Jump to content

Phase change by OCZ...!!!

GoriLLakoS

Recommended Posts

Μετα απο τις μνημες,τα boosterια και ολα τις τα καλα αποφασισε να βγαλει και phase change....

unit.jpg

Απο αποδοση ακουγεται οτι θα ανταγωνιζεται το Vapo LS και απο τιμη σαν μια καλη υδροψυξη ~300-400USD....!!!

Βεβαια σε κατι ανεπισημες δοκιμες ειπαν κατι για εναν A64 4000 san diego @3.3GHz @-12 το cpu,οχι το evaporator....!!!

Aν το παρει κανεις απο αποψη τιμης ειναι πολυ μα πολυ καλο.....απο αποδοση μετρια.....αλλα αφου εχει γινει η ψυξη αυτη τοσο ελκυστικη και ευχρηστη πια, καποιος που εχει χρημα και θελει να παει σε νερο,ας παει καλυτερα σε φρεον.....και ας το μονταρει μετα....:p

Το μοτερ ειναι rated για r134a.....αλλα δεν νομιζω να το αφησουν πολλοι αυτο.....η πολυ πιθανο να μην ερχεται καν με 134 αλλα με 507.......ο καιρος για μια ακομα φορα θα δειξει...:D

http://www.hexus.net/content/item.php?item=4272

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

αν ισχυουν αυτα που λενε εξω για 1/6, δε μπορω να καταλαβω πως θα ειναι καλυτερο του LS και πως κραταει με τοσα watt -12 στο cpu και γιατι να δωσεις 400 εουρος για κατι τετοιο.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 00:21]

Μετα απο τις μνημες,τα boosterια και ολα τις τα καλα αποφασισε να βγαλει και phase change....

καποιον μου θυμιζει αυτο.

http://www.legitreviews.com/article/282/1/

και σχολιο του φιδεμπορα.

Μιλαει για 300-400$->300-400Ε, στα 300 δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν ειναι καλο.

"It seems that OCZ Technology likes to stay in this market and have put together a single phase change cooling system with the hopes of getting it into the consumers hands for $350 at launch then lowering to the low $200 price range if sales pick up."

200$:toomuchne

Ειμαι πολυ περιεργος να δω την αποδοση του.... Εδω με 1/3 που εχουν τα vapo και βλεπεις θετικες με 1/6 και δεν θα βλεπεις? Απο την αλλη γιατι να βαλεις 507 σε μοτερ απο 134?Θα μουγκριζει... Το οτι ειναι φτηνο ειναι στα υπερ αν και πιστευω οτι με τα μεταφορικα εδω στην ελλαδα θα το φτασει το 500αρι.

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:46]

μακαρι παιδια να ειναι καλο για να γεμισουμε Phase και να benchαρουνε ολοι. Απλα δεν θελω να γεμισει το σπιτι μου με κουτια ocz για αλλαγη μοτερ.

axxaaxxaxa Θα αλλάξεις κ επάγγελμα θα γίνεις ψυκτικός ;)

Είμαι πολύ περίεργος να δω πως γίνεται με τον 1/6 και αέριο μυστήριο πως κράτησαν -12 στα 3.3G

Η αυτοί κάνουν κάτι πολύ σωστά και όλοι οι υπόλοιποι κάτι πολύ λάθος....ή πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες....

θα δούμε...

Αρχική απάντηση από darkCount

Είμαι πολύ περίεργος να δω πως γίνεται με τον 1/6 και αέριο μυστήριο πως κράτησαν -12 στα 3.3G

Η αυτοί κάνουν κάτι πολύ σωστά και όλοι οι υπόλοιποι κάτι πολύ λάθος....ή πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες....

θα δούμε...

παιζει να εχει βαλει isceon μεσα

ειναι ενα αεριο που εχει χαμηλο σημειο βρασμου και παιζει σε μονοβαθμιο. (-78 μου ελεγε οτι χτυπησε το prommy του fugger οταν το φτιαχνανε). Βεβαια εχει περισσοτερα απο 600ευρω η μπουκαλα και ακομη δεν το εχουν κανονικα στην παραγωγη...

http://www.dynatempintl.com/I89%20imperial%20psig.pdf

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.