SAGO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 Ξέρει κανείς πληροφορείες για το guild wars????θέλω να αρχίσω ένα apg online game μιας και βάζω adsl και θέλω να βάλω στο μάτι το guild wars τι λέτε????? (ένα online game χωρις συνδρομή για την ακρίβεια)
greekfragma Ιανουάριος 6, 2006 #2 Ιανουάριος 6, 2006 και μια αναζητηση δεν βλαπτει φιλε SAGO.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15527&highlight=guildhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21237&highlight=guild
SAGO Ιανουάριος 6, 2006 Author #3 Ιανουάριος 6, 2006 k man sry τι να πώ τώρα??αν ξ...... στο f.... να ......
greekfragma Ιανουάριος 6, 2006 #4 Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από SAGO [Χθες, στις 22:42] k man sry τι να πώ τώρα?? δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να γραψεις κατι αλλο..... αν ξ...... στο f.... να ...... δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να γραψεις κατι αλλο..... αν ξ.... στο f... να....... δεν θελω να συμπληρωσω ολες τις τελιτσες.....ετσι για να δω εαν καταλαβα καλα.... αν ξ......Ω στο f.....m να με........... ελπιζω οτι καταλαβα λαθος.............βασικος κανονας του φορουμ ειναι η αναζητηση πριν ανοιξουμε νεο θεμα.το θεμα που ανοιξες υπηρχε ηδη σε αλλα 2 thread επακριβως....και μερικως σε καποια ακομα.γι αυτο και η απαντηση μου.
SAGO Ιανουάριος 7, 2006 Author #5 Ιανουάριος 7, 2006 κοίτα αυτό το έγραψα γιατί μπορείς να μου πει ξες SAGO μπορείς να ψάξεις <<αλλά όχι ρε μλκα (sry κιολας) έτσι όπως το είπες....>>αλλα τουλάχιστον ευγενικά ....και το έγραψα αυτό γιατί με εκνέυρισες λες και είμαι κάποιος ανίκανος να μπώ στην αναζήτηση και να ψάξω...και άν θες να έχουμε πάντα έναν τέτοον διάλογο αγαπητέ greekfragma δεν έχω κανένα πρόβλημα...τεσπα...
greekfragma Ιανουάριος 7, 2006 #6 Ιανουάριος 7, 2006 οχι ρε μλκα(σορρυ κιολας) να το πεις στα φιλαρακια σου.εμενα ουτε που με ξερεις..αν ειχες 1 ή 2 ποστ θα σε καλοσωριζα καταρχας......αλλα με 10 ποστ επρεπε να ειχες μπει στο κλιμα. το ποστ μου δεν ηταν προσβλητικοι.σου τονισα οτι επρεπε να κανεις πρωτα μια αναζητηση.ουτε μλκα σε ειπα........ουτε ανικανο.το γιατι δεν εκανες αναζητηση ειναι δικο σου θεμα.δικο μας θεμα ομως ειναι να στο υπενθυμισουμε για να κρατιεται το φορουμ σε μια σειρα και να μην ανοιγονται συνεχως ιδια θεματα.και φυσικα τετοιοι διαλογοι δεν μου αρεσουν καθολου.αλλα μαλλον εισαι αρκετα ευεξαπτος αν κρινω απο την πολυ ειρωνικη διαθεση σου.εαν νομιζεις οτι το στυλ γραφης μου σε προσβαλλει ή οτι αλλο απευθυνσου στους αντμιν ή βαλε με στην ignore list.τοσο απλα και χωρις χαρακτηρισμους του τυπου μλκα/ανικανε/και γραφω στα @@ μου το φορουμ αν ξαναπαρω τετοια απαντηση.τεσπα x2.....
SAGO Ιανουάριος 7, 2006 Author #7 Ιανουάριος 7, 2006 συμφονώ εν' μέρη.ΤΕΡΜΑ Κ?--------------------------------------------------------------------------------------------
axlvaled Ιανουάριος 12, 2006 #8 Ιανουάριος 12, 2006 Φίλε SAGO το Guild wars είναι πάρα πολύ καλο αν δεις τα γραφικά. Οι κινήσεις και γενικώς το gameplay του παιχνιδιού είναι πολύ καλό. Έχει όμως ένα πολύ μεγάλο μείον. Όταν βγένεις έξω απο τις πόλεις είσαι εσύ και το party σου. ’λλο κόσμο έχει μόνο μέσα στις πόλεις. Το πολύ θετικό στο Guild Wars είναι ότι είναι FREEEEE. Αλλα μπορείς να δοκιμάσεις και το LINEAGE 2 σε πολλούς Free servers (προτείνω να μην μπείς σε Ελληνικό, είχα πολλές κακές εμπειρίες στον Noobwars και BnB). Μπορείς να ψάξεις για Lineage 2 servers στο http://www.gamesites200.com/lineage2/ . Προσωπικά έπεζα στον EXTREME (είναι πρώτος στη λίστα). Anyway ότι και να διαλέξεις καλό λιώσιμο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.