Jump to content

Κάηκε το Τροφοδοτικό-άμεση ανάγκη

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά πολύ σύντομα να σας πω ότι σήμερα το πρωί έκανε ένα μπαμ, και κάηκε το τροφοδοτικό μου 400w macron. Το είχα 3 χρόνια+.

Τι μου προτείνετε να πάρω μέχρι 80 ευρώ.

Επειδή κοντά μου άμεσα υπάρχει μόνο πλαίσιο, cosmodata και γραμμή έχω δεί τα εξής. Είναι καλά;

POWER SUPLY 550W DUAL FAN GOLD Q-TEC: 57,80

Q-TEC 500W LOW NOISE: 37,92

Είναι καλά; Επίσης κάπου στα χαρακτηριστικά τους είδα σε κάποια κάτι για pci-e δεν κατάλαβα τι είναι. Μέχρι στιγμής είχα agp αλλά σκέφτομαι να αλλάξω σε pci-e, θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Σας παρακαλώ βοηθείστε με άμεσσα γιατί είμαι σε pc φίλου και θα φύγω σε λίγο και το έχω ανάγκη. Ευχαριστώ!!

Οκ παιδιά κατάλαβα. Όχι θέλω ένα καλό γύρω στα 500w αρκεί να πάει μέχρι 80-90 ευρώ δεν έχω παραπάνω. Αν ανέβω Στουρνάρη τι θα βρω; Προτείνετε κανένα.

Τα bluestorm είναι καλά; π.χ. Fortron Bluestorm 500 ?

Τα heroichi?

Προτείνετε κάποιο καλό. Ευχαριστώ πολύ για το άμμεσο πάντως :)

Ναι τα fortron ειναι πολυ καλα και φτηνα οπως και τα heroichi.Κοιτ αστο πλαισιο για αυτα τα δυο.

ot:To e-shop εφερε ocz modstream 450!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη; Κάτι που γράφει για sata και pci-e στα χαρακτηριστικά των τροφοδοτικών τι είναι;

Αρχική απάντηση από Futuristic

Και δεν εχουν όλα τα τροφοδοτικα τα ιδια βυσματα;?

όχι υπάρχουν ακόμα psu που δεν έχουν ξεχωριστά βύσματα για pci-e και sata και αναγκάζεσαι να χρησιμοποίησης αντάπτορες

Τα τροφοδοτικά που σου προτείναν παραπάνω είναι αρκετά καλά για συστήματα με λίγες απαιήσεις. (τα q-tec που είπες στην αρχή έχουν μια τάση να τα φτύνουν μετά από μερικές ώρες λειτουργίας)

Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη οικονομία ακόμη και να πάρεις ένα TAGAN 480W 99 ευρώ από multirama. Από ότι κατάλαβα σκοπεύεις να αλάξεις το σύστημά σου, πάρε ένα τροφοδοτικό που να σου κρατήσει 3 χρόνια τουλάχιστον και δεν θα το μετανιώσεις. Θα έχεις και τη δυνατότητα να το βάλεις σε ότι σύστημα θέλεις.

Τσίμπησα ένα TAGAN 480 τελικά από e-shop 92 ευρώ. Νομίζω ότι είναι καλό πιά. Θα πάρω και μία πρίζα ασφαλείας που δεν είχα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Οτιδηποτε απο ΤAGAN,OCZ,ENERMAX,CHIEFTEC κ.λ.π Επωνυμα τροφοδοτικα σ αυτο το ευρος τιμων καλο ειναι.Αποφυγε δευτεροκλασατες μαρκες μεγαλη ονομαστικης τιμης σε Watt γιατι συνηθως οτι λαμπει δε ειναι απαραιτητως χρυσος.

Για το Fortron που πρότεινες, επειδή το έχω, είναι αρκετά καλό μπορώ να πω. Σύμφωνα με τεστ που έγιναν αποδίδει περίπου 470Watt πραγματικά και έχει αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές.

Αρχική απάντηση από Futuristic [Σήμερα, στις 18:19]

Τσίμπησα ένα TAGAN 480 τελικά από e-shop 92 ευρώ. Νομίζω ότι είναι καλό πιά. Θα πάρω και μία πρίζα ασφαλείας που δεν είχα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Με γειές :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.