dimcar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 Προχτές παρέλαβα τον 955XE με πυρήνα Presler. Πρόκειται για διπύρηνο επεξεργαστή με ενεργοποιημένο HyperThreading, χρονισμένο στα 3,46GHz. Αφού έπαιξα λίγο με αέρα, benchαρα στα 4,26GHz, χωρίς να πειράξω καν voltage... Σήμερα λοιπόν ήταν η μέρα για υπό του 0 θερμοκρασίες. Μια επίσκεψη στο Βασίλη και το κάνιστρο προσαρμόστηκε στο mainboard της Intel (ναι INTEL!!!!, δεν έχω άλλο... Ένα Gigabyte με 975 δε μου έπαιξε με αυτόν και περιμένω δεύτερο)... Ασχοληθήκαμε σχετικά λίγο, αφού είχαμε αρχικά αρκετά προβλήματα με τις χαμηλές θερμοκρασίες. Πάγωσαν τα mosfet και δε ξεκίναγε το σύστημα. Αφού τα ξεπάγωσε ο Βασίλης (με το πιστολάκι για τα μαλλιά.... :-) ), άνοιξε το PC. Αμέσως, βάλαμε 20x266MHz και ... ΩΠ 5333MHz... Με τη τάση 1,5Volt. Κάναμε μια στα γρήγορα SPi (μνήμες μαμά 533MHz 3/3/3/8) και πετύχαμε 24sec... όχι φοβερό αλλά καλό... έτρεξα και μια PC Mark 04 και έβγαλε περίπου 9500... Τέλος, πριν το λήξουμε για σήμερα, ένα Cinebench 2003 στα 26.1 sec (μαμά βγάζει 39.8). Έφυγα γιατί είχα ραντεβού... Τη συνέχεια από το Βασίλη ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.... ΧΕ ΧΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιανουάριος 6, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Και μια μόνο CPU-Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιανουάριος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 keep'em commin... more fsb's :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 ε ρε φωτιες που αναψατε νυχτιατικα..... @ Κανιστροπαιδο keep those benchies coming δοκιμασε και κανενα τετραπλο αν ειναι δυνατον Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Προβλέπω πολλές αγγελίες πώλησης amd μέσα στις επόμενες εβδομάδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιανουάριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 23:23] Προβλέπω πολλές αγγελίες πώλησης amd μέσα στις επόμενες εβδομάδες... οπως και σπιτια... μετοχες... γυναικες (συζυγους και μη), παιδια και τα συναφηγια την αγορα ενος ΧΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 η αληθεια ειναι οτι τωρα χειμωνιατικα ο πρεσλερ μονο με LN ανεβαινει......... το καλοκαιρι ουτε με αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma η αληθεια ειναι οτι τωρα χειμωνιατικα ο πρεσλερ μονο με LN ανεβαινει......... το καλοκαιρι ουτε με αυτο νάτος νάτος ο λαός της amd FREEZE IT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Πωλήται βουνό. Περιοχή: Αττική Τιμη συζητήσιμη. Το χειμώνα δε πιάνει χιόνι!!! Φεύγει όσο όσο!!!!!!!!!! pm me... <Τέτοια ώρα μου φάνηκε αρκετά αστείο...> Τιμουλα θα ακούσουμε? Α ξέχασα... :worship::worship::worship::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιανουάριος 7, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Μια με το Cinebench. Το νούμερο κάτω αριστερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 That's some neat grafix... Σαν φωτογραφία είναι ο τοίχος. Είμαι άσχετος από benchies γι' αυτό πρόσεξα το ντουβάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Να φανταστω οτι το CPU θα πρεπει να το επιστρεψεις;Και να δουλευει;Και το εδωσες για bench στο Βασιλη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 xmm εμενα γιατι μου φαινετε οτι δεν ειναι τοσο ψηλα για ln2? Εχει και καλυτερα ή δεν πηγαινε η μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από unseen xmm εμενα γιατι μου φαινετε οτι δεν ειναι τοσο ψηλα για ln2? Εχει και καλυτερα ή δεν πηγαινε η μητρικη? Βασικα 10λεπτα max ασχοληθηκαν τα παιδια (εγω ως γνωστον δεν ακουμπαω intel) γιατι μετα απο ενα reboot για αλλαγη τασης η μητρικη αρχησε τα κουλα να μην bootαρει και επειδη εγινε και οταν πρωτοξεκινησαν επρεπε να ξεπαγωσει και δεν υπηρχε χρονος-αζωτο (να μαθει ο Βασιλης να μου πεταει αζωτο στην μπλουζα και στο χαλι ) παντως τσιμπισα δυο Photo απο το κινητο μιας και 3 ατομα και δεν επαιζε η ψηφιακη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ρres-cottPres-lerxm:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Λιώνω λέμε πονάει η κοιλιά μου ρε xrist. Τώρα σας αφήνω πάω να πουλήσω τον όπτερον(αστειάκια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Τι τροφοδοτικό είχατε βάλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 10, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Επειδή ειδες το 11.8 της 12ρας ρωτάς ? Οι μητρικές λένε ότι ναναι συνήθως , 3.26 έλεγε το msi μου την 3.3 και το πολύμετρο 3.5+ [ocz powerstream 520] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 10, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Mε ενα 530 ταγκαν αρνιοταν πεισαμτικα να ξεκινησει οταν ενωνα και τα 2 τετραπινα ωστε να γινει οχταπινο......με ενα 430 ανοιγε κανονικα....!!!1ο κουφο! Δευτερο κουφο, με το 530 ανοιγε μονο με το 24πινο και ενα 4πινο.....! Τριτο κουφο...η μητρικη της ιντελ ηταν για το π#ος,δεν επαιρνε το ccmos,και μπαταριανα εβγαζες παλι δεν φορτωνε τα default....εκλεινε απο ζεστη.. Δεν την παρεξηγω ομως,μιας και πριν ανοιξει το bios ελεγε....''only for beta use''... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 10, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 esdee προσεχε ολο με intelika συστηματα ασχολησε κ βλεπεις. προσεχε ειναι κολητικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.