντας ένα 3το4 από stacker θα λέει για τον serverακο μου...Θεσσαλονίκη το έχει στο μαγαζί ή μονο στο site το έχου? Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως να μην είναι συμβατό το 3το4 από το stacker με το X-Blade.
Makis Hourdakis Ιανουάριος 11, 2006 #14 Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Απο θεμα ψυξης θα ειναι καλυτερο σε σχεση μ'ενα μικροτερο αλουμινιου αραγε?Γενικα ψαχνομαι για κουτακι κι αυτο ειναι πραγματικα πολυ καλο για τα χρηματα του.Το θεμα ειναι αν προτιμηθει υλικο ή μεγεθος για καλυτερη ψυξη?(4*120μμ? ) Σίγουρα μέγεθος, όπως και διάταξη... ’σε που σου σπάει και λιγότερο τα νεύρα ένα μεγάλο και άνετο κουτί... Πάντως πολύ ωραίο κουτάκι. Θα ήθελα όμως να το δω και απο κοντά.
FrOsT Ιανουάριος 11, 2006 #15 Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από format c: Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως να μην είναι συμβατό το 3το4 από το stacker με το X-Blade. εγώ πάλι πιστεύω ότι μια χαρά θα μπει...ίσως όχι με τον παραδοσιακό τρόπο...
magicman Ιανουάριος 11, 2006 #16 Ιανουάριος 11, 2006 πρεπει να ειναι ποιο χαμηλο γιατι το στακερ εχει και θεση για το psu και κατω ετσι? στις θεσεις για τα 8αρια πισω. βασικα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα αλλα για 90 ευρα ειναι καλα. και σε σχεση με το centurion 532 που ελεγα να παρω εγω,κανει 95 ευρο. αυτο θα βολευε ποιο πολυ.υ.γ αυτο με τα λαμπακια μπροστα δεν φαινεται πολυ ωραια.
FLO Ιανουάριος 15, 2006 #17 Ιανουάριος 15, 2006 Πρεπει να παω να το δω απο κοντα.Η τιμη παντως ειναι πολυ καλη.
nickstamat Ιανουάριος 15, 2006 #18 Ιανουάριος 15, 2006 Παιδιά έτυχε να πάω χτες στο Πλαίσιο και το είδα από κοντά το κουτί. Μοιάζει πολύ με το Stacker, αλλά είναι κάποιες λεπτομέρειες που εγώ, ας πούμε, τις πρόσεξα και δεν μου άρεσαν...Πρώτα από όλα, μπροστά που έχει τις γρίλλιες (σε όλη την επιφάνεια της πρόσοψης) δεν έχει φιλτράκια από μέσα! Το Stacker έχει φίλτρα μέσα από κάθε γρίλλια, ακόμη κι αν αυτό είναι κουραστικό για τον κάτοχο, ο οποίος πρέπει να τα καθαρίζει συχνά.Επίσης, το πάνελ στο πάνω μέρος με τους διακόπτες και τα USB μου φάνηκε υπερβολικά ψεύτικο να σας πω την αλήθεια...Το εσωτερικό δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και το πλαϊνό έχει μια υποδοχή για 8άρη ανεμιστήρα, αλλά πάλι δεν συγκρίνεται με το φινίρισμα του Stacker...Αυτά από μένα... Δεν είχα και πολύ χρόνο να το χαζέψω, οπότε αν πάει και κάποιος άλλος ας πει πώς του φάνηκε...
Jos3ph Ιούνιος 28, 2006 #19 Ιούνιος 28, 2006 Το πήρα το κουτάκι, είναι το πρώτο που θα στήσω, τα προηγούμενα ήταν custom fix απο μαγαζιά, και πρέπει να πω για τα λεφτά του είναι τίμιο ...
antreas9 Ιούνιος 29, 2006 #20 Ιούνιος 29, 2006 παιδια,ολοι λετε για το κουτι stacker...μπορει καποιο παλικαρι να δωσει ενα λινκ απο ελληνικο καταστημα,να το δω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.