Jump to content

HELP για αγορά ψηφιακής μηχανής

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια ψηφιακή μέχρι 120 ευρώ για απλή ερασιτεχνική χρήση... και μια γύρω στα 150-180.

Είχα μια sony P-12 που χάλασε και μου έμειναν οι μπατατίες (λιθίου) και τα memory stick.

Η φτηνή μηχανή με ενδιαφέρει να βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες, να διαρκούν ο μπαταρίες και να είναι ΦΤΗΝΗ.

Η πιο ακριβή με ενδιαφέρει να παίρνει τις μπαταρίες λιθίου που έχω και τα memory stick και να είναι τουλάχιστον 4-5MP0 με καλή ποιότητα φακού. Θα προτιμούσα η τελευταία να είναι sony. Έχω υπόψιν μου και την S60...

Aκούω προτάσεις.

Ευχαριστώ

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 00:19]

αυτες οι δυο ειναι για δυο διαφορετικα ατομα???

Ειπαμε φτηνη αλλα και με 120?????

Ναι, είναι για διαφορετικά άτομα.

Ε 120 διαθέτει... τί να κάνουμε. και πάλι μια αξιόλογη φωτογραφία με φως θα μπορέσει να βγάλει η μηχανή των 120 ευρώ.

Όσο για την πιο ακριβή κατηγορία... Μου είπαν να αποφύγω Kodak. Θα ήθελα η μηχανή αυτή να παίρνει μπαταρία λιθίου, πλακέ, σαν αυτή που είχε η P12, ενώ θα προτιμούσα να είναι με memory stick.

Η s-90 πολύ καλή μου φαίνεται, αλλά είναι λίγο πιο ακριβή απο όσο θα ήθελα να δώσω.

δεν νομιζω να μεινει ευχαριστημενος απο την μικρη κατηγορια....αλλα ας μην προιδεαζω ασχημα.,....

Την s90 καπου την εχω πετυχει 220 αλλα και σε καποιο διαφημιστικο φυλαδιο (κωτσοβολος κλπ κλπ) την ειδα με 199!Αυτη μαλιστα...

Αρχική απάντηση από JONNY

ο φίλος που θέλει την φτηνή έχει ελάχιστες απαιτήσεις.

Η S90 τί διαφορά έχει απο την s60? Μόνο στο μέγεθος της οθόνης?

ναι ....απο 2,5 σε 2 ιντσες.....

Τελικά αποφάσισα να πάρω την Sony S90, μάλλον απο το πλαίσιο.

1) Ξέρετε αν στην Αγγλία που θα πάω την Τετάρτη μπορώ να την βρω πιο φτηνά κάπου?

2) Όσον αφορά την φτηνή μηχανή που θέλω να πάρω, ποια προτείνετε?

όσον αφορά την φτηνή μηχανή, έχω υπόψιν μου την Hp Photosmart M22 και την Hp Photosmart M307

Έχετε να προτείνεται κάποια άλλη σε αυτήν την κατηγορία? Αν όχι, ποια απο τις 2 να διαλέξω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.