jax7480 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2006 Χαιρετω σας μετα απο πολυ καιρο. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.το νεο ετος με βρηκε με ενα μικρο προβληματακι.Ψαχνω να βρω εναν PDF Creator ο οποιος ομως δεν θα δουλευει σε stand alone περιβαλλον, δηλαδη δεν θελω να αγορασω 100 license για το Adobe Acrobat 7.0 professional, αλλα θα δουλευει καθαρα δικτυακα. Θελω δηλαδη το προγραμμα αυτο να στηθει σε εναν server και ο server αυτος να δινει στους clients την δυνατοτητα οτιδηποτε document διαχειριζονται να μπορουν να το μετατρεψουν σε PDF.Καθε προταση δοκιμασμενη ή μη, ειναι ευπροσδεκτη. Εχω δει λυσεις της Adobe,οχι ολες βεβαια, αλλα δεν εμεινα και τοσο ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Hello Ζάχους http://www.software602.com/products/print2pdfserver/overview.html Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχει και trial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.aspFree πεζει σαν printer οποτε το βαζεις στον server το κανεις share και ολα οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 αγγελε φοβερο προγραμματακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Δεν ξέρω ακριβώς τις απαιτήσεις, πάντως το open office έχει κουμπάκι π.χ. στο writer "export to pdf". (η linux version, για τη windows δε γνωρίζω, λογικά θα το χει κι αυτή).Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Δεν ξέρω ακριβώς τις απαιτήσεις, πάντως το open office έχει κουμπάκι π.χ. στο writer "export to pdf". (η linux version, για τη windows δε γνωρίζω, λογικά θα το χει κι αυτή).Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις όμως. Αυτο θα προτεινα και εγω.Απο οτι μου ειπε ο kender εχει και η Windows Version... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 10, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Κατ'αρχας να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας. Δοκιμασα τα προγραμματα που αναφερθηκαν και οντως κανουν την δουλεια που ζητησα. Το προβλημα ειναι οτι μαλλον δεν εξηγησα εγω καλα τι θελω. Εστω οτι εχουμε το Adobe Acrobat 7.0 Professional. To συγκεκριμενο προγραμμα εκτος απο την δυνατοτητα μετατροπης που δινει σε PDF των περισσοτερων αρχειων, δινει και πολλες αλλες λειτουργιες, οπως π.χ. Distilling, code protection κλπ. Κατι τετοιο ψαχνω. Δηλαδη ναι μεν, ο server να εχει εναν PDF Creator σε μορφη printer, αλλα να εχει αντιστοιχα και εναν Distiller και οτι αλλο μπορει και παρεχει το Adobe Acrobat 7.0 Pro. Δεν θελω δηλαδη να κατσω και να στησω σε 200 υπολογιστες το Adobe Acrobat, αλλα σε εναν ο οποιος δικτυακα θα δινει τις δυνατοτητες του και στους υπολοιπους. Ελπιζω αυτη την φορα να εγινα κατανοητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.