Athens2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Λοιπον . Εχω winxppro σε 2 hitachi raid-0 , απο καποια βίαια shut down φιλική προσφορά της Δεη , το λειτουργικό λεει πώς λειπει αρχείο windows/system32/cionfig . Σε εναν maxtor 60ρη εχω winxppro πάλι με λίγα λόγια έχω 2 λειτουργικα . Τα win του maxtor βλεπουν την συστοιχια raid , Μπορω να αντιγράψω όλο τον φάκελο system config του maxtror μέσα στο αντοιστιχο raid-o μηπως και αναστηθουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Εγώ λέω να κάτσεις να γράφεις ότι έχει μέσα η συστηχία... και άσε τα πειράματα για άλλη ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Αρχισε την εγκατασταση των παραθυρων απο το σιντι,πατα εντερ να αρχισει η εγκατασταση,θα σου εμφανισει τη λιστα με τα προηγουμενα παραθυρα,επιλεγεις αυτα που εχουν προβλημα,πατας r και τα υπολοιπα τα κανει μονο του............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιανουάριος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 14:59] Αρχισε την εγκατασταση των παραθυρων απο το σιντι,πατα εντερ να αρχισει η εγκατασταση,θα σου εμφανισει τη λιστα με τα προηγουμενα παραθυρα,επιλεγεις αυτα που εχουν προβλημα,πατας r και τα υπολοιπα τα κανει μονο του............ Σωστός :T: εμενα έτσι επανύλθαν σε αντίστοιχο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 και να παρεις ενα UPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.