Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 Πήρα προχτές το MS Digital Media Pro το οποίο έχει και τα κλασικά κουμπάκια play/stop/back/forward αλλά μόνο με τον WMP βλέπω να παίζουν... Ξέρει κανένας κάποιο τρόπο να τα κάνω να παίζουν με το winamp 5; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosis Ιανουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Intellitype pro κατεβάζεις και εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Εννοείται οτι το έχω... Αλλά και πάλι δε δουλεύουν τα πλήκτρα αυτά με το winamp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Χωρίς να είμαι σίγουρος, επειδή στο μηχάνημα που είμαι τώρα ούτε Winamp δεν τρέχω, νομίζω ότι κάπου στα preferences του προγράμματος έχει τα shortcut keys του πληκτρολογίου. Αν θυμάμαι καλά πάνε με τη σειρά που είναι και τα κουμπιά του Winamp και είναι τα Z, X, C, V, B. Ψάξε λιγάκι μήπως βρεις να τα αλλάξεις και μπορέσεις να βάλεις εκείνα του πληκτρολογίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Χμ, σωστά... Ίσως γίνεται αν και το software των Microsoft δεν σου δίνει και πολλές επιλογές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Εγώ με Wireless Desktop Elite Keyboard το λειτουργώ κανονικά το Winamp.. Δεν έχεις παρά να ενεργοποιήσεις τα Shortcut keys στο Winamp και θα τα αναγνωρίζει κανονικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 κανε ένα search στο google και για το UICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Ιανουάριος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Πατα ctrl+p μετα πανε στα global hotkeys και καντο enabled, 99% μετα θα δουλευει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Σωστοί!!!!!!!!!!! Ενεργοποίησα τα global hotkeys, απενεργοποίησα απο το IntelliType τα πλήκτρα (για να μην ξεκινάει τον WMP κάθε φορά που είναι minimize το winamp) και δουλεύει τέλεια! THANKS A LOT! btw, πολύ μ'αρέσει το πληκτρολόγιο... Κυρίως μ'αρέσει γιατί έχει ακριβώς τα πρόσθετα πλήκτρα που χρειαζόμουν! (μόνο εκείνο το zoom slider δε πολυχρειάζομαι αλλά τέσπα...). Κατα τ'άλλα αρκετά πιο μαλακό απο το προηγούμενο (MS Office keyboard), καθώς και πολύ πιο χαμηλό, πράγμα που με δυσκολεύει λίγο ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Σωστοί!!!!!!!!!!! Ενεργοποίησα τα global hotkeys, απενεργοποίησα απο το IntelliPoint τα πλήκτρα (για να μην ξεκινάει τον WMP κάθε φορά που είναι minimize το winamp) και δουλεύει τέλεια! THANKS A LOT! Πως το εννοείς αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ενεργοποιώντας απλώς τα general hotkeys απο το winamp, έπαιζε κανονικά όταν ήταν το ενεργό παράθυρο. Εγώ όμως το βάζω να παίζει και το ελαχιστοποιώ, οπότε παύει να είναι το ενεργό παράθυρο. Οπότε, όταν πάταγες το play/pause, ναι μεν έκανε παύση στο winamp αλλά άνοιγε και τον Windows Media Player. Ορίζοντας από το IntelliType (εεε... sorry, τώρα το είδα οτι είχα γράψει intellipoint) τα τέσσερα αυτά πλήκτρα ως "disabled", ναι μεν δεν έκαναν τίποτα με τον WMP αλλά έπαιζαν μια χαρά με το winamp! Τώρα γιατί γίνεται αυτό δεν ξέρω... Εμένα μια φλασιά μου 'ρθε και έπιασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.