Jump to content

ΟΜΑΔΙΚΗ Volcraft K102

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

ρε συ μου βγάζει πρόβλημα το Alpha web banking με τον αριθμό λογαριασμού που δίνεις.

"ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 16 ψηφία (χωρίς κενά ή παύλες) που αφορούν : τα 3 πρώτα τον Κωδικό Καταστήματος και τα επόμενα 13 τον Αριθμό Λογαριασμού "

Αυτη τη μρφή ζητάει για μεταφορά σε αριθμό λογαριασμού στην Κυπρου...

Για ψάξου και για τα υπόλοιπα νούμερα. Παλιότερα έπαιζε όμως γιατι θυμάμαι μια μεταφορά που σου είχα κάνει στο συγκεκριμένο νούμερο. Κάτι θα άλλαξαν

θα κάνω τώρα μια δοκιμή παλι αλλα δεν νομίζω να στέκει κάτι τέτοιο. Τα 3 πρώτα λέει είναι ο κωδικός καταστήματος....000 είναι?Χλωμό μου ακούγεται.

Κάνω δοκιμή και σου λέω

Αρχική απάντηση από esdee

ωχ... θα ειναι παχυ αυτο το πακετο με τα 7 voltcraft γιατι ειμαι στα 3 εγω :D

χαχαχα συλλογη κανεις εσυ....?δε σου φτανουν τα 100 θερμομετρα που εχεις?

Αρχική απάντηση από Skinny13

αλλη μια ερωτηση,καθε ποσο μετρα θερμοκρασιες?πχ 1 φορα το sec?

εμαθα οτι το refresh του ειναι πιο γρηγορορο απο του UEI (το κλασσικο κιτρινο που εχουν ολοι στο XS) οποτε νομιζω πως θα ειναι γρηγορο, κατι σε 3 ενδειξεις ανα δευτερολεπτο

Αρχική απάντηση από esdee

εμαθα οτι το refresh του ειναι πιο γρηγορορο απο του UEI (το κλασσικο κιτρινο που εχουν ολοι στο XS) οποτε νομιζω πως θα ειναι γρηγορο, κατι σε 3 ενδειξεις ανα δευτερολεπτο

τελεια!!!!! Γιατι ολα αυτα που εχω κανουν μια μετρηση τα 5 sec και δε λεει...

Εάν έχω καταλάβει καλά μιλάμε για ηλεκτρονικό θερμόμετρο για τη λήψη θερμοκρασιών σε διάφορα μυστήρια σημεία...

Εάν ναι, κι εάν προλαβαίνω, ενδιαφέρομαι κι εγώ!

Έχω προλάβει;;;;

Ωραία! :)

Την κάνω και τώρα μέσω web, ή μέσω τηλεφωνικής εντολής!

Επιβεβαίωσε το ποσόν σε παρακαλώ, γιατί γράφει διάφορα εκεί...

50-52 ευρώ είναι το σωστό;; (με αποστολή στην Αθήνα)

Πήγα να κάνω την πληρωμή τηλεφωνικά (από Eurobank) και μου είπαν ότι αυτός ο αριθμός λογαριασμού δεν είναι IBAN (προφ. άει-μπαν :D), κι ότι κανονικά πρέπει να δίνουμε τον IBAN-αριθμό που αντιστοιχεί στους λογαριασμούς άλλων τραπεζών...

Μήπως τον έχεις υπόψιν σου, ή μπορείς να τον μάθεις μέσω τηλεφώνου, αγαπητέ Χρήστο;;

Εναλλακτικά, θα πάω αύριο σε κάνα κατάστημα της Κύπρου να κάνω την κατάθεση, και θα σου στείλω τις λεπτομέρεις με PM, ή/και το καταθετήριο με κάνα φαξ/email αν προτιμάς...

Αν μπορέσεις να βρεις το IBAN-no του λογαριασμού σου, σίγουρα βολεύει πολύ...

Επίσης, ρε παιδιά, έβαλα στο Google "Volcraft K102" και μου βρήκε μόνο αυτό εδώ το link της παρούσας συζήτησης...

Υπάρχει κάνα link ή document να δω κι εγώ λεπτομέρειες του θερμομέτρου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.