GSus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Hello θα ηθελα να σας ρωτησω αν αξίζει το εξης μοντελο της ACER [3023 WLMI ] .... ο AMD επεξεργαστης του με προβληματιζει... ασε που στο multirama εχει τιμη 999 e:getlost: τι να κανω? βγαινουν που βγαινουν ψιλο προβληματικα τα ACER να εχει και AMD πανω... μου φαινετε λιγο αυτοκτονια.... εσεις τι λετε? Ευχαριστω για τις πιθανες απαντησεις και σχολιασμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 ενω αμα ειχε intel θα ηταν πιο αξιοπιστο? τι σε προβληματιζει στον AMD?λιγοτερη καταναλωση εχει σιγουρα απο τον ιντελ.........επισης εχει και καλυτερη θερμικη συμπεριφορα.εαν νομιζεις οτι το να μην εχει hyper-threading ειναι μειονεκτημα ψαξε λιγο στο φορουμ τι παιζει τελευταια......ισως εχεις μεινει σε εποχες pentium 4 @ 1.5Ghz vs athlonxp 2000+ Υ.Γ.καλως ηλθες στην παρεα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSus Ιανουάριος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 εχει μικροτερη καταναλωση (25w) ξερω γω μην crasharei φοβαμαι , αλλα οντως οπως τα λες εχω μεινει πισω εγω, σε ευχαριστω για το σχολιασμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 εχει χαμηλη καταναλωση γιατι προοριζεται για φορητη χρηση. οσο χαμηλοτερη καταναλωση=μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Το εχω δει το λαπτοπ απο κοντα.Μαλλιστα ο κατοχος του ,μπροστα στα ματια μου επαιζε fear χωρις κανενα απολυτως προβλημα (εξαιρουμενων των loading times λογω ram).Ειναι σπουδαιο λαπτοπ στα χαρτια.Το μονο κακο ειναι πως ειναι acer οποτε αν παθει κατι....Ισως να ειναι καλυτερα ενα innovator με celeron mobile...Ο sempron 3000+ παντως που εχει επανω,ειναι πολυ καλος επεξεργαστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Ιανουάριος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 οπως ειπε και ο 2cpu ειναι σημαντικη η μικρη καταναλωση για λογους αυτονομιας (εκτος αν δεν σε ενδιαφερει ο χρονος που μπορει να δουλεψει εκτος πριζας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Στο πλαισιο που τον πηρα για τον αδελφο μου ειχε 899. Τι εχει καλο: τιμη, sempron(αναβαθμισημο σε 64bito), 1x512MB DDR(προσθετεις δευτερη αν θες), 8 cell battery(~ 3ωρες), ati chipset(δεν ζεστενεται,δεν εχει καν ψυκτρα), ati x600 64MB,60GB HD,design ομορφο, η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη μιας και ειναι ακριβως ο ιδιος με τον 5022 που εχω (και ανοιξει). Η οθονη μονο ειναι μετρια, οχι κακη γιατι εχω δει και χειροτερες. Αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSus Ιανουάριος 10, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Σας ευχαριστω παιδες!! τελικα τον ψωνισα.. θα δειξει το μελλον αν εκανα καλα η κακα :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 δεν σε πρόλαβα να χώσω λίγο στην acer. καλά προϊόντα σε γενικές γραμμές, άθλιο service (τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση). ελπίζω να μην το χρειαστείς ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από GSus Σας ευχαριστω παιδες!! τελικα τον ψωνισα.. θα δειξει το μελλον αν εκανα καλα η κακα :whistling καλοριζικος!Πηρες το μοντελλο με την χ700 η με την χ600 του πλαισιου?Περιμενουμε εντυπωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSus Ιανουάριος 12, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Καλο πρεπει να ειναι του εριξα το Photoshop cs2 πανω κ το ανοιξε χωρις να τραβαει ζορι Πηρα με την χ700 Vadergr Το ειχα δει το post σου sotiris :nuke: ειπα να το ρισκαρω Να ρωτησω κατι ,ισως να ειναι ανοητο αλλα οι αποριες πρεπει να λυνονται...οταν παω να ανοιξω το bluetooth του μου λεει οτι δεν εχει Device τι να κανω ? να πατησω F1 ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιανουάριος 12, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 μα δεν εχει bluetooth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Δεν εχει ΒΤ.Απλα εχει παραπλανητικο σασι που χρησιμοποιειται σε μοντελλα που εχουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSus Ιανουάριος 13, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Μαλιστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιανουάριος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 kala τα specs δεν τα διάβασες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSus Ιανουάριος 13, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 ναι τα ειχα διαβασει πριν αλλα οταν ειχα παει στο καταστημα ο βλακας ο πωλητης μου λεει , "κοιτα εχει και BT" ε και πιστευα οτι μου ειχε ξεφυγει τελοσπαντων δεν πειραζει υγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιανουάριος 13, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Ελα μωρε σιγα. Πάρε ένα dongle με 20 ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 13, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris δεν σε πρόλαβα να χώσω λίγο στην acer. καλά προϊόντα σε γενικές γραμμές, άθλιο service (τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση). ελπίζω να μην το χρειαστείς ποτέ Ναι, αλλα ετσι δεν θα γνωρισει την Αντζελα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSus Ιανουάριος 13, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:14] Ναι, αλλα ετσι δεν θα γνωρισει την Αντζελα ! καλο γκομενακι ειναι? αν ειναι να τηλεφωνισω απο τωρα να της πω οτι στο μελλον θα μου χαλασει και οτι θα ηθελα να γνωριστουμε απο τωρα για να εχω τα conne ετσι οταν φτασει εκεινη η στιγμή θα με "σπρωξει" μιας και θα ειμαι γνωστος της :devil: Aν παλι δεν ειναι καλη να δοκιμασω καμιας αλλης χωρας το support center ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Ιανουάριος 19, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από soki [10-01-2006 20:32] Στο πλαισιο που τον πηρα για τον αδελφο μου ειχε 899. Τι εχει καλο: τιμη, sempron(αναβαθμισημο σε 64bito), 1x512MB DDR(προσθετεις δευτερη αν θες), 8 cell battery(~ 3ωρες), ati chipset(δεν ζεστενεται,δεν εχει καν ψυκτρα), ati x600 64MB,60GB HD,design ομορφο, η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη μιας και ειναι ακριβως ο ιδιος με τον 5022 που εχω (και ανοιξει). Η οθονη μονο ειναι μετρια, οχι κακη γιατι εχω δει και χειροτερες. Αυτα. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κατα ποιον τρόπο είναι αναβαθμησιμος σε 64 bit και επίσης θα ήθελα να μου πείτε περίπου από την ati x600 64ΜΒ τι να περιμένω από επιδόσεις? Πάντως στο Πλαίσιο ακόμα επιμένουν ότι έχουν την χ700 σε 64ΜΒ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.