Athens2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Kαλό και συμπαθητικό αλλά λίγο ακριβό μου φαίνεται για -60 . [εχει και το infra βεβαια..] αλλά αυτο το combo δεν μου αρέσει [εμένα προσωπικά] . Στο θέμα μας τώρα . Και εγώ μέσα για θερμόμετρο . Kαι ένα παιδί ακόμη θέλει . Βαγγέλη κοιτα και αυτό . ktype -200 ως 13ΧΧ γύρω στο 50ρικο , Low-cost access to professional temperature measurement. The new 100 series from Voltcraft offers high-quality, rugged thermometers at a great price. Equipment: Min./max./data hold and relative measurement function · Adjustable · °C/°F switching · Automatic power off. Technical data: For K-type sensor · Measurement range -200 to +1370ºC · Resolution 0.1ºC · Basic accuracy ± 0.3% + 1ºC · Operating voltage 9 V PP3 · Dimensions 34 x 54 x 164 mm · Weight 180 g. Includes: Thermometer · 1 battery 9 V PP3 · Operating instructions. Χρήστο κανόνισε τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από unseen σχετικα ευκολο Εχετε μαζευτει 3-4 που θελετε. Αν ειναι να κανονισω. νομιζω πως θελω 2 502 εγω, και μπορει να βρεθουν και αλλοι δυο που θελουν απο ενα θα μιλησουμε Αρχική απάντηση από Athens2004 Kαλό και συμπαθητικό αλλά λίγο ακριβό μου φαίνεται για -60 . [εχει και το infra βεβαια..] αλλά αυτο το combo δεν μου αρέσει [εμένα προσωπικά] . Στο θέμα μας τώρα . Και εγώ μέσα για θερμόμετρο . Kαι ένα παιδί ακόμη θέλει . Βαγγέλη κοιτα και αυτό . ktype -200 ως 13ΧΧ γύρω στο 50ρικο , Low-cost access to professional temperature measurement. The new 100 series from Voltcraft offers high-quality, rugged thermometers at a great price. Equipment: Min./max./data hold and relative measurement function · Adjustable · °C/°F switching · Automatic power off. Technical data: For K-type sensor · Measurement range -200 to +1370ºC · Resolution 0.1ºC · Basic accuracy ± 0.3% + 1ºC · Operating voltage 9 V PP3 · Dimensions 34 x 54 x 164 mm · Weight 180 g. Includes: Thermometer · 1 battery 9 V PP3 · Operating instructions. Χρήστο κανόνισε τπτ το voltcraft το εχει και ο cold_ice απο το teampuss/xtremesystems και ειναι πολυ καλο! αν βρεις απο που ειμαι μεσα. χρειαζομαι 4 ταυτοχρονες ενδειξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:26] το voltcraft το εχει και ο cold_ice απο το teampuss/xtremesystems και ειναι πολυ καλο! αν βρεις απο που ειμαι μεσα. χρειαζομαι 4 ταυτοχρονες ενδειξεις Ομαδική θα γίνει και θα την κανονίσει ο :whistling Χρήστος Χρήστο ?? Χρήστο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ας περιμενουμε λιγο και αυτη τη βδομαδα για να δω και αυτο. Σιγουρα μετραει και παρακατω απο -50. Αν βγαινει σε καλη τιμη να το εξετασουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 η γνωμη μου ειναι οτι το παραπανω σε σχεση με το chy η διαφορα τους ειναι στα αυτοκολλητα που λενε τις θερμοκρασιες... Λοιπον αντε πεστε ποιοι και ποια για να κανονισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 1 θέλω εγώ . voltcraft k-102 σαν αυτό που έδειξα πιο πάνω . 1 θέλει ο Χρήστης wifi [voltcraft k-102] οπως μου-σου είχε πει , ας κάνει και μια επιβεβαιωση όμως στο παρόν θρέντ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Ιανουάριος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Ναι και εγώ ενα κ - 102 παρακαλώ εχει δίκιο ο athens2004 Ευχαριστώ πολύ τον athens2004 και τον unseen για το ενδιαφέρον. pm για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες να κανονισουμε για τα χρήματα και να σας δώσω την διεύθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 και εγω ειμαι μεσα για 2 voltcraft, Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 συνολο λοιπον 4 και ενα εγω 5.Bassjunkies? Kατι ελεγες για θερμομετρο. Να σε βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 9, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 χμμ ψηνομαι κι εγωτα probes που εχει πως ειναι? μικτρα,μεγαλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 9, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 ε βάλτε κι εμένα μέσα να μην αισθάνομαι παραμελημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 9, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Skinny13 χμμ ψηνομαι κι εγωτα probes που εχει πως ειναι? μικτρα,μεγαλα.... εχει ο esdee με το μετρο αν δεν σου κανουν αυτα που θα εχει μεσα.Voudas ok.Αρχική απάντηση από nickthegreek Ti εννοεί όταν λέει "Field of view ratio 11:1"? Tελική βγαίνει 95 ευρώ? Σε πόσο χρόνο δείχνει το αποτέλεσμα? Nομιζω σημαινει οτι μεγαλωνει 11 φορες το πεδιο του φακου. Ναι 95. Αμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 9, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 voltcraft και εδώ ένα. (πρόλαβα; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 9, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Bill Δεν θα το μετανιώσεις .... έκανες αγορά-επένδυση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 10, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Skinny13 χμμ ψηνομαι κι εγωτα probes που εχει πως ειναι? μικτρα,μεγαλα.... skinny ειναι σαν και αυτα που ειχα στο cascade. ειναι πολυ μικρα δεν θα σου δημιουργησουν προβλημα πουθενα (χωρανε και στο πλαι ενος IHS). Υπαρχουν ετοιμα με 15ευρω το ενα (1μετρο probe με βυσμα) αλλιως χυμα 1.2ευρω περιπου το μετρο.Ισως θελει και ο hipro ενα, τον ενημερωσα για το thread παντωςνα και η γνωμη που πηρα απο τον cold_ice (εχει το μοντελο με την σειριακη για data logging)"Im happy with it, it is a good thermoteter. Is about as accurate as the UEI DT200, at about -100°Only at -196 (LN2) the UEI showed -193 and the Voltcraft -180.But the Violcraft display is faster, it takes longer on the UEI. I think the Voltcraft is worth the money, i paid 100 for it." Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 10, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Ειμαστε στα 7 λοιπον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Προλαβαίνω κι εγώ για ένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 10, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 ναι προλαβαινεις Δεν βαλαμε ημερομηνια. Αρα εχουμε: Αthens2004->1 Esdee->2 wifi->1 Unseen->1 voudas->1 chroma->1 trooper->8 Aς περιμενουμε λιγο ακομα για Hipro,βασιλη, ice, κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 10, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από unseentrooper->8 Δε θέλω 8 εγώ! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 10, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 αστα αυτα 8 ηθελες... Αthens2004->1 Esdee->2 wifi->1 Unseen->1 voudas->1 chroma->1 trooper->1 skinny1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.