Athens2004 Μάρτιος 22, 2006 Author #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Το Voltcraft εχει βίδα καλιμπραρίσματος , δηλδ. βρίσκεις ενα σταθερο σημειο μετρήσεως και το ρυθμίζεις , κάτι αναλογο ισως εχει και το Uei οποτε ισως το φτιάξεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 22, 2006 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2006 Το uei δεν εχει . Χρειαζεται calibrator . Υπαρχει lab εδω στην Ελλαδα με τετοιον εξοπλισμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 23, 2006 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 βρε στελιο cool! Ειναι αναγκη να μπεις σε τετοια διαδικασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 23, 2006 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:19] βρε στελιο cool! Ειναι αναγκη να μπεις σε τετοια διαδικασια? Ναι . ... Ειναι 0.6C off στους 0.0C , οποτε πρεπει να διορθωθει . Ειμαι περιεργος σε κατι τετοια. Θα αρχισω το ψαξιμο στην Αθηνα για αρχη , και βλεπω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 23, 2006 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Stelara όταν βρεις, πόσταρε το να το έχουμε υποψη. Έχω και γω DT200 και καλό είναι να υπάρχει αναφορά κάπου στο φόρουμ για μελλοντικη αναγκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 23, 2006 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:55] Stelara όταν βρεις, πόσταρε το να το έχουμε υποψη. Έχω και γω DT200 και καλό είναι να υπάρχει αναφορά κάπου στο φόρουμ για μελλοντικη αναγκη ΟΚ . Ηδη βρηκα μια εταιρια που κανει calibration , απλα δε γνωριζουν για το συγκεκριμενο μοντελο . Αλλα της UEI τα εχουν δουλεψει και εχουν τη δυνατοτητα να μαθουν τη διαδικασια της ρυθμισης .Θα συγκρινω παλι με το fluke και αν βρω διαφορα , θα παω εκει .ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 30-32, ’γιος Ιωάννης Ρέντης2104810582 - 2104820054 Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν να παω μια βολτα να το δουν . Οσο για την εγγυηση μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και λογος ανησυχιας .Πιστευω να βρω και αλλη εταιρια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 23, 2006 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras Μια χαρα δηλαδη .Αλλη ερωτηση .... Υπαρχει εδω στην Ελλαδα εργαστηριο που καλιμπραρει θερμομετρα ??? Ξερει κανεις τιποτα ???Διαφορετικα θα αναγκαστω να στειλω το UEI στο εξωτερικο για ρυθμιση . WTF!!! ολοκληρο UEI και δεν καλιμπραρεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 23, 2006 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Τα θερμοζευγη που πουλαει ο φανος ειναι της πλακας...χαλανε πολυ ευκολα..σημερα το πηρα και σημερα...χαλαρεΔειχνει αρνητικες θερμοκρασιες σε θερμοκρασια δωματιου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 23, 2006 Author #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Με r134 και 1/10 αγοράζεις το -100club μαζι και τους θαμώνες :toomuchne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 23, 2006 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Skinny13 Τα θερμοζευγη που πουλαει ο φανος ειναι της πλακας...χαλανε πολυ ευκολα..σημερα το πηρα και σημερα...