Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Πριν ξεκινησω να χαιρετησω ολα τα παιδια στο forum και να ευχηθω καλη χρονια και ευτυχισμενο το νεο ετος!Τωρα ας περασουμε στο προβλημα!Αγορασα εναν σκληρο δισκο western digital 250giga ide και ηρθε καιρος να τον βαλω στον υπολογιστη μου!Τον βαζω και εδω ερχεται το ερωτημα!Πως να του κανω format αφου το boot disk των windows τον βλεπει σαν 131giga και τα windows τον δειχνουν μονο στην διαχειριση συσκευων και οχι στον υπολογιστη μου σαν τριτο σκληρο!Τι πρεπει να κανω?Μπορειτε να με βοηθησετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 καλή χρονιά και σε εσένα.Στο BIOS πως βλέπεις τον δίσκο? Φαίνεται κανονικά? Σαν 250? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιανουάριος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Ναι φενεται κανονικα!Kαι το ονομα και η χωρητικοτητα!Δεν μπορω να καταλαβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Βάλε το service pack 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιανουάριος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Εχω και το service pack 1 και το service pack 2!Kανονικα δεν θα επρεπε να τον βλεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιανουάριος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Πάνε στη διαχείριση δίσκων από τον πίνακα ελέγχου και δεςεκεί πωσ τον βλέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Dj_Seps Εχω και το service pack 1 και το service pack 2!Kανονικα δεν θα επρεπε να τον βλεπει? Δηλαδή το cd που κάνεις το install έχει ενσωματομένα τα sp1 και sp2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιανουάριος 9, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Οχι δεν ειναι ενσωματομενα.Τ εβαλα αργοτερα.Στην διαχειρηση συσκευων τον δειχνει κανονικα με το ονομα του!Πως μπορω να του κανω φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιανουάριος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Από τη διαχείρηση δίσκων θα τον κάνεις ενεργό και μετά format.Οταν κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο δίσκο δεν σου βγάζει επιλογές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιανουάριος 9, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Δεν εχω δοκιμασει!Παω να το δοκιμασω!Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 9, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20623&highlight=partition Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 9, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 ...δεξι κλικ στο my computer>manage>disk management θα σου ανοιξει αυτο....εεε μετα ολα τα αλλα ειναι ευκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Ιανουάριος 10, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Eυχαριστω οσους βοηθησαν.Τελικα το format το εκανα μεσω disk management οπως ειπαν οι πιο πολλοι και τωρα ο δισκος δουλευει κανονικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.