lef Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 εχω ενα λαπτοπ aopen 1557(inovator του e-shop) που θελωντας να του ανεβασω την συχνοτητα εβαλα clockgen για παραπλησια μητρικη.το συστημα παγωσε οπως με ειχε προηδοποιησει στο site και απο τοτε μονο τα ανεμιστηρακια δουλευουν.καμοια ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από lef εχω ενα λαπτοπ aopen 1557(inovator του e-shop) που θελωντας να του ανεβασω την συχνοτητα εβαλα clockgen για παραπλησια μητρικη.το συστημα παγωσε οπως με ειχε προηδοποιησει στο site και απο τοτε μονο τα ανεμιστηρακια δουλευουν.καμοια ιδεα; βγάλτο από την πρίζα, βγάλε την μπαταρία για 2-3 λεπτά και ξαναδοκίμασε να το ανοίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Ιανουάριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 το εχω κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Ιανουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 είμαι άκυρος :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αν μπορείς να κάνεις CMOS (λίγο δύσκολο σε laptop γιατί πρέπει να το ανοίξεις) δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι απίθανο να έχει χαλάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιανουάριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 οπως ειπε ο tristeno πρεπει να κανεισ clear cmos , το ανοιγεις και βρισκεις το jumperaki καπου (αφου βγαλεις μπαταρια και ρευμα) , αν και δεν ξερω κατα ποσο τα λαπτοπ εχουν jumper για cmos clear. Ισος μπορεσεις να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για κανα 10λεπτο. μαλλον θα καθαρισιε παλι το βιος. εμενα η μπαταρια ειναι σε εμφανες σημειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Ιανουάριος 11, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 το θεμα ειναι πως θα ανοιξω το λαπτοπ.το εχω ανοιξει μεχρι τη μεση αλλα καπου δεν ανοιγει σα να ειναι βιδομενο ενω δεν εχει βιδα πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 1. άλλαξε τον τίτλο σε κάτι πιο κατατοπιστικό...2. Μην το ζορίσεις και σπάσεις τπτ... Καλύτερα πήγαινέ το στην τελική για rma και κάνε την πάπια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιανουάριος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 σωστος ο μακης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Ιανουάριος 11, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 εχεις δικιο για το τιτλο αλλα τωρα νομιζω οτι το εχουν δει ολοι και μπαινουν μονο οσοι ενδιαφεροντε.οσο για το δευτερο δε μου αρεσει να κανω τη παπια.αμα δε καταφερω τιποτα θα τους πω στα ισια τι εγεινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.