jimisballjohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 Λοιπόν παιδιά θέλω απελπιστικά την βοήθειά σας. Πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο και μου μπήκαν κάποιοι ιοί και ίσως spyware. Τέσπα, τώρα έχει μείνει ένα πράγμα που μου δημιουργεί ένα αρχείο secure32.html στο C: που λέει ότι ο Η/Υ έχει ένα spyware και έχει δημιουργηθεί ένα error #384. Μετά μου λέει ότι πρέπει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα SpySheriff για να το βγάλει. O n_stamat μου είπε ότι αυτό το αρχείο το δημιούργησε ο ιός και να μην κάνω τίποτα. Μπορείτε να με βοηθήσετε?????????? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Τι βοηθεια θελεις δηλαδη? Ενα antivirus βαλε π.χ nod32 και ενα antispyware π.χ Ad-Aware και τελειωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Κάνε κι εσύ ένα κλικ στην υπογραφή μου... ΜΠΟΡΕΙΣ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Ρε jim τα είπαμε αυτά... Σου εξήγησα πώς θα το κάνεις... Τεσπα, δες το link του jpavly μπας και το φτιάξεις μόνος σου και δεν με χρειαστείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Ιανουάριος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Λοιπόν έβαλα το Kasprersky όπως μου είπε ο stamat και μου βρήκε τους ιούς. Μετά, αφού πήρα τον stamat επανελειμμένως, μου είπε πως έχει βγει ο ιός, τα spyware και τα λοιπά κακά. Συνδέομαι όμως στο Internet αλλά βλέπω στην σύνδεση ότι κάποιες στιγμές στέλνει για κάποια δευτερόλεπτα και άλλες στιγμές λαμβάνει. Αυτό κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα, μετά σταματάει και μετά από λίγη ώρα κάνει το ίδιο. Αυτό συμβαίνει γιατί έχω ADSL (onDSLkit by OTENET) και επικοινωνεί με την ΟΤΕΝΕΤ? Παρατήρησα πως στο εικονίδιο του modem στέλνει και λαμβάνει διάφορα πακέτα-packets transmitted, received. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Όλα αυτά ελπίζω να τα έκανες με το System restore απενεργοποιημένο, αλλιώς μάλλον θα έκανες μια τρύπα στο νερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Όλα αυτά ελπίζω να τα έκανες με το System restore απενεργοποιημένο, αλλιώς μάλλον θα έκανες μια τρύπα στο νερό... Γιατί αυτό ρε συ;;; Για εξήγα λίγο, γιατί δε σε πιάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιανουάριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 21:19] Όλα αυτά ελπίζω να τα έκανες με το System restore απενεργοποιημένο, αλλιώς μάλλον θα έκανες μια τρύπα στο νερό... Ναι εχω κι εγω απορια επι του θεματος.Για ενημερωσε man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.