Jump to content

Stepping για 3800+ Χ2

Pieros

Recommended Posts

O dag εχει ενα stepping το οποίο ειναι παλιό γιατί ειναι BV που σημαίνει Ε4 stepping

Εγω βλέπω ότι υπάρχουν κ Ε6 stepping που τελειωνουν σε CD px Ada3800daa5cd

δηλαδή είναι TOLEDO

Οι TOLEDO είναι καλύτεροι?

Απ'οτι έχω καταλάβει είναι καθαρά θέμα τύχης το overclocking ανεξάρτητα αν θα είναι manchester ή toledo ή αν είναι της τάδε εβδομάδας.Αρκετοί λένε ότι η toledo είναι χειρότεροι αλλά κοίτα αυτό το overclock σε toledo.

post-1940-1416072362,3322_thumb.png

Iσως η εβδομάδα να έχει περισσότερη σημασία από το stepping..

Δεν είναι και ΤΟΣΟ παλιός ο δικός μου μιας και είναι εβδομάδα 41...

Ισως το batch number που είναι 019 να έχει κάποιο ρόλο αλλά και πάλι κατά την γνώμη μου είναι όλα θέμα τύχης αφού κάποιος θα πάρει το διαμαντάκι που θα πηγαίνει 3GHz με dafault τάση και αέρα.... :D (λέμε τώρα)...;)

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 21:08]

Απ'οτι έχω καταλάβει είναι καθαρά θέμα τύχης το overclocking ανεξάρτητα αν θα είναι manchester ή toledo ή αν είναι της τάδε εβδομάδας.Αρκετοί λένε ότι η toledo είναι χειρότεροι αλλά κοίτα αυτό το overclock σε toledo.

κο σου είναι?

το batch number τι πρέπει να είναι για να θεωρείται καλο?

Αρχική απάντηση από Pieros [Χθες, στις 23:51]

κο σου είναι?

το batch number τι πρέπει να είναι για να θεωρείται καλο?

Θα ήθελα!:o

Αν δεν κάνω λάθος ο αρίθμος που αναφέρει o Dag είναι οι τελευταίοι αριθμοί από το serial number του επεξεργαστή που δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.