Jump to content

ΟΜΑΔΙΚΗ Volcraft K102

Athens2004

Recommended Posts

Το Voltcraft εχει βίδα καλιμπραρίσματος , δηλδ. βρίσκεις ενα σταθερο σημειο μετρήσεως και το ρυθμίζεις , κάτι αναλογο ισως εχει και το Uei οποτε ισως το φτιάξεις μόνος σου.

dsc054722pi.jpg

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:19]

βρε στελιο cool! Ειναι αναγκη να μπεις σε τετοια διαδικασια?

Ναι . :) ... Ειναι 0.6C off στους 0.0C , οποτε πρεπει να διορθωθει . Ειμαι περιεργος σε κατι τετοια.

Θα αρχισω το ψαξιμο στην Αθηνα για αρχη , και βλεπω .

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:55]

Stelara όταν βρεις, πόσταρε το να το έχουμε υποψη. Έχω και γω DT200 και καλό είναι να υπάρχει αναφορά κάπου στο φόρουμ για μελλοντικη αναγκη

ΟΚ . Ηδη βρηκα μια εταιρια που κανει calibration , απλα δε γνωριζουν για το συγκεκριμενο μοντελο . Αλλα της UEI τα εχουν δουλεψει και εχουν τη δυνατοτητα να μαθουν τη διαδικασια της ρυθμισης .

Θα συγκρινω παλι με το fluke και αν βρω διαφορα , θα παω εκει .

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ

Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 30-32, ’γιος Ιωάννης Ρέντης

2104810582 - 2104820054

Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν να παω μια βολτα να το δουν . Οσο για την εγγυηση μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και λογος ανησυχιας .

Πιστευω να βρω και αλλη εταιρια ...

Αρχική απάντηση από Stelaras

Μια χαρα δηλαδη .

Αλλη ερωτηση .... Υπαρχει εδω στην Ελλαδα εργαστηριο που καλιμπραρει θερμομετρα ??? Ξερει κανεις τιποτα ???

Διαφορετικα θα αναγκαστω να στειλω το UEI στο εξωτερικο για ρυθμιση .

WTF!!! ολοκληρο UEI και δεν καλιμπραρεται?

Τα θερμοζευγη που πουλαει ο φανος ειναι της πλακας...χαλανε πολυ ευκολα..

σημερα το πηρα και σημερα...χαλαρε

Δειχνει αρνητικες θερμοκρασιες σε θερμοκρασια δωματιου...

Αρχική απάντηση από Skinny13

Τα θερμοζευγη που πουλαει ο φανος ειναι της πλακας...χαλανε πολυ ευκολα..

σημερα το πηρα και σημερα...χαλαρε

Δειχνει αρνητικες θερμοκρασιες σε θερμοκρασια δωματιου...

skinny προτειμησε το παλικαρι που σου εστειλα ...

ghetto K-thermocouple και τα μυαλα στα μπρικια

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:15]

WTF!!! ολοκληρο UEI και δεν καλιμπραρεται?

Και ενω ολη η xtreme λεει οτι δεν καλιμπραρεται , καταφερα και πηρα μια καλη πληροφορια .

Μπορεις να το καλιμπραρεις μονος σου αν εχεις τον εξοπλισμο , διαφορετικα σε καποιο εργαστηριο που εχουν calibrator.

Τι ειναι ο calibrator ? Χοντρικα , ενα ψηφιακο τροφοδοτικο που βγαζει millivolt με ακριβεια 4 δεκαδικων ψηφιων . Βλεπε fluke 5100B, 5500A .:inlove:

Δηλαδη , οταν ζηταμε 26mv , θα μας δινει 26.0000mV ή 0.0260000V . :worship:

Αυτη τη στιγμη εχω στα χερια μου την ακριβη διαδικασια , αλλα δεν εχω το calibrator.

Η εταιρια που εγραψα παραπανω , εχει τα μηχανηματα , αλλα δεν γνωριζει τη διαδικασια.

Αυριο θα μιλησω μαζι τους και θα δω τι θα καταφερω .

Αρχική απάντηση από Stelaras [23-03-2006 00:17]

Μια χαρα δηλαδη .

Αλλη ερωτηση .... Υπαρχει εδω στην Ελλαδα εργαστηριο που καλιμπραρει θερμομετρα ??? Ξερει κανεις τιποτα ???

Διαφορετικα θα αναγκαστω να στειλω το UEI στο εξωτερικο για ρυθμιση .

Εμείς στην δουλειά όλα τα probes και τα θερμόμετρα τα καλιμπράρει η INTRACOM. Δουλεύω στην ΔΕΛΤΑ στον Ταύρο...Γαλατάς ο δικός σου!!!:rolleyes: Anyway γιατί δεν την ψάχνεις κατά INTRACOM μεριά πριν τα στείλεις εξωτερικό???:whistling

Αρχική απάντηση από Stelaras [Σήμερα, στις 01:34]

Ενδιαφερον . Εχω κατι φιλους στην Intracom , αλλα δεν πηγε ο νους μου εκει.

Χμμμ ... ΔΕΛΤΑ ειπες εεε ??? ... Θα σε ενοχλησω μου φαινεται για κατι .:D

Θες να σε καβατζώσω κάνα γαλατάκι??? Λοιπόν παιδιά προσφορά για όλα τα μέλοι του Forum, milko 10litre στην τιμή του 1/2litre. Και μαζί δώρο 10 ρολλά χαρτι υγειας!!!:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από Skinny13 [Χθες, στις 23:20]

^^ ειναι καλο ρε ή απο αυτα που κραζει ο Ευαγγελατος?

Όχι ρε παιδιά μην κράζετε την εταιρεία μου και χάσω το ψωμάκι μου!!!:(

Το καλύτερο σας λέω!!! Δεν θα προλάβετε ούτε το φως της τουαλέτας να ανάψετε...:-O :-O :-O :rofl: :rofl: :rofl::hehe: :hehe: :hehe:

Οποια παιδια εχουν πει στο Χρηστο να στειλει το θερμομετρο τους σε μενα, με μεγαλη χαρα ανακοινωνω οτι αγορασα θερμοζευγη (επιτελους!)οποτε ας επικοινωνησουν μαζι μου για να κανονισουμε να τα παρουν ;)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 14:37]

Οποια παιδια εχουν πει στο Χρηστο να στειλει το θερμομετρο τους σε μενα, με μεγαλη χαρα ανακοινωνω οτι αγορασα θερμοζευγη (επιτελους!)οποτε ας επικοινωνησουν μαζι μου για να κανονισουμε να τα παρουν ;)

Τι βρηκες ? Ποσο και απο που ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.