planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 Παιδιά, έχετε παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι; Έκανα ένα search και δεν βρήκα καμμία καταχώρηση. Είναι adventure στο στυλ του Atlantis. Έπαιξα λιγάκι και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Ωραία γραφικά με ενδιαφέρον γρίφους. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Στο σημείο που βγαίνω από την 1η σπηλιά και μπαίνω στη 2η που έχει 4 πόρτες με τα χρώματα που πρέπει να μπεις με τη σειρά στην κάθε μία, εκεί με πετάει στο αρχικό βίντεο του παιχνιδιού και με πετάει στην αρχή. Ξέρει κανείς γιατί; Έχει κανείς save ακριβώς μετά από αυτό το σημείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω...Το εχεις οριτζιναλ το παιχνιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Nope. Κατέβασα save από το ίντερνετ & μετά από 2-3 κλικς με πετάει πάλι στην αρχή. Τί στο καλό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.