Jump to content

Intel 955 XE (Presler) on LN!!!!

dimcar

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx

esdee προσεχε ολο με intelika συστηματα ασχολησε κ βλεπεις. προσεχε ειναι κολητικο

nai...νομιζεις οτι to cascade θα μπει πανω σε amd????χοχοχο....γελασμενος εισαι....:D

ε φανταστικε μου Βαγγελη???

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:47]

βασιλη εσυ χαλασμενος εισαι απο την πρωτη στιγμη. εφυγε κ ο γιαννικος καποιος πρεπει να μας κρατησει ενομενους στη λελαπα. αντισταθητε ρε

σωστα τον μυριστηκε τον κινδυνο ο Ζυξουλας....

ολοενα και περισσοτεροι εχουν αρχισει να τα βλεπουν ολα μπλε τωρα τελευταια...

λες να ειναι μεταδοτικο?

Αρχική απάντηση από zyx

esdee προσεχε ολο με intelika συστηματα ασχολησε κ βλεπεις. προσεχε ειναι κολητικο

Αρχική απάντηση από zyx

βασιλη εσυ χαλασμενος εισαι απο την πρωτη στιγμη. εφυγε κ ο γιαννικος καποιος πρεπει να μας κρατησει ενομενους στη λελαπα. αντισταθητε ρε

δεν θα ανυσηχουσα στην θεση σου πιστε AMDα! δεν ξερεις την παροιμια που λεει

"keep your friends close, and your enemies closer?"

οσο για το cascade + Intel, εεε τι να κανουμε, υπαρχει καλυτερο variable test heat load απο εναν 670?

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:06]

παρακαλειται ο κοπριταε οπως αλλαξει την μπλεδουρα στο αβαταρ με ενα πρασινακι:hehe:

:OT: mode off

ειναι μεταβατικη περιοδος

ειμαι αναποφασιστος λεμεεε

post-166-1416072364,1691_thumb.gif

Αρχική απάντηση από zyx

Ε θες να τα ακούσεις και εσύ τώρα, ξεκόλλα λίγο από το wow λέμε. Αγγελία για cascade δεν είδα, ακόμα το έχεις υποθέτω.

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 14:47]

εφυγε κ ο γιαννικος καποιος πρεπει να μας κρατησει ενομενους στη λελαπα.

γιαννικος is coming back in a fury.

τελειωνει με τα φανταρικα σε λιγοτερο απο ενα μηνα και καποιοι θα πρεπει να βγαλουν τα τσιγκινα απο τη ντουλαπα.

Λοιπόν, επιχείρηση Presler, μέρος 2ο....

Πέρασα τη Κυριακή από το Βασίλη και πήρα μαζί μου το μονοβάθμιο που έχει φτιάξει μαζί με τον esdee.. Χτες το έβαλα πάνω στο σύστημα, ωστόσο μου έκανε κάτι κουλά και δε πάγωνε... αφού με τα πολλά πήρε (άδειασα λίγο από το αέριο).... βραχυκυκώνοντας το ON του mainboard... κατέβασα γενικούς στο γραφείο... και τσουφ πάει το Tagan.... τρέχω το πρωί σήμερα και το αλλάζω, πάω στο γραφείο να δω ότι δουλεύει το υπόλοιπο σύστημα και ... ΩΠ.. ανοίγει. Ολα καλά!!

Βιδώνω τη κεφαλή στον επεξεργαστή και αρχίζω τα πειράματα. Έχοντας σαν μπούσαλα τα 5,33GHz του αζώτου, αρχίζω να το δουλεύω με πάνω όριο αυτό..Βάζω 3,46 για να δω θερμοκρασίες και βλέπω -20, ενώ στα 4,8Gκαι βλέπω +8.... Έφαγα 2,5 ώρες για να βρω βέλτιστη ρύθμιση και με τα πολλά κατέληξα στα 5,04GHz (FSB 280, μνήμες 840 5/5/5/15).

Κάρτα γραφικών POV 7800GTX 512MB, τροφοδοτικό Tagan 480 U1 (ναι ΜΟΝΟ 480Watt και παίζει μια χαρά!), 1xWD 120MB (OS) + 3xWD Raptor 74G σε RAID 0 (δεν έβρισκα 4ο

:( ). Το σύστημα σε όλα ήταν απόλυτα σταθερό, αλλά ανεβάζοντας 10MHz δεν benchαρε με τίποτα

Έτρεξα τα αγαπημένα μου PC Mark 04 και PC Mark 05. Αποτέλεσμα 2η θέση και στα δυο. Δεν έχω ανεβάσει τα σκορ στο ORB γιατί δεν αναγνωρίζεται η CPU ακόμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.