AN7 OverClocker Ιανουάριος 8, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης σαφεστατα... αλλα για καποιον που για τον αχψ λογο θελει να αποφυγει το φορματ, υπαρχει και αυτη η εναλλακτικη Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerΌΧΙ απαραίτητο αλλά όταν κάποιος θέλει τα μέγιστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Ποια μεγιστα ρε παιδια, διαφορα στην αποδοση δεν ειδα ουτε σε φρεσκο λειτουργικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 9, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 20:51] Ποια μεγιστα ρε παιδια, διαφορα στην αποδοση δεν ειδα ουτε σε φρεσκο λειτουργικο. Σωστοοος!Τι μεγιστα ρε παιδες?Ειπαμε..διαφορα δεν υπαρχει!Μια απ'τα ιδια κι εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Ιανουάριος 9, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Βασικα και εγω αυτο θα ηθελα να μαθω ρε παιδια.Ας πουμε με εναν χ2 μπορεις να κανεις συμπιεση με το Shrink και να παιζεις COD2 η να παω καλυτερα σε εναν 144@2,8 που κανει λιγα και καλα?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 9, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Κοιτα... Ξεχνάς τον δίσκο μου φαίνεται.... Εγώ έκανα συμπίεση σε normal priority σε ξεχωριστό δίσκο από το cod2 που έπαιζα εκείνη την στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Ιανουάριος 10, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Και απο αποψη ταχυτητας/επιδοσεων;ειχαν την αποδοση δυο ιδιων και ξεχωριστων επεξεργαστων;Aς πουμε με εναν 3800Χ2(2Ghz) θα παιζεις οσο ενας 3200+(2Ghz) τα παιχνιδια σε συνδυασμο με την συμπιεση η ελαφρως χειροτερα;Ειναι λιγο "γιατι μπαμπα" οι ερωτησεις μου αλλα να μαθω τελως παντων τι ειναι αυτο το dual core... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 10, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Κοιτα...Σίγουρα 2 cpus είναι καλύτερα από έναν διπύρινο αλλά όχι τόσο τραγηκές οι διαφορές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.