Jump to content

Intel 955 XE (Presler) on LN!!!!

dimcar

Recommended Posts

Προχτές παρέλαβα τον 955XE με πυρήνα Presler. Πρόκειται για διπύρηνο επεξεργαστή με ενεργοποιημένο HyperThreading, χρονισμένο στα 3,46GHz. Αφού έπαιξα λίγο με αέρα, benchαρα στα 4,26GHz, χωρίς να πειράξω καν voltage...

Σήμερα λοιπόν ήταν η μέρα για υπό του 0 θερμοκρασίες. Μια επίσκεψη στο Βασίλη και το κάνιστρο προσαρμόστηκε στο mainboard της Intel (ναι INTEL!!!!, δεν έχω άλλο... Ένα Gigabyte με 975 δε μου έπαιξε με αυτόν και περιμένω δεύτερο)...

Ασχοληθήκαμε σχετικά λίγο, αφού είχαμε αρχικά αρκετά προβλήματα με τις χαμηλές θερμοκρασίες. Πάγωσαν τα mosfet και δε ξεκίναγε το σύστημα. Αφού τα ξεπάγωσε ο Βασίλης (με το πιστολάκι για τα μαλλιά.... :-) ), άνοιξε το PC. Αμέσως, βάλαμε 20x266MHz και ... ΩΠ 5333MHz... Με τη τάση 1,5Volt.

Κάναμε μια στα γρήγορα SPi (μνήμες μαμά 533MHz 3/3/3/8) και πετύχαμε 24sec... όχι φοβερό αλλά καλό... έτρεξα και μια PC Mark 04 και έβγαλε περίπου 9500... Τέλος, πριν το λήξουμε για σήμερα, ένα Cinebench 2003 στα 26.1 sec (μαμά βγάζει 39.8).

Έφυγα γιατί είχα ραντεβού... Τη συνέχεια από το Βασίλη ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ....

ΧΕ ΧΕ

post-3050-1416072362,0902_thumb.jpg

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 23:23]

Προβλέπω πολλές αγγελίες πώλησης amd μέσα στις επόμενες εβδομάδες...

οπως και σπιτια... μετοχες... γυναικες (συζυγους και μη), παιδια και τα συναφη

για την αγορα ενος ΧΕ

Αρχική απάντηση από greekfragma

η αληθεια ειναι οτι τωρα χειμωνιατικα ο πρεσλερ μονο με LN ανεβαινει.........

το καλοκαιρι ουτε με αυτο:hehe:

νάτος νάτος ο λαός της amd :p

FREEZE IT!

Πωλήται βουνό.

Περιοχή: Αττική

Τιμη συζητήσιμη.

Το χειμώνα δε πιάνει χιόνι!!!

Φεύγει όσο όσο!!!!!!!!!!

pm me...

<Τέτοια ώρα μου φάνηκε αρκετά αστείο...:hehe:>

Τιμουλα θα ακούσουμε?

Α ξέχασα...

:worship::worship::worship::worship:

Αρχική απάντηση από unseen

xmm εμενα γιατι μου φαινετε οτι δεν ειναι τοσο ψηλα για ln2? Εχει και καλυτερα ή δεν πηγαινε η μητρικη?

Βασικα 10λεπτα max ασχοληθηκαν τα παιδια (εγω ως γνωστον δεν ακουμπαω intel) γιατι μετα απο ενα reboot για αλλαγη τασης η μητρικη αρχησε τα κουλα να μην bootαρει και επειδη εγινε και οταν πρωτοξεκινησαν επρεπε να ξεπαγωσει και δεν υπηρχε χρονος-αζωτο (να μαθει ο Βασιλης να μου πεταει αζωτο στην μπλουζα και στο χαλι :laughing: )

παντως τσιμπισα δυο Photo απο το κινητο μιας και 3 ατομα και δεν επαιζε η ψηφιακη!!!

Image396.jpg

Image395.jpg

Mε ενα 530 ταγκαν αρνιοταν πεισαμτικα να ξεκινησει οταν ενωνα και τα 2 τετραπινα ωστε να γινει οχταπινο......με ενα 430 ανοιγε κανονικα....!!!1ο κουφο!

Δευτερο κουφο, με το 530 ανοιγε μονο με το 24πινο και ενα 4πινο.....!

Τριτο κουφο...η μητρικη της ιντελ ηταν για το π#ος,δεν επαιρνε το ccmos,και μπαταριανα εβγαζες παλι δεν φορτωνε τα default....εκλεινε απο ζεστη..

Δεν την παρεξηγω ομως,μιας και πριν ανοιξει το bios ελεγε....''only for beta use''...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.