SSJ5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2006 Ξέρετε πως λέγεται το τραγούδι από ένα βιντεο κλιπ που διαφημίζει το supersport; Το βιντεο κλιπ το έχω δει να προβάλεται μόνο στο supresport.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιανουάριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από SSJ5....supresport.. μάθε να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο πρώτα ρε ΠΛΙΤΣ....τέσπα δεν ξέρω. ποιό ακριβώς λες όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Εσύ μάθε τι είναι ο υπολογιστής και μετά τα λέμε...Ρε άχρηστε αν ήξερα ποιο τραγούδι λέω δεν θα ρωτούσα... Ε ρε με κάτι βλάκες που έχω μπλέξει... (Θα σε κανονίσω στο σχολείο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 18:08] μάθε να χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο πρώτα ρε ΠΛΙΤΣ.... ΕΛΕΟΣ....επειδή μπέρδεψε 2 γράμματα πρέπει να τον κοροϊδεύουμε???? :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Τα παιδιά είναι συμμαθητες και παιζουν μεταξυ τους!λολ Τι περιγράφει το video clip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 LOL!!! Τώρα είδα ότι μπέρδεψα τα γράματα... Λέω και εγώ τι μαλ****ς λέει αυτός... Το video clip απλώς δείχνει κάποιες φάσεις από διάφορα αθλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.