Ignatios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2009 Γειά σε όλους.Ας ρωτήσω και εδώ μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα...Πριν λίγο καιρό μετακόμισα και φυσικά δύσκολα θα τη πάλευα χωρίς internet.Πείρα λοιπόν απο τον οτε μία 24αρα, με σύνδεσαν και όλα καλά με το modem που μου είχαν δώσει(Baudtec).Εγώ όμως ήθελα και wireless οπότε και αγόρασα απο το πλαίσιο το Belkin F5D7634. λινκΥπάρχει όμως το εξής πρόβλημα ενώ συντονίζει σε πολύ καλές ταχύτητες τρώει ένα καπέλο στα 200 kbps περίπου.Ξεκινάει το download καρφώνεται στα 200 kbps περίπου και μένει εκεί, δημιουργεί μία ευθεία γραμμή και δεν ανεβαίνει παραπάνω απ'οπου και να κατεβάζω.Απο υπολογιστή σε υπολογιστή η ταχύτητα πάει μέχρι 100Mbit οπότε δεν είναι κάποιος περιορισμός απο το lan ή κάτι τέτοιο.Συντονίζει περίπου 17-18mbps down με 1mbps up και κατεβάζει μέγιστο 200 kbps.Πρόβλημα που δεν είχα με το modem του που μου έδωσε ο οτε...VPI & VCI έβαλα αυτά που είχε και του οτε(8 και 35 αντίστοιχα) γιατί αλλιώς δεν συνδεόταν αλλά μήπως το πρόβλημα είναι το MTU ?Είχε κανείς παρόμοια τύχη?Μπορείτε να μου πείτε τι άλλο να κοιτάξω?Firmware καινούριο δεν βγήκε, το τσέκαρα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 21, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Τελικά μίλησα με το support της Belkin και μου είπαν να απενεργοποιήσω το firewall του router.Έτσι κι έκανα και το πρόβλημα λύθηκε, τώρα κατεβάζω σφαίρα αλλά firewall έχω μόνο αυτό των Vista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Τα σωστά ports ήταν ανοικτά?Βέβαια δεν έχω δει άλλο router που να τα έχει κλειστά από το εργοστάσιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 21, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2009 Δεν βρήκα κάτι σχετικό με αυτό που λες για μπορέσω να το δώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.