Pieros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 Σκέφτομαι την αγορά του.Μπορείτε να μου πείτε ποια στεππινγ θεωρούνται καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 δες το θρεντ του Δαγκαλιδη με την ασροκ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιανουάριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 O dag εχει ενα stepping το οποίο ειναι παλιό γιατί ειναι BV που σημαίνει Ε4 steppingΕγω βλέπω ότι υπάρχουν κ Ε6 stepping που τελειωνουν σε CD px Ada3800daa5cd δηλαδή είναι TOLEDOΟι TOLEDO είναι καλύτεροι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Απ'οτι έχω καταλάβει είναι καθαρά θέμα τύχης το overclocking ανεξάρτητα αν θα είναι manchester ή toledo ή αν είναι της τάδε εβδομάδας.Αρκετοί λένε ότι η toledo είναι χειρότεροι αλλά κοίτα αυτό το overclock σε toledo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Iσως η εβδομάδα να έχει περισσότερη σημασία από το stepping.. Δεν είναι και ΤΟΣΟ παλιός ο δικός μου μιας και είναι εβδομάδα 41... Ισως το batch number που είναι 019 να έχει κάποιο ρόλο αλλά και πάλι κατά την γνώμη μου είναι όλα θέμα τύχης αφού κάποιος θα πάρει το διαμαντάκι που θα πηγαίνει 3GHz με dafault τάση και αέρα.... (λέμε τώρα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιανουάριος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 21:08] Απ'οτι έχω καταλάβει είναι καθαρά θέμα τύχης το overclocking ανεξάρτητα αν θα είναι manchester ή toledo ή αν είναι της τάδε εβδομάδας.Αρκετοί λένε ότι η toledo είναι χειρότεροι αλλά κοίτα αυτό το overclock σε toledo. κο σου είναι?το batch number τι πρέπει να είναι για να θεωρείται καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Pieros [Χθες, στις 23:51] κο σου είναι? το batch number τι πρέπει να είναι για να θεωρείται καλο? Θα ήθελα! Αν δεν κάνω λάθος ο αρίθμος που αναφέρει o Dag είναι οι τελευταίοι αριθμοί από το serial number του επεξεργαστή που δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.