Jump to content

Βοήθεια-ιός ή spyware

jimisballjohn

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά θέλω απελπιστικά την βοήθειά σας. Πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο και μου μπήκαν κάποιοι ιοί και ίσως spyware. Τέσπα, τώρα έχει μείνει ένα πράγμα που μου δημιουργεί ένα αρχείο secure32.html στο C: που λέει ότι ο Η/Υ έχει ένα spyware και έχει δημιουργηθεί ένα error #384. Μετά μου λέει ότι πρέπει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα SpySheriff για να το βγάλει. O n_stamat μου είπε ότι αυτό το αρχείο το δημιούργησε ο ιός και να μην κάνω τίποτα. Μπορείτε να με βοηθήσετε??????????:jump::dots::( :( :(

Λοιπόν έβαλα το Kasprersky όπως μου είπε ο stamat και μου βρήκε τους ιούς. Μετά, αφού πήρα τον stamat επανελειμμένως, μου είπε πως έχει βγει ο ιός, τα spyware και τα λοιπά κακά. Συνδέομαι όμως στο Internet αλλά βλέπω στην σύνδεση ότι κάποιες στιγμές στέλνει για κάποια δευτερόλεπτα και άλλες στιγμές λαμβάνει. Αυτό κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα, μετά σταματάει και μετά από λίγη ώρα κάνει το ίδιο. Αυτό συμβαίνει γιατί έχω ADSL (onDSLkit by OTENET) και επικοινωνεί με την ΟΤΕΝΕΤ? Παρατήρησα πως στο εικονίδιο του modem στέλνει και λαμβάνει διάφορα πακέτα-packets transmitted, received. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Αρχική απάντηση από jpavly

Όλα αυτά ελπίζω να τα έκανες με το System restore απενεργοποιημένο, αλλιώς μάλλον θα έκανες μια τρύπα στο νερό...

Γιατί αυτό ρε συ;;; Για εξήγα λίγο, γιατί δε σε πιάνω...

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 21:19]

Όλα αυτά ελπίζω να τα έκανες με το System restore απενεργοποιημένο, αλλιώς μάλλον θα έκανες μια τρύπα στο νερό...

Ναι εχω κι εγω απορια επι του θεματος.Για ενημερωσε man...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.