amgamer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Γεια σας παιδια.. δν ξερω αν εχετε δει το συγκεκριμενο game,αλλα ειναι υπερβολικα καλο!!!! υστερει σε σεναριο,αλλα η ατελειωτη περιηγηση στο διαστημα ειναι ολα τα λεφτα. το προβλημα????starforce 3.5! :TD: σκεφτομουν να το παρω αυθεντικο μιας κ η δουλεια των προγραμματιστων μου αρεσε κ μιας που τετοια παιχνιδια σπανια βγαινουν,αλλα με το που ακουσα SF σπαστηκα κ δν φτανει μονο αυτο!!!!!!!θελει να χεις κ sp2!!!!!!! το χει κανενας το game???παιζει χωρις sp2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Το δανέιστηκα από ένα φίλο τα Χριστούγεννα, αφού μου τα είχε κάνει τούμπανο με το πόσο καλό είναι. Φυσικά αρνήθηκα να το βάλω λόγο του SF. Με το SplinterCell CT είχα του κόσμου τα προβλήματα ειδικά με το Nero κι από τότε σνομπάρω οτιδήποτε κλειδώνεται με SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 θελει sp2?το demo που κατεβασα παιζει...αλλα ειναι πιο πολυ demo trailer.αυτο το SF δημιουργει πολλα προβληματα..κ δυσκολα φευγει απο το συστημα.το θυμαμαι με το SC3...μα γτ βρηκαν κ κλειδωσαν αυτο το game με sf3 βαλτοι ειναι???με τα καλωδια πετυχαινει να παιξει χωρις το αυθεντικο μεσΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Δεν έχω κάνει δοκιμές. Μόνο με το VMWare δοκίμασα και δεν έπαιξε...: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=22726 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Mετα απο πολύ ψαξιμο το εκανα εγκαταστασηαπο κοπια.Απιστευτο παιχνιδι απο το λιγο που το επαιξααλλα τουλαχιστον στη 1.0 εκδοση εχει πολλα bugs.Κυκλοφορει ηδη patch που το αναβαθμιζει στην 1.3και λυνει τα περισσοτερα απο αυτα αλλα 120Μbγια ενα patch και με pstn γραμμη ειναι πολλα.Πρεπει να περασω απο κανα net cafe να το κατεβασω.Καιρος να ξεσκονισω και το Saitek Χ-52 HOTAS:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 εχεις sp2???κοιτα λιγο τα pm σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Ιανουάριος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Το έχω original το παιχνίδι, το έπαιξα πολύ λίγο γιατί περιμένω το καινούργιο PC μου.Σε SP2 έπαιζε κανονικά.Επίσης, έχω και το Splinter Cell 3 original εγκατεστημένα και ως τώρα δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε...Πάντως το X3 υπόσχεται πολλά....θα δείξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Jonathan, για να μην τα ξαναγράφω, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ όσον αφορά στο SF: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=308162#post308162 To ότι ένας ή πολλοί δεν έχουν προβλήματα, δε σημαίνει ότι κανένας δεν έχει. Κι εξαρτάται πάντα από το τι χρήση κάνεις στον υπολογιστή, τι οδηγούς έχεις, το εξαρτήματα τον αποτελούν. Τα προβλήματα δεν προκύπτουν στα συνηθισμένα μηχανήματα, αλλά σε αυτά που έχουν κάτι διαφορετικό το οποίο οι (κωλο)εταιρίες δεν ασχολήθηκαν να δοκιμάσουν παρά τους ένοιαξε μόνο να κλειδώσουν το πρόγραμμά τους. Μακάρι την απόφαση της Γαλλίας να την υιοθετήσουν όλοι και τότε να δω τι θα λένε για όλα τα χρήματα που "επενδύθηκαν" για κλειδώματα και προστασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 10, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 ρε παιδια ειναι πειρασμος ομως αυτο το παιχνιδι.... θελω πολυ να το παρω αυθεντικο,αλλα απο την αλλη δν υποστηριζω καθολου το SF κ να το κατεβασω δν μ'αρεσει αυτη η δουλεια..βγαλε,βαλε καλωδια.:upside::upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Το βγαλε-βαλε καλωδια θα το κανεις μονο μιαφορα αφου εγκαταστησεις το παιχνιδι καικανεις reboot:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 10, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 αφου κ για να παιξει δν πρεπει να χεις κανενα cd-rom,dvd συνδεμενο!