Jump to content

να και ο δικος μου

kom

Recommended Posts

υστερα απο πολλες βολτες στους δρομους της αθηνας και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα στα μαγαζια βρηκα το παρακατω stepping

3800+ Χ2

ADA3800DAA5BV

LDBHE 0541RPDW

Z82218AJ50532

πυρηνας μαλλον manchester...

dagalidi απο πλαισιο πειραια τον βρηκα και μαλιστα ηταν ο τελευταιος :D και καταλαβαινεις ποσο γρηγορα εφτασα πειραια απο γερακα :laughing:

διαφορα απο το δικο σου stepping το 532 αντι 019 και βλεπουμε...

δεν τον εχω βαλει ακομα στην jetway λογο χρονου αλλα απο αυριο θα εχω αρκετο χρονο για να πειραματιστω - περιμενω και dfi ultra-d γιατι οι @@ στα multirama ειναι για πολλες φαπες

• 2 weeks later...

λοιπον εχουμε και λεμε

ο γνωστος cpu με dfi sli-d και ram patriot pc4800 tccd 2x512

ρευματα δεν εχω πειραξει και τον δοκιμασα και πιο κατω απο default με επιτυχια

εδω fsb/ram 1:1

1.jpg

ram /166

3.jpg

ram /166

5.jpg

δεν εχω βαλει καποιο αλλο prog-util μολις τορα τελειωσα την εγκατασταση των windows απο αυριο που εχω και ρεπο ακομα πιο πολλες μετρησεις και απο αλλα προγραμματα και φυσικα και ακομα περισσοτερο o/c

:D

να και ο hitachi 250gb sata2

επειδη σαν default ο δισκος τρεχει σε sata1 για να τρεξει σε sata2 πρεπει να κατεβασετε απο το site της hitachi το future tool v1.99 να φτιαξετε δισκετα και να κανετε Boot με αυτη και επειτα να γινει η ρυθμιση για sata2

hitachi250sata2.jpg

επειδη πρωτη φορα τρεχω sata δισκο ειναι καλα η οχι ;

Αρχική απάντηση από kom [Σήμερα, στις 10:30]

επειδη σαν default ο δισκος τρεχει σε sata1 για να τρεξει σε sata2 πρεπει να κατεβασετε απο το site της hitachi το future tool v1.99 να φτιαξετε δισκετα και να κανετε Boot με αυτη και επειτα να γινει η ρυθμιση για sata2

Ομολογω εντυπωσιακο το SATA 2, δεν περιμενα τοση διαφορα !!!

Υ.Γ. Απο θορυβο πως τα παει ο Hitachi ?

Αρχική απάντηση από kom [Σήμερα, στις 10:30]

hitachi250sata2.jpg

Έχω και εγώ τον Hitachi T7k250 SATA σε NF2 mobo με Sil3112 controller (SATA 1 - 1.5Gbps - No NCQ) και μου δινει ακριβως τo ιδιο HDtach εκτός απο το busrt speed που ειναι ~115.

Σε πιο ρεαλιστικα benchmarks (applications, IO/sec) μπορει να κανει διαφορα το Sata 2 αλλά και παλι νομιζω το NCQ ειναι το σημαντικο, όχι το 3Gbps

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.