Athens2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Λοιπον . Εχω winxppro σε 2 hitachi raid-0 , απο καποια βίαια shut down φιλική προσφορά της Δεη , το λειτουργικό λεει πώς λειπει αρχείο windows/system32/cionfig . Σε εναν maxtor 60ρη εχω winxppro πάλι με λίγα λόγια έχω 2 λειτουργικα . Τα win του maxtor βλεπουν την συστοιχια raid , Μπορω να αντιγράψω όλο τον φάκελο system config του maxtror μέσα στο αντοιστιχο raid-o μηπως και αναστηθουν?
totally_wired Ιανουάριος 9, 2006 #2 Ιανουάριος 9, 2006 Εγώ λέω να κάτσεις να γράφεις ότι έχει μέσα η συστηχία... και άσε τα πειράματα για άλλη ώρα.
apostglen46 Ιανουάριος 10, 2006 #3 Ιανουάριος 10, 2006 Αρχισε την εγκατασταση των παραθυρων απο το σιντι,πατα εντερ να αρχισει η εγκατασταση,θα σου εμφανισει τη λιστα με τα προηγουμενα παραθυρα,επιλεγεις αυτα που εχουν προβλημα,πατας r και τα υπολοιπα τα κανει μονο του............
death_stv Ιανουάριος 10, 2006 #4 Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 14:59] Αρχισε την εγκατασταση των παραθυρων απο το σιντι,πατα εντερ να αρχισει η εγκατασταση,θα σου εμφανισει τη λιστα με τα προηγουμενα παραθυρα,επιλεγεις αυτα που εχουν προβλημα,πατας r και τα υπολοιπα τα κανει μονο του............ Σωστός :T: εμενα έτσι επανύλθαν σε αντίστοιχο πρόβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.