Jump to content

Επιλογή μνήμης για OC

lukasbayern13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σπέρα παίδες. Βρίσκομαι σε δείλλημα όσον αφορά την επιλογή μνήμης για καλό κλοκάρισμα. Βασικά είμαι μεταξύ:

1. Crucial 2GB (2x1GB) DDR PC4000 Ballistix Dual Channel Kit

2. 2Gb G.Skill HZ Series DDR PC4000 (DDR500) Dual Channel kit

3. 2Gb Mushkin XP4000 eXtreme Performance Dual Channel kit

Έμαθα βέβαια οτι υπήρχε προβληματική παρτίδα με τις Ballistix, αλλά λύθηκε. Έχω την DFI SLI-D και τον 4400+. Μόνο σοβαρές προτάσεις. :p:D

...ολα τα κιτακια που αναφερεις κατα την γνωμη μου ειναι πολυ αξιολογα απο κει και περα το θεμα

ειναι τι τσιπ εχει το καθε ενα.. εγω θα σου ελεγα για τις Ballistix που εχουν στανταρ Micron -5B D και ανεβαινουν πολυ καλα και πολλες φορες 300ριζουν..

Οι Mushkin και οι Gskill λογικα πρεπει να εχουν Samsung UCCC τα οποια ειναι εξισου αξιολογα αλλα ειναι λιγο οτι σου κατσει και απο οσο εχω δει καπου μεχρι 280max πανε τα περισσοτερα.....

.....καλα ψωνια...:)

αναμεσα σε αυτες που αναφερεις θα σου προτεινα και εγω

1. Crucial 2GB (2x1GB) DDR PC4000 Ballistix Dual Channel Kit λογο Micron -5B D

(εγω παντως για το δικο μου παραγγειλα 1 gb dc ocz pc4800 el tccd chips )

αλλα βλεπω οτι τα 2 gb dc για σενα ειναι σαν επιλογη οποτε crucial

Απ'ότι έχω ακούσει υπάρχει πρόβλημα με τις τελευταίες παρτίδες crucial ballistix.

Ξέρει κανείς πόσο πάνε($) οι Mushkin(2X1gb);

Βασικά θέλω 2 giga διότι είναι ας πούμε και μια μελλοντική επένδυση. ’λλωστε τα games είναι ο λόγος που τις χρειάζομαι κυρίως. Επίσης σκεφτόμουν κάποιο κιτ με πιο σφιχτά timings πχ 2Gb DDR PC3200 2-3-2-5 (ZX Series) G.Skill. Tι λένε οι guru του forum? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.