Jump to content

Υπαρχει adsl router/modem που...

abarth

Recommended Posts

που να μπορει να χρησιμοποιηθει ΚΑΙ σε isdn και σε pstn γραμμη? Και επισης υπαρχει τροπος ενα modem/router (adsl) που χρησιμοποιειται σε pstn να το 'μετατρεψεις' για χρηση σε isdn και το αντιστροφο?

ευχαριστω!

βασικα ειμαι μεταξυ αυτων:

US ROBOTICS SURECONNECT 9108 ADSL/PSTN WIRELESS ROUTER

NETGEAR DG834GTBGR Wi-Fi 108 DSL ISDN ROUTER

LEVEL ONE WBR-3407A WIRELESS ADSL/PSTN MODEM ROUTER

3COM 3CRWDR100A-72 OFFICECONNECT ADSL-PSTN WIRELESS 11G

NETGEAR DG834GBGR WL54 ΑDSL OVER ISDN WIRELESS ROUTER

Linksys WAG354G

ALLIED DATA 108Mbps ROUTER-MODEM ADSL (PSTN) (TOR-840EU)

οκ τα USR οπως ειπατε γινονται αλλαγη , βεβαια δεν μπορω να καταλαβω αφου ειναι ιδιο hardware κ αλλαζει το firmware γιατι πχ στο eshop εχουν μεταξυ τους αλλη τιμη

τα υπολοιπα μπορουν?

θνξ αν μπορειτε να μου πειτε :)

8α η8ελα γενικα ενα πακετο απο εταιρια στυλ adsl in a box / οndsl kit κλπ για να το χρησιμοποιησω 3-5 μηνες σπιτι οπου εχω isdn και μετα να το παρω στο γραφειο γιατι σπιτι θα βαλω απο Σεπτεμβριο dsl μονιμα.Απλα στο γραφειο εχω adsl pstn και δε θελω να 'χαλασω' τη γραμμη αλλα ουτε να πληρωσω 'τζαμπα' 100+ ευρω για ενα ρουτερ που μπορω να το παρω με ενα πακετο και να χαρω και τους 3-5 μηνες adsl στο σπιτι :)

Επειδη αλλαζουν firmware δεν σημαινει οτι δεν χανεις την εγγυηση εννοειται.Καλο ειναι ν'αγορασεις αυτο που χρειαζεσαι.Για το e-shop δεν ξερω,αλλα ολα τα αλλα καταστηματα το εχουν ιδια τιμη.Απ'ολα εγω θα σου προτεινα το 9108 με βαση ολα αυτα που διαβαζω στο adslgr..

EDIT:Αυτο που θες ειναι vivodi dslcube.Δινει το Microcom 2636 που σου ειπα παραπανω με 512 ταχυτητα και δουλευει isdn/pstn:T:

χμ και ειναι καλο αυτο το ρουτερ?δλδ να το παρω μεν με τετοιο τροπο (πακετο) αλλα να αξιζει κιολας το ρουτερακι.Αλλιως καλυτερα να δωσω χρημα για ρουτερ. θα το ψαξω λιγο και θα αποφασισω :) θνξ παντως.

οπως θα καταλαβες απο τα ρουτερς που εγραψε θελω να ειναι wireless και με 4 θυρες ethernet

Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 10:41]

8α η8ελα γενικα ενα πακετο απο εταιρια στυλ adsl in a box / οndsl kit κλπ για να το χρησιμοποιησω 3-5 μηνες σπιτι οπου εχω isdn και μετα να το παρω στο γραφειο γιατι σπιτι θα βαλω απο Σεπτεμβριο dsl μονιμα.

:OT: Πρόσεχε μην πάρεις πακέτο που σε δεσμεύει να κρατήσεις την γραμμή για κανά χρόνο αφού δεν σκοπεύεις να έχεις dsl στο σπίτι για περισσότερο από 3-4 μήνες.:OT:

εχμ απο την αλλη με το netmod μπορω να βγαλω pstn γραμμη, ετσι δεν ειναι? Αρα θα μπορω (λογικα) να συνδεθω με pstn modem/router σε εκεινη τη γραμμη. Αυτο ειναι καπως εξειδικευμενο.

Γνωριζει κανεις αν η μετατροπη γραμμης ISDN σε ADSL μπορει να γινει κανονικα ενω εχω κανει αιτηση αγοραζοντας το πακετο adsl in a box plus για pstn ? (δλδ το pstn αφορα ΜΟΝΟ το μοντεμ ή εχει να κανει και με καποια 'μετατροπη' στο κεντρο του ΟΤΕ?)

Αρχική απάντηση από Revils [Σήμερα, στις 12:38]

:OT: Πρόσεχε μην πάρεις πακέτο που σε δεσμεύει να κρατήσεις την γραμμή για κανά χρόνο αφού δεν σκοπεύεις να έχεις dsl στο σπίτι για περισσότερο από 3-4 μήνες.:OT:

το adsl in a box plus, το dslcube και το jetpack απο οτι ξερω δεν σε δεσμευουν και φυσικα μετα το περας των Χ μηνων (οχι 12) κρατας τα ρουτερακια

το βασικο ειναι να μπορω να κανω ενα απο τα 2:

1)isdn modem/router (στο πακετο) που εχει wifi + ethernet και μετατρεπεται σε pstn (annex b<->annex a)

2)pstn πακετο με το router/modem που ειπαμε (wifi + ethernet), αιτηση για adsl μεσω του πακετου (ενω εχω γραμμη isdn) και χρηση του router/modem μεσω καλωδιου pstn απο το netmod.Δεν θελω να μετατρεψω την isdn σε pstn απο ΟΤΕ γιατι οταν τελειωσω με το πακετο θελω να χρησιμοποιω τη γραμμη ως isdn

αυτα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.