Jump to content

Νεο pc νεα προβληματα....

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

προσφατα εφτιαξα το νεο μου pc πηγαινοντας ταυτοχρονα απο την πλατφορμα της ιντελ στης amd:D ...

προς μεγαλη μου εκπληξη ομως παρατηρησα μερικες παραξενιες..

για παραδειγμα μερικες φορες το my computer-control panel-iexplorer αργουν να ανοιξουν..και οταν λεω αργουν εννοω πανω απο 5 δευτερολεπτα(χωρις να ειναι φορτωμενος ο επεξ)..επισης οταν δοκιμασα να αλλαξω το σκιν του λειτουργικου μεσω tuneup2004εκανε restart!!!:blink:

παρολαυτα τα pc-3dmark δεν εμφανιζουν λαθη ουτε περιεργα scores...

εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

overclocking ΔΕΝ εχει γινει.

amd 3200+(xp120)

dfi sli-d

2x512mb twinmos

tagan 480watt

Αν μπαίνεις πολύ internet γεμίζεις spyware που τρώνε cpu/ram. Μια άλλη ιδέα είναι δίσκος σε κακή κατάσταση οπότε κάνε κανά format. Αυτά για το αργό φόρτωμα. Για το restart μπορεί τροφοδοτικό (απίθανο αφού είναι 480+tagan), η θερμοκρασία cpu ή οι μνήμες.

Λοιπόν πιθανότατα είναι αυτό που λέει ο kunoobidi αλλά δώσε βάση στο εξής: πολλές φορές προγράμματα που εμείς οι ίδιοι βάζουμε πολλές φορές κάνουν το pc να σέρνεται από εκεί κ πέρα τα 2x512MB δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στο startup. Βγάλε από το startup οτι δεν θεωρείς απαραίτητω να ξεκινάει από την αρχή. Μια καλή λύση είναι να τρέξεις από το run> msconfig θα σου ανοίξει ένα παράθυρο που με σωστούς χειρισμούς θα σου βελτιώσει το pc. Κανένα antispyware βάλε αλλά έχετο disabled ώστε να λειτουργεί χειροκίνητα. Τώρα για τις επανεκκινήσεις δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει (το tuneup2004 είναι υπεύθυνο για πολλά αλλά για restart??)

παιδια ο υπολογιστης ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ!!!ειχα κρατησει image με ghost πριν μπω ιντερνετ και ΜΟΝΟ με τα βασικα προγραμματα.το ρεσταρτ γινεται ΜΟΝΟ οταν παω να αλλαξω το σκιν!!ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.τωρα για θερμοκρασιες περιττο να μλησουμε....35βαθμους FULL LOAD..οι μνημες δεν καινε και ο δισκος εχει 120αρη ανεμιστηρα και εχω κανει ανασυγροτηση...αυτη τη στιγμη χρισημοποιω μονο 172mb απο ραμ.

Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το ιδιο το ghost επειδη ειναι 2003 και ειχα ακουσει οτι δεν υποστηριζει σατα2..παρολαυτα ομως δεν βγαζει σφαλμα μετα το restore..επεισης για πρωτη φορα χρησιμοποιησα το zone alarm το οποιο εχει default ρυθμισεις..

αλλες ιδεες????

Υ.Γ το msconfig το ξερω και εχω αφαιρεσει ολες τις περιττες εφαρμογες..29processes εχω τωρα.

το ghost το έχεις από το παλιό pc? (intel= άλλο chipset).

ή το έφτιαξες στο καινούριο?

Χμμμμ. Δοκίμασες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση (Να βάλεις τα Windows απο την αρχή) Αν όχι δοκίμασε και αυτό γιατί πολλες φορές οταν κάνεις restore απο ghost μπορεί να σου δημιουργήσει τέτοιου είδους καθυστερήσεις.

αν ηταν απο το παλιο pc θα κρασαρε το λειτουργικο..ολα απο την αρχη τα ξαναεστησα..

παρατηρησα ομως οτι αυτο το κανει μονο οταν ειμαι online(εκτος του ρεσταρτ)..λετε να με χακεβει κανεις???:...:

’ντε μια χαρά η AMD, τι το θές το internet τώρα στον καινούριο υπολογιστή? Η μόνη λύση είναι ένα format και να περάσεις ότι θες από την αρχή χωρίς ghost. Από εκεί κ πέρα τα skin αλλαξέ τα με το style xp και αυτό καλό είναι αν και θέλει λίγο ψάξιμο.

δεν νομιζω να φτιαξει τπτ με το φορματ...και εφοσον δεν το κανει συνεχεια δεν θα χασω το χρονο μου με εγκαταστασεις προγραμματων...ερχονται και τα vista(ποτε ακριβως??)..

οσον αφορα τα σκιν ξερει κανεις κανα λινκ που να εχει?

Τα VISTA στην καλύτερη περίπτωση β' εξάμηνο του 2006 από αύγουστο κ μετα θα γίνει το release της βασικής έκδοσης στο εξωτερικό. Εγώ μέχρι τότε θα χω κάνει τουλάχιστον 3 format :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.