nick_p Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 καινουργια εγκατασταση windows xp media center 2005 το προβλημα : τα εικονιδια στην επιφανεια οπως ξερουμε ολοι εχουν τις ονομασιες τους απο κατω... καθως επισης το background της ονομασιας ειναι διαφανες ουτως ωστε να φαινεται το wallpaper...... εμενα χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο ειναι μπλε κλειστο......:...: εχω φαει τον κοσμο να βρω την ρυθμιση .........τιποτα..... please Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 κανενα screenshot μπορεις να μας στειλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 πηγαινε "ιδιοτητες συστηματος"-->για προχωρημενους-->ρυθμισεις (το κουμπακι κατω απο κει που λεει "επιδοσεις") και τικαρε την τελευταια επιλογη.. αν ειναι ηδη τικαρισμενη ξετικαρε την πατα οκ, μετα πηγαινε παλι και τικαρε την.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αν δεν είναι το παραπάνω και επειδή είχα φάει 2 μέρες για να το βρω...: Display Properties, Desktop, Customize Desktop, Web, ξετσεκάρεις το Lock desktop items Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:02] Αν δεν είναι το παραπάνω και επειδή είχα φάει 2 μέρες για να το βρω...: Display Properties, Desktop, Customize Desktop, Web, ξετσεκάρεις το Lock desktop items γινεται και απο κει... δεν το ξερα... παντως και απο κει που εγραψα εγω γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από louis_gas γινεται και απο κει... δεν το ξερα... παντως και απο κει που εγραψα εγω γινεται Βασικά είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Μπορεί να κάθεσαι να το ψάχνεις με τις μέρες όπως είχα πάθει εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Ιανουάριος 8, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 παιδια και ομως τιποτα απο τα 2 δεν κανει δουλεια απο αυτα που ειπατε..... τα ειχα δοκιμασει και τα 2 αλλα εκανα αλλο ενα τεστ για συγουρια ομως τιποτα και παλι.... λετε να ειναι κανα crash του συστηματος???? οταν τα εγκατεστησα δεν ηταν ετσι αλλα σε ενα ξεκαρφωτο refresh του desktop που εκανε ετσι μου τα εκανε με μπλε background πισω απο τους τιτλους οπουδηποτε αρχειου η φακελου στο desktop!! αααα και κατι αλλο αν φτιαξω εναν φακελο και μεσα του βαλω ενα αρχειο τοτε ολα οκ..... μονο στο desktop υπαρχει το προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιανουάριος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Δοκιμασε να αλλαξεις wallpaper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.