ασε που πρεπει να χεις ενα image το σκληρο+το game!καπου 8gb συνολικα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 10, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 κριμα και ειναι ωραιο παιχνιδι. αλλα αμα ειναι να ειμαι μεσα στο αγχος μη κρεμασει το συστημα μη μου σκισει τα παραθυρα κλπ , καλυτερα να στραφω σε αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 10, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 πεστο ψεματα!ασε ουτε το sp2 μου αρεσει που χρειαζεται...το εβαλα χθες κ ολο προβληματα εβγαζε.θα βγει το 4 σε λιγα χρονια χωρις sf!αφου ολα τα παιχνιδια θα χουν παρει τον κατηφορο με αυτο το κλειδωμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 10, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Το εχω εδω και καιρο παρολα τα ομορφα γραφικα του εχει πολλα BUG, και κυριως στις αποστολες της ιστοριας του παιχνιδιου ακομα και με το τελευταιο patch 1.3, ασε που δεν προσφερουν τιποτα Ευτυχως που υπαρχουν και πολλα αλλα να κανεις σε αυτο το παιχνιδι Ειναι πολυ καλο αλλα σαν το Elite δεν ειναι Αν ειχε και προσγειωσεις σε επιφανειες (πλανητες\δορυφορους κλπ) και ενα ακομα πιο ευχρηστο random περιβαλλον θα ηταν πολυ καλυτερο Τα περιβαλλον του ειναι ειναι καπως επαναλαμβανομενα και εμενα μου δινουν λιγο την αισθηση της κλειστοφοβιας, λες και ταξιδευεις απο δωματιο σε δωματιο με αορατους τοιχους και με ωραια αξιοθεατα αλλα που ποτε δεν θα μπορεσεις να επισκεφτεις Ωραιοι οι διαστημικοι σταθμοι αλλα ως εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 10, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Υπαρχει ειδικο προγραμμα με το οποιο μπορεις νακανεις enable-disable τα ide devices μεσα απο τα windows χωρις να χρειαζεται να συνδεεις-αποσυνδεεις τα optical & physical drives!SFNightmare:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 10, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 το γνωριζω φιλε Knight_77,αλλα δν πετυχαινει σε ολα τα games αυτο...(SC3...)επισης,με βιδωνει το γεγονος οτι πρεπει να χω το ιδιο game εις διπλουν μεσα στο σκληρο κ ενταξει ολα αυτα!!!!!αλλα δν θελω SP2!!πως θα γινει!??με norton06 + adaware 6 ειμαι πολυ καλα,μπορει να πιανουν ram,αλλα δν εχω κανενα απολυτως προβλημα!η συνδεση απλα πεταει..κ δν περναει κ τπτ.τωρα να χω κ sp2 κ να μν μπορω να χαμηλωσω τα levels δ λεει!εγω θελω να μπαινω παντου!................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Στο Χ3 πιανει Αλλα no SP2 no fun:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 11, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 αυτο παλι δν το καταλαβαινω...τα χουν πλακακια η εταιρια με τη microsoft???που κολλαει το sp2 με ενα game...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 12, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 1) Οσοι εχετε προβλημα με το Starforce αγοραστε το παιχνιδι αυθεντικο2) Αμα το SP2 σας ειναι ηδη "Βαρυ" για το λειτουργικο σας γιατι διαλεξατε αυτο το παιχνιδι ?? Το οποιο ειναι ενα απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια σε οτι αφορα υπολογιστικη ισχυη ακομα και στις μικροτερες αναλυσεις και με τις χειροτερες επιλογες γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 12, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 δν θα το ελεγα κ πολυ βαρυ,απλα το ΑΑ θα ειναι στο off! το sp2 δν ειναι βαρυ,απλα ειναι σπαστικο... οσο για το game μεταχαρας να το επαιρνα αυθεντικο,αλλα κ SF+sp2 ο χουν παρατραβηξει ρε αδερφε!!!! :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.