Jump to content

Αγορά καινούριας μνήμης RAM.

prophet23

Recommended Posts

το συστημα μου είναι Intel pentioum 4 στα 2,53 400/533 MHz System data bus.

και 512 MB RAM. ( 2 Χ 256 mb ram με συχνότητα 133 ΜΗz η καθεμία δηλαδη 266 MHz)

Kαι η κάρτα γραφηκών μου είναι:

Club 3D FX5200 256MB

PERFORMANCE:

250MHz NVIDIA® NV34 GPU

286MHz 128BIT memory

256MB DDR memory

400MHz RAMDAC

4 DirectX® 9.0 pixel-pipelines

8x AGP

Eπειδή η συχνότητα είναι πολύ χαμηλη και αντιμετωπίζω και διάφορα κολήματα θα ήθελα να βάλω μία 512 αλλα μου χάλασε τα σχέδια η μητρική μου για δείτε εδώ

www.dfiweb.com/Upload/Manual/59000215.PDF

Η μέγιστη απόδοση απο οτι κοίταξα του συστήματος για τις μνήμες ram πάει μέχρι και 333 MHz

Tώρα θα μπορούσα να βάλω μία 512 με απόδοση στα 333 MHz;

Tι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Θέλω να έχω παραπάνω MHz αλλα απο οτι κατάλαβα σύμφωνα με τα λεγομενά σας τι εχω δύο 2 256αρες μνήμες απο 133 ΜΗz η καθεμία σύνολο συχνότητας μνημών ram στα 266.....και οτι εάν βάλω μια 512 400 ΜΗz πάλι η συχνότητα θα είναι 266.......δηλαδή μια τρύπα στο νερό θα κάνω δηλαδή ετσι .....:( δηλαδή προς το παρόν είμαι καταδικασμένος......Μια διόρθωση στο παραπάνω μύνημα σας είπα και το εξής : ''Η μέγιστη απόδοση απο οτι κοίταξα του συστήματος για τις μνήμες ram πάει μέχρι και 333 MHz'' γράψτε λάθος αυτο ΔΕΝ υσχύει για τις μνήμες ram,αλλα για το CPU CLOCK οκ....ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις.Οποιος θέλει να προσθέσει κάτι δεκτος.;)

Βασικά από την στιγμή που η συχνότητα του επεξεργαστή σου ειναι 133*19 δεν μπορείς με την μητρική που έχεις να τρέξεις τις μνήμες σου πάνω από 266(δλδ διαιρέτης 1/1) που ναι...θα είναι μια τρύπα στο νερό περίπου...

Κοιτα η μητρική λέει ότι υποστιρίζει μέχρι 333 mhz δλδ προφανώς έχει διαιρέτη 5/4(fsb*5/4=τα mhz της μνήμης)που δεν νομίζω να κερδίσεις και πολλά

Για να μπορέσει να τρέξει μια μνήμη στα 400 θα πρέπει να έχεις cpu με fsb 200 και η μητρική σου δεν το υποστιρίζει....

Με λίγα λόγια...αν δεν αλλάξεις cpu k mobo καλύτερα μείνε έτσι όπως είσαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.