lukasbayern13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Χαίρεται παίδες. Έχω ένα κατεβαστήρι δίπλα από το κρεβάτι που κοιμάμαι και με έχει ψιλοκουράσει ο ανεμιστήρας της ΚΜΕ. Πείτε καμια fanless λύση για ψυκτρούλα. Έχετε υπόψην το PC δεν κλείνει ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 εχω μια σλκ937u ....πολυ καλη για τον barton που ειχα @2500 ...βεβαια αν θες χωρις ανεμηστηρα πρεπει να εχεις μια στοιχειωδης ροη μεσα στο κουτι...αλλιως ..δεν ξερω τι temps θα βλεπεις...η βαζεις εναν ανεμηστηρα σε πολυ χαμηλες στροφες...(ο ενερμαξ 9αρης που ειχα δεν ακουγοταν στις 2000ρπμ...edit ...welcome by the way.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από lukasbayern13 Χαίρεται παίδες. Έχω ένα κατεβαστήρι δίπλα από το κρεβάτι που κοιμάμαι και με έχει ψιλοκουράσει ο ανεμιστήρας της ΚΜΕ. Πείτε καμια fanless λύση για ψυκτρούλα. Έχετε υπόψην το PC δεν κλείνει ποτέ καλος ηρθες φιλε μου σε τι σοκετ ειναι το cpu σου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern13 Ιανουάριος 8, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Είναι 478. Όσον αφορά τη ροή νομίζω δε 8α έχω πρόβλημα αλλωστε η VGA είναι ενσωματωμένη στη μητρική οπότε η έκληση θερμότητας είναι μηδαμινή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 συνφωνω και εγω με αυτη την ψυκτρουλα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650470για την περιπτοση σου ειναι οτι πρεπει αλλα θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον κανα φανακι στο πισω μερος να τραβαει αερα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιανουάριος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 2.4 Celeron έχω βάλει να δουλεύει με μια Scythe Katana χωρίς κανέναν ανεμιστήρα στο κουτί αλλά αφού άλλαξα τον μαμίσιο ανεμιστήρα με έναν αθόρυβο επίσης της Scythe. Η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι το τροφοδοτικό έχει έναν 12άρι στο κάτω μέρος του να τραβάει αέρα πρός τα έξω. Η Katana σπρώχνει αέρα προς το πίσω μέρος του κουτιού οπότε κάνει μόνη της την κυκλοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 09:01] 2.4 Celeron έχω βάλει να δουλεύει με μια Scythe Katana χωρίς κανέναν ανεμιστήρα στο κουτί αλλά αφού άλλαξα τον μαμίσιο ανεμιστήρα με έναν αθόρυβο επίσης της Scythe. Η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι το τροφοδοτικό έχει έναν 12άρι στο κάτω μέρος του να τραβάει αέρα πρός τα έξω. Η Katana σπρώχνει αέρα προς το πίσω μέρος του κουτιού οπότε κάνει μόνη της την κυκλοφορία. Και από που αγόρασες τις ψύκτρες αυτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 απο εδω// Ειναι στην ελλαδα,καπου στην αθηνα ενα καταστημα,της εταιριας.Στο site γραφει καπου την διευθηνση.Ο oktech ειναι ο αντιπροσωπος της εταιριας στην Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 9, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Ο oktech ειναι ο αντιπροσωπος της εταιριας στην Ελλαδα. Απλά ρώτησα επειδή περιέργως δεν έγραψε ότι τις πουλά ο ίδιος! :P:P:P παράθεση από όρους: XI) Τι δεν μπορώ να ποστάρω? Απειλές, εξυβρίσεις, σχόλια μίσους, spamming, διαφημίσεις, αποτελούν παράβαση του προνομίου σας να ποστάρετε και θα οδηγήσουν στην απομάκρυνσή σας. OK το έχει κάνει κάμποσες φορές,μπορούμε να γράψομε και εμείς ότι θέλουμε τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Ιανουάριος 9, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 εγω χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα τη συγκεκριμενηhttp://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-V81&other_title=+KHC-V81+Hyper%206μαλιστα πιστευω οτι μπορει να δουλεψει σαν passive στο μηχανημα σου (αρκει να εχεις ενα ανεμηστιρη εξαγωγης στο πισω μερος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.