sotiris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2006 Εννοείται και στις Ιωάννες!!!!!Χρόνια πολλά σε όλους σας παιδιά, με υγεία και ευτυχία και ό,τι επιθυμείτε!Στο forum αρκετοί, οπότε αδυνατώ να σας κατονομάσω, αλλά χρόνια πολλά!(μόλις παρέβηκα έναν άγραφο κανόνα, τα χρόνια_πολλά_thread συνήθως τα κάνει ο #1 spammer computer, εγώ είμαι ο #2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 χρονια πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 να σας χαιρομαστε ραααααααααααα!!!!! ydinopoylos shidokahnjohn llneo enduracell (ω γμτ.....εισαστε πολλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι) επισης να χαιρομαι και τη μαμακα μου:flower: Υ.Γ.προσπαθω να θυμηθω οσους μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma να σας χαιρομαστε ραααααααααααα!!!!! ydinopoylos shidokahnjohn llneo (ω γμτ.....εισαστε πολλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι) hehe: επισης να χαιρομαι και τη μαμακα μου:flower: Υ.Γ.προσπαθω να θυμηθω οσους μπορω να τους χαιρομαστε!!!να τους χαιρομαστε!!!!και εμενα η μανουλιτσα μου γιορταζε χτες!!!και εγω επισης!!!λολ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ευχαριστώ και ανταποδίδω!!Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες και Προδρόμους!!JohnPavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν με υγεία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:15] να σας χαιρομαστε ραααααααααααα!!!!! ydinopoylos shidokahnjohn llneo (ω γμτ.....εισαστε πολλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι) επισης να χαιρομαι και τη μαμακα μου:flower: Υ.Γ.προσπαθω να θυμηθω οσους μπορω Καλά δεν θα πω στον enduracell ότι τον ξέχασες.... Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες! Ό,τι επιθυμείτε παιδιά! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Xρόνια Πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 χρονια πολλα παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 χρονια πολλα!!!πολυχρωμοι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 11:54] Καλά δεν θα πω στον enduracell ότι τον ξέχασες.... Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες! Ό,τι επιθυμείτε παιδιά! :flower: ω γμτ...........ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται first post edited:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 χρονια πολλα με υγεια και ευτηχια σε ολους τους εορταζοντες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Χρόνια πολλάαα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Χρόνια Πολλα και ότι επιθυμήτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Χρονια πολλα σε ολους ,και ειναι τοσοι πολλοι ρε γμτ που αν αρχησω να τους αναφερω σιγουρα θα ξεχασω καποιους!αντε καλος πολιτης συντομα endu , ελα γρηγορα πισω γιατι εχουν πεσει να μας φανε οι intelαδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Χρόνια πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 8, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Χρόνια Πολλά και Καλά Παιδιά :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 8, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Χρόνια πολλά και στον μοναδικό (?) Γιάγκο του forum μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 8, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Xρονια πολλα παιδες,οτι επιθυματε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 9, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από DJD [Χθες, στις 20:07] Χρόνια πολλά και στον μοναδικό (?) Γιάγκο του forum μας Να είσαι καλά Κώστα σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.