Jump to content

προβλημα με sandisk

unknown

Recommended Posts

Εδω και ενα χρονο εχω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη στην οποια εχω

βαλει μια μνημη sd ultra2 512mb..χθες την εβγαλα(πιεζοντας την πρωτα απο την ακρη για να πεταχτει εξω)για να μεταφερω τις φωτογραφιες των διακοπων στον υπολογιστη.

ελα ομως που τα windows μου λεν οτι δεν εχω προσβαση(?)η ειναι χαλασμενο το τσιπακι:cry: ...

Στο μενου της φοτογραφικης υπαρχει επιλογη για φορματ της μνημης αλλα ετσι θα χασω ολες τις φωτο των διακοπων!!....Αν κανω φορματ θα δουλεψει?υπαρχει τροπος να σωσω τις φωτο μου????

Υ.Γ παλιοτερα μετεφερα τις φωτογραφιες με το καλωδιο που ειχαν δωσει μαζι με την μηχανη και δεν υπαρχε προβλημα.

απο τοτε που εβαλα την μνημη στο pc η φωτογραφικη βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει την καρτα....παντως θυμαμαι οτι το ειχε ξανακανει αλλα δεν εδωσα βαση..την επομενη μερα ομως δουλευε!:confused: (εννοειται χωρις να κανω τπτ..)στον γουγλη βρηκα παρομοιες περιπτωσεις με sandisk επειδη λεει οτι η μνημη ειναι σε fat και τα xp σε ntfs.....

αν βαλω την καρτα σε 98 θα τη δει???αλλες ιδεες ρε παιδια.........?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.