JONNY Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια ψηφιακή μέχρι 120 ευρώ για απλή ερασιτεχνική χρήση... και μια γύρω στα 150-180.Είχα μια sony P-12 που χάλασε και μου έμειναν οι μπατατίες (λιθίου) και τα memory stick.Η φτηνή μηχανή με ενδιαφέρει να βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες, να διαρκούν ο μπαταρίες και να είναι ΦΤΗΝΗ.Η πιο ακριβή με ενδιαφέρει να παίρνει τις μπαταρίες λιθίου που έχω και τα memory stick και να είναι τουλάχιστον 4-5MP0 με καλή ποιότητα φακού. Θα προτιμούσα η τελευταία να είναι sony. Έχω υπόψιν μου και την S60...Aκούω προτάσεις.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 αυτες οι δυο ειναι για δυο διαφορετικα ατομα???Ειπαμε φτηνη αλλα και με 120????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 To mediamarket βαζει συνηθως προσφορες μερικες μηχανες,στα λεφτα που δεινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Ιανουάριος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 00:19] αυτες οι δυο ειναι για δυο διαφορετικα ατομα???Ειπαμε φτηνη αλλα και με 120????? Ναι, είναι για διαφορετικά άτομα. Ε 120 διαθέτει... τί να κάνουμε. και πάλι μια αξιόλογη φωτογραφία με φως θα μπορέσει να βγάλει η μηχανή των 120 ευρώ.Όσο για την πιο ακριβή κατηγορία... Μου είπαν να αποφύγω Kodak. Θα ήθελα η μηχανή αυτή να παίρνει μπαταρία λιθίου, πλακέ, σαν αυτή που είχε η P12, ενώ θα προτιμούσα να είναι με memory stick. Η s-90 πολύ καλή μου φαίνεται, αλλά είναι λίγο πιο ακριβή απο όσο θα ήθελα να δώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 δεν νομιζω να μεινει ευχαριστημενος απο την μικρη κατηγορια....αλλα ας μην προιδεαζω ασχημα.,....Την s90 καπου την εχω πετυχει 220 αλλα και σε καποιο διαφημιστικο φυλαδιο (κωτσοβολος κλπ κλπ) την ειδα με 199!Αυτη μαλιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Ιανουάριος 9, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 ο φίλος που θέλει την φτηνή έχει ελάχιστες απαιτήσεις. Η S90 τί διαφορά έχει απο την s60? Μόνο στο μέγεθος της οθόνης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από JONNY ο φίλος που θέλει την φτηνή έχει ελάχιστες απαιτήσεις. Η S90 τί διαφορά έχει απο την s60? Μόνο στο μέγεθος της οθόνης? ναι ....απο 2,5 σε 2 ιντσες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Ιανουάριος 9, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Τελικά αποφάσισα να πάρω την Sony S90, μάλλον απο το πλαίσιο. 1) Ξέρετε αν στην Αγγλία που θα πάω την Τετάρτη μπορώ να την βρω πιο φτηνά κάπου?2) Όσον αφορά την φτηνή μηχανή που θέλω να πάρω, ποια προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 παντως το Media Markt εχει προσφορα την Sony P-200 μονο 290 ευρω!Τρεξτε και οποιος προλαβει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Ιανουάριος 11, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Πολύ καλή η τιμή της p200 αλλα ήδη τα χρήματα που διαθέτω τα ανέβασα στα 200 απο 150, επιλέγοντας την s90, οπότε δεν δίνω 300αρα με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Ιανουάριος 12, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 όσον αφορά την φτηνή μηχανή, έχω υπόψιν μου την Hp Photosmart M22 και την Hp Photosmart M307Έχετε να προτείνεται κάποια άλλη σε αυτήν την κατηγορία? Αν όχι, ποια απο τις 2 να διαλέξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Ιανουάριος 15, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 καμμιά ιδέα για την φτηνή μηχανή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.