χαλαρεΔειχνει αρνητικες θερμοκρασιες σε θερμοκρασια δωματιου... skinny προτειμησε το παλικαρι που σου εστειλα ... ghetto K-thermocouple και τα μυαλα στα μπρικια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 23, 2006 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:15] WTF!!! ολοκληρο UEI και δεν καλιμπραρεται? Και ενω ολη η xtreme λεει οτι δεν καλιμπραρεται , καταφερα και πηρα μια καλη πληροφορια . Μπορεις να το καλιμπραρεις μονος σου αν εχεις τον εξοπλισμο , διαφορετικα σε καποιο εργαστηριο που εχουν calibrator. Τι ειναι ο calibrator ? Χοντρικα , ενα ψηφιακο τροφοδοτικο που βγαζει millivolt με ακριβεια 4 δεκαδικων ψηφιων . Βλεπε fluke 5100B, 5500A . Δηλαδη , οταν ζηταμε 26mv , θα μας δινει 26.0000mV ή 0.0260000V . :worship: Αυτη τη στιγμη εχω στα χερια μου την ακριβη διαδικασια , αλλα δεν εχω το calibrator. Η εταιρια που εγραψα παραπανω , εχει τα μηχανηματα , αλλα δεν γνωριζει τη διαδικασια. Αυριο θα μιλησω μαζι τους και θα δω τι θα καταφερω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 23, 2006 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 00:00] Με r134 και 1/10 αγοράζεις το -100club μαζι και τους θαμώνες :toomuchne . Χαχαχα !!! Λες να το δοκιμασω ??? Πολλες φορες το εχω κανει να γραψει -200C !:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Μάρτιος 31, 2006 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras [23-03-2006 00:17] Μια χαρα δηλαδη . Αλλη ερωτηση .... Υπαρχει εδω στην Ελλαδα εργαστηριο που καλιμπραρει θερμομετρα ??? Ξερει κανεις τιποτα ??? Διαφορετικα θα αναγκαστω να στειλω το UEI στο εξωτερικο για ρυθμιση . Εμείς στην δουλειά όλα τα probes και τα θερμόμετρα τα καλιμπράρει η INTRACOM. Δουλεύω στην ΔΕΛΤΑ στον Ταύρο...Γαλατάς ο δικός σου!!! Anyway γιατί δεν την ψάχνεις κατά INTRACOM μεριά πριν τα στείλεις εξωτερικό???:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 31, 2006 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Ενδιαφερον . Εχω κατι φιλους στην Intracom , αλλα δεν πηγε ο νους μου εκει. Χμμμ ... ΔΕΛΤΑ ειπες εεε ??? ... Θα σε ενοχλησω μου φαινεται για κατι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Απρίλιος 1, 2006 #135 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras [Σήμερα, στις 01:34] Ενδιαφερον . Εχω κατι φιλους στην Intracom , αλλα δεν πηγε ο νους μου εκει. Χμμμ ... ΔΕΛΤΑ ειπες εεε ??? ... Θα σε ενοχλησω μου φαινεται για κατι . Θες να σε καβατζώσω κάνα γαλατάκι??? Λοιπόν παιδιά προσφορά για όλα τα μέλοι του Forum, milko 10litre στην τιμή του 1/2litre. Και μαζί δώρο 10 ρολλά χαρτι υγειας!!! :jump: :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Απρίλιος 1, 2006 #136 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 ^^ ειναι καλο ρε ή απο αυτα που κραζει ο Ευαγγελατος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 1, 2006 Author #137 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2006 omg και 10λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Απρίλιος 2, 2006 #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Χθες, στις 23:20] ^^ ειναι καλο ρε ή απο αυτα που κραζει ο Ευαγγελατος? Όχι ρε παιδιά μην κράζετε την εταιρεία μου και χάσω το ψωμάκι μου!!! Το καλύτερο σας λέω!!! Δεν θα προλάβετε ούτε το φως της τουαλέτας να ανάψετε...:-O :-O :-O :rofl: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 3, 2006 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Οποια παιδια εχουν πει στο Χρηστο να στειλει το θερμομετρο τους σε μενα, με μεγαλη χαρα ανακοινωνω οτι αγορασα θερμοζευγη (επιτελους!)οποτε ας επικοινωνησουν μαζι μου για να κανονισουμε να τα παρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Απρίλιος 3, 2006 #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 14:37] Οποια παιδια εχουν πει στο Χρηστο να στειλει το θερμομετρο τους σε μενα, με μεγαλη χαρα ανακοινωνω οτι αγορασα θερμοζευγη (επιτελους!)οποτε ας επικοινωνησουν μαζι μου για να κανονισουμε να τα παρουν Τι βρηκες ? Ποσο και απο που ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.