Sapelas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2006 Καλησπέρα, έχω το μηχάνημα της υπογραφής περιμένω την XFX 6800GS και σκέφτομαι να βάλω και λίγο χέρι στον επεξεργαστή μιας κ μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα μαζί του. Λοιπόν από το core center μου δίνει την δυνατότητα να ανεβάσω το fsb έτσι από 200x11 το πήγα στα 210x11 και ανέβασα τις επιδόσεις κατευθείαν από το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από εκεί κ πέρα μπορώ να πέσω κ με την τάση καθώς και να δώσω άλλο λίγο στο fsb αλλά δεν ξέρω τί επιπτώσεις θα έχω στον επεξεργαστή. Χρησιμοποιώ την μαμά ψύκτρα καθώς και 5 ανεμιστηράκια τα οποία μου δίνουν μια θερμοκρασία 38C στον επεξεργαστή σε most wanted. Ανεβαίνω ή κάθομαι εκεί που είμαι?? ΟΙ επιδόσεις θα αλλάξουν ή απλώς το κάνω για να αλλάξω την υπογραφή μου??Κανένα εύχρηστο προγραμματάκι για να δώ το score μου(πριν και μετά)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 βασικα θα πρεπει να βαλης διαιρετη στις μνημες σου γιατι αμα ειναι οι value τις kingston ειναι για κλαματα......μετα αρχιζε να ανεβαζεις λιγο λιγο το fsb και καθε φορα θα τρεχεις το s&m για να βλεπεις αν εισαι σταθερος σε αυτην την συχνοτιτααν δεν εισαι δοσε λιγο ρευμα παραπανο και ξανα τεστ....απο θερμοκρασιες μια χαρα εισαι αλλα το ποσο μπορει να αντεξει δεν ξερω γιατι δεν εχω amd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Ιανουάριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Κατάλαβα, ώ ναι είναι οι value τις Kingston δεν ξέρω που θα καταλήξει η ιστορία μάλλον θα τον αφήσω εκεί που είναι. Προς το παρόν να ρθει με το καλό η GPU και βλέπω γιατί φοβάμαι πολύ το τροφοδοτικό, τα 450W αποδεικνύονται λίγα όπως πάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.