unknown Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 Εδω και ενα χρονο εχω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη στην οποια εχω βαλει μια μνημη sd ultra2 512mb..χθες την εβγαλα(πιεζοντας την πρωτα απο την ακρη για να πεταχτει εξω)για να μεταφερω τις φωτογραφιες των διακοπων στον υπολογιστη.ελα ομως που τα windows μου λεν οτι δεν εχω προσβαση(?)η ειναι χαλασμενο το τσιπακι:cry: ...Στο μενου της φοτογραφικης υπαρχει επιλογη για φορματ της μνημης αλλα ετσι θα χασω ολες τις φωτο των διακοπων!!....Αν κανω φορματ θα δουλεψει?υπαρχει τροπος να σωσω τις φωτο μου????Υ.Γ παλιοτερα μετεφερα τις φωτογραφιες με το καλωδιο που ειχαν δωσει μαζι με την μηχανη και δεν υπαρχε προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 προσπάθησε να να βάλεις την μηχανλη σε άllo pc,εαν το έχεις κάνει ήδη τότε πες μας εαν βλέπεις τις φωτο απο την μηχανή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 απο τοτε που εβαλα την μνημη στο pc η φωτογραφικη βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει την καρτα....παντως θυμαμαι οτι το ειχε ξανακανει αλλα δεν εδωσα βαση..την επομενη μερα ομως δουλευε! (εννοειται χωρις να κανω τπτ..)στον γουγλη βρηκα παρομοιες περιπτωσεις με sandisk επειδη λεει οτι η μνημη ειναι σε fat και τα xp σε ntfs..... αν βαλω την καρτα σε 98 θα τη δει???αλλες ιδεες ρε παιδια.........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 R.M.A:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 δεν εχει χαλασει η καρτα!με ενα φορματ μαλλονθα δουλεψει(γινεται απο την φωτογραφικη)..το θεμα ειναι πως θα σωσω τις φωτο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.