Jump to content

ΟΜΑΔΙΚΗ Volcraft K102

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

προλαβαινεις :)

Βill 95 εχει αυτο που εδειξα εγω με την υπερυθρη μετρηση. Το voltcraft που ειναι με αισθητηρες εχει 50.

Να το κανεις split το thread γιατι θα γινουμε μπαχαλο

http://www1.uk.conrad.com/scripts/wgate/zcop_uk/~flN0YXRlPTI0NjM2MDg4NTQ=?~template=pcat_product_details_document&product_show_id=000000000000100708&p_back_template=pcat_suchergebnis&p_load_area=510031&area_f_infobox=510031

Αthens2004->1

Esdee->2

wifi->1

Unseen->1

voudas->1

chroma->1

trooper->1

mortisboy->1

Bασιλης->2

αρα ειμαστε στα 11

Περιμενω να μου απαντησει ακριβως τιμη και θα σας δωσω τον λογαριασμο μου για καταθεση. Εγω θα τα στειλω με paypal μαλλον. (ή θα παω να τα φαω στην Ανετα Μαρμαρινου δεν ξερω ακομα...)

Αρχική απάντηση από unseen

Εγω θα τα στειλω με paypal μαλλον. (ή θα παω να τα φαω στην Ανετα Μαρμαρινου δεν ξερω ακομα...)

πες αν ειναι να ξερουμε να δωσουμε και τιποτα παραπανω για λελουδια:laughing:

Βάλτε και μένα 1 παλουκάρια...χρειάζομαι 2 ακόμα μετρήσεις και 50 ευρό είναι τζάμπαμαν

Αντε ένας ακόμη ειμαστε στα 13.... και δεν λέει να φύγει η παραγγελία με τέτοιο νουμερο , στην καλύτερη μας βλέπω με θερμόμετρα πυρετού :hehe:

Αρχική απάντηση από unseen [11-01-2006 13:26]

+ o bassjunkies μεσα αρα ειμαστε στα 12.

Μπράβο ρε Χρηστάρα βλέπω με υπολόγισες και εμένα!!!

Thanx:T:

this is the price for 14 thermometers:

671,78 EUR incl. shipping to me

+

15� shipping to you

total: 686,78�

Yπολογιστε αλλα ~3ευρω στο κομματι για να τα στειλω εγω σε εσας με ταχυδρομειο εκτος οποιος θελει με κουριερ και πληρωμη στον παραληπτη.

Οποτε γυρω στα 50-52 ευρω το ενα βγαινει. Αρχιστε τις καταθεσεις για να τα στειλω αυτην την εβδομαδα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.