Jump to content

Ti θερμοκρασίες έχετε στους Athlon X2;

Πριονέτο

Recommended Posts

Πρόσφατα πήρα έναν Χ2 3800+ και με arctic silver + thermaltake big typhoon έχω 37c idle και κοντά 43c σε load.

Εσείς τι θερμοκρασίες έχετε γιατί μου φαίνεται αρκέτη η θερμοκρασία σε idle και σκέφτομαι μήπως δεν έβαλα σωστά την actic silver.

Είπα κ εγώ να την βάλω σύμφωνα με τις οδηγίες της arctic βλέπετε.:tomato:

Η θερμοκρασία πάντα είναι σχετική και εξαρτώμενη από πολλούς παράγοντες....

Θερμοκρασία case - Vcore - Mhz - απόκλιση μητρικής κτλ....

Αρα πάντα θα είναι υποκειμενική αρκεί να μην ξεφεύγει από τα όρια του κατασκευαστή....:D

ΠΧ. εγώ με case 27 C - 2600 Μηζ - 1.32 vcore - πάνω στην ASROCK 939 Dual sata 2 έχω...

31 IDLE - 45 FULL load μετά από 30 λεπτά S&M......

Aν όμως τρέξω κανένα παιχνίδι ή κάνω διαρκείας 3D Bench τότε τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο αφού ζεματάει η κάρτα γραφικών (6800 Ultra) και ο ζεστός αέρας ανεβάζει το Case στα 33 και η cpu πετάει στα 52 - 53 C... :(

Aρα ????

Πάπαλα.... θέλω καλύτερη ροή αέρα στο case ή απλά ένα water cooling (μαμώ το EXOS μου)...:mad:

Τελικά ξαναέβαλα την arctic silver με τον παλιο τρόπο και έπεσαν οι θερμοκρασίες 1-2c.Θα περιμένω τώρα να στρώση η πάστα(200 ώρες) και θα ξαναποστάρω.

Σε κουτί με καλή κυκλοφορία και σχετική ευρυχωρία (thermaltake shark) και με τη στοκ ψύκτρα με μειωμένες στροφές από πάνελ έχω 35C,43C idle και full αντίστοιχα. Η AMD έχει κάνει θαύματα αναφορικά με τη θερμική συμπεριφορά της τελευταίας γενιάς των επεξεργαστών της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.