Jump to content

προβλημα σε LG1915S

Maestro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερες.. Τις προαλλες αγορασα μια οθονη LG 1915S, εντυπωσιασμένος απο τη χαμηλη τιμή της, και την εγγύηση των 0 Pixel...

Την εβγαλα απ'το κουτι, εψαξα, εντοπισα ενα καμμενο pixel, ειδοποιησα, με ενημερωσαν οτι θα μου φερουν καινουρια στο χωρο μου, ολα ΤΕΛΕΙΑ! (btw συγχαρητηρια στην εταιρια για την εξαιρετικα υπευθυνη σταση)

Το προβλημα ειναι, οτι μεχρι να ερθει η καινουρια, εκατσα και δουλεψα λιγο στην δικη μου.. και παρατηρησα πως με την ακρη του ματιου μου, οταν σκαναρα την οθονη απο ενα σημειο σε αλλο, παρατηρουσα ενα "πλεγμα" πανω στην εικονα.. σαν να βλεπω πολλα μικρα τετραγωνακια, pixels(?) που σχηματιζουν μεταξυ τους ενα διχτυ το οποιο καλυπτει την εικονα.. Αυτο συμβαινει κυριως σε μεγαλες ανοιχτοχρωμες επιφανειες, οπως πχ στο word..

Επειδη αυτο το χαρακτηριστικο μου φαινεται πολυ εκνευριστικο, δεδομενου οτι το βλεπω συνεχεια, . ηθελα να ρωτησω οποιον εχει την ιδια οθονη αν εχει παρατηρησει κατι τετοιο..

Επειδη σημερα μου ηρθε η αντικατασταση της LG (σφραγισμενη), αν αυτο ειναι default χαρακτηριστικο του μοντελου να τη γυρισω πισω (δεν περασαν 15 εργασιμες..) και να προτιμησω κατι καλυτερο..

γαμωτο παντα ημουν υπερβολικος μ'αυτα.. αλλα το συγκεκριμενο, σε αντιθεση με αλλα τετοια προβληματα, το παρατηρω ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ακομα και οταν δεν το ψαχνω, οταν πχ εχω συγκεντρωθει σε εργασια που γραφω, ξαφνικα φαινεται..:confused:

Μήπως την έχεις πολύ κοντά?

Υπάρχει σαν φαινόμενο, εγώ το παρατηρώ όταν την έχω πολύ κοντά.

Συνήθως την έχω στο ~1m από τα μάτια μου, που δεν το βλέπω.

1m?? Οχι την εχω πολυ πιο κοντα, γυρω στα 60cm.. Δε βολευομαι αλλιως. Το περιεργο ειναι οτι την ιδια οθονη την εχει και το ετερον ημισυ.. και ποτε δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο, οποτε αρχιζω να σκεφτομαι και διαφορα για περιεργη παρτιδα. αφηστε που κι η κοπελα μου το παρατηρησε το προβλημα σε μενα.. Και ειπαμε.. οταν τετοια πραγματα τα παρατηρουν και γυναικες..που κατα κανονα δεν ειναι αρρωστες με την τεχνολογια, και το παρατηρουν χωρις να τους το εχεις πει.. τοτε μαλλον το προβλημα ειναι πραγματι σοβαρο.. τελος παντων.. τελικα παρηγγειλα την Samsung 930ΒF..και απλα ελπιζω να μην αντμετωπισω πολλα καμμενα πιξελακια.. ή τουλαχιστον.. αυτα να ειναι μαυρα...:cry: Ηθελα πολυ γαμωτο να υποστηριξω οθονη με 0 πιξελ εγγυηση.. αλλα η LG με απογοητευσε, η Philips ειναι η οθονη φαντασμα που δεν τη βρισκεις πουθενα λογω ελλειψης (το DVI μοντελο της τουλαχιστον, το Multirama που ειναι το μονο που το ειχε με <400ευρω δεν μπορει να το εντοπισει στις αποθηκες του).. και η Eizo.. καλα αφηστε το, μολις οι ανθρωποι καταλαβουν οτι απευθυνονται σε νορμαλ ανθρωπους και οχι σε μεγιστανες, το ξανασυζηταμε. Τα 650 ευρω για μια οθονη με σχεδον ιδια ονομαστικα χαρ/κα με τη Samsung των 430 ευρω.. ειναι μαλλον παραλογα. Ναι ισως ειναι λιγο καλυτερη, αλλα ειπαμε , 200 ευρω ειναι αυτα. Ειναι μια 17αρα παραπανω..

Αρχική απάντηση από knight_77

Eιναι χαρακτηριστικο του panel που ''φοραει''

ΤΝ+Film.

Tοσο πολυ σε ενοχλει:...:

εγώ δεν βλέπω κατι τέτοιο. Μάλλον θα πέσατε σε παρτίδα.

Λοιπον.. δεν ξερω αν ηταν το κομματι, η παρτδα, ή το μοντελο.. παντως την ξεφορτώθηκα! Πηρα τη Samsung 930BF.. τα εσκασα αρκετα παραπανω.. αλλα το αποτελεσμα ειναι σαφως ανωτερο!

• 4 weeks later...

και εμένα μου το παρουσιάζει αυτό, αλλά το συνήθισα, πλέον... η προηγούμενη οθόνη (1910s) ήταν έτη φωτός καλύτερη, αλλά μου την αλλάξανε, διότι ξαφνικά μια κάθετη λουρίδα που περνούσε από τη μέση της οθόνης, ήταν θολή... καλορίζικη η samsung

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.