Jump to content

ΟΜΑΔΙΚΗ Volcraft K102

Athens2004

Recommended Posts

Aσε ρα billy τα εχω παρει μιλαμε... Τα εχει στειλει εδω και 20τοσες μερες και ακομα τιποτα.. Πηγα και στο ταχυδρομειο μηπως ειχε φερει ο ταχυδρομος την ειδοποιηση και επεσε πουθενα αλλα τιποτα... Τον εστειλα και αυτον στο ταχυδρομειο να ρωτησει... Σιγουρα μλκια εχει γινει...δεν ειναι δυνατον τοσες μερες...

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

προς τους αθηναιους που εχουν πει στον χρηστο να στειλει τα τα θερμομετρα τους σε μενα τα εχω ολα :D (συνολο 12, 3 για εμενα 2 για Βασιλη αρα αλλα 7 για τους υπολοιπους!)

νομιζω ειναι οι παρακατω

Voudas ->1

Chroma->1

Trooper->1

Mortisboy->1

Bassjunkies->1

Darkcount->1

Skinny13->1

Αρχική απάντηση από Athens2004

esdee για δώσε κανα info εσυ που παρέλαβες κιολα μετράει γρήγορα ? - αξιόπιστα ? πώς το βλέπεις ? [συνυπολογίζοντας και το κόστος του ;) ]

ανανεωση 0,6 ενδειξεις ανα δευτερολεπτο (ετσι και ετσι) αξιοπιστια δεν εχω δοκιμασει ακομα, για την τιμη τους ειναι superb παντως :D

Αρχική απάντηση από darkCount

Πλάκα πλάκα ένα συγκριτικό μπορεί να γίνει αν θέλετε. Έχω UEI DT-200, το αφήνω στον esdee να τα βουτήξει όλα στον ζωμό να δούμε τι γίνεται....

CHY Vs DT-200 Vs Voltcraft Vs (το μακραν καλυτερο ολων) Shimanden

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 10:32]

CHY Vs DT-200 Vs Voltcraft Vs ( το μακραν καλυτερο ολων ) Shimanden

Ουυυυ προκατελειμένε :hehe: Κοιτα να ρίξεις το θερμίστορ απο το shimanden μέσα στην μπουκάλα ln2 και τα υπόλοιπα μέσα σε κανα μπρίκι με καυτό νερό :p:hehe:

[jk]

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ουυυυ προκατελειμένε :hehe: Κοιτα να ρίξεις το θερμίστορ απο το shimanden μέσα στην μπουκάλα ln2 και τα υπόλοιπα μέσα σε κανα μπρίκι με καυτό νερό :p:hehe:

[jk]

καλα θα σου ανεβασω να δεις refresh rate το shimanden να μηνεις καγκελο. 1 ενδειξη καθε 0.3sec! :D, αλλα 100ευρω για 1 ενδειξη

Αρχική απάντηση από darkCount

Ωραία Βάγγο...κανόνισε πότε θες να γίνει το συγκριτικό να έρθω μαζί με το UEI να κάνουμε γούστα....να μου δώσεις και το Voltcraft μου....

With one sbar, two trigons....

μεχρι τωρα καλα τα παει το voltcraft

post-1377-1416072501,5278_